Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg kell nézni, van -e rajta TV kimenet/bemenet.Katalán88 írta:Ciao!
Érdekelne, hogy egy telefont összelehet kötni TV-vel? (lehetőleg, HDMI, de a más az se baj).
Illetve, ha lehet, akkor hogyan?
Azért kérdezem mindezt, mivel azt szeretném, hogy WIFI-n keresztül befogjak egy adást a telón és azt vinném át a TV-re.
OkKalap1988 írta:Ha félreérthető voltam akkor bocsánatot kérek, ezt a reakciót semmiképp sem akartam kiváltani!
dvi vga átalakító van. párszáz forintwikko írta:Ma vettem egy Hdmi-DVI átjátszó kábelt , hogy tudjak xbox-al a monitoron játszani. De a monitoromba VGA monitor kábel megy ... valahogy megoldható valami átalakítóval vagy valamivel , hogy működjön ? És a minőség se romoljon ?
az ember alapvetően buta,mindegy,hogy kinek szurkol. talán többet találkozol barcás emberekkel,így az ő butaságuk tűnik fel leginkább. a szurkolásról pedig annyit,hogy az aktuális világlegjobbjabarcelonát könnyű kedvelni,mivel ők a legjobbak. a jót könnyű megszokni és megszeretni is. hidd el,ha 10 év múlva a chelsea lesz a világ legjobb csapata,akkor nekik lesznek divatdrukkerei. ez az élet rendje.Csoppy írta:Csak nekem tűnt fel, hogy mennyi gyökér szurkol ennek a csapatnak? Egészen elképesztő. 11 éve szurkolok ennek a csapatnak, de néha az az érzésem, hogy ciki Barca szurkolónak lenni, mégpedig leginkább a fiatal szurkolói réteg hozzáállása, illetve iq szintje miatt. Nem várom el mindenkitől hogy instant dobálja tele a falat Petrarca idézetekkel, csak hogy legalább ne az az idegesítő/mindenki mást halálosan lenéző/ büdösgyökér/ kihaénnem hozzászólások legyenek túlsúlyban. Érthetetlen számomra, hogy van egy ilyen csapat, amely a szórakoztatást, a szerénységet és a tiszteletet (najó Fabregast kivéve) helyezi előtérbe, a pályán jelenleg mi vagyunk a legjobbak, a szurkolók viszont finoman fogalmazva nincsenek a világelitben, miközben a tetemes hányadának talán még személyije sincs, és semmivel sem kevésbé képcviselik a csapatot, mint bárki más erről az oldalról. Dühítő.
Természetesen világraszóló tisztelet a kivétel(ek)nek.
Azta!Bob_Marley írta:ede72nek már biztos megvanBarca_10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ba-2065091
Jól látok,hogy a legdrágább jegy 300 font?![]()
Nem tudom kik emlékeznek azt hiszem a 600 eurós Real elleni jegyére!
Aztán ki is tiltották szegényt nem sokkal!
Pedig ü(e)de színfolt volt!![]()
R.I.P ede 72
Pont ezért emlékszem rá, mert én írtam neki, hogy mennyibe kerül a hivatalos honlapon a legdrágább jegy!De hajtogatta a magáétlui1698 írta: én 3000 juróra emlékszek és szép volt, hogy ott egyből valaki meg is cáfolta neki, de ő csak erősködött. aztán a klasszikus alatt is itt volt a fórumon.
én 3000 juróra emlékszek és szép volt, hogy ott egyből valaki meg is cáfolta neki, de ő csak erősködött. aztán a klasszikus alatt is itt volt a fórumon.Bob_Marley írta:ede72nek már biztos megvanBarca_10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ba-2065091
Jól látok,hogy a legdrágább jegy 300 font?![]()
Nem tudom kik emlékeznek azt hiszem a 600 eurós Real elleni jegyére!
Aztán ki is tiltották szegényt nem sokkal!
Pedig ü(e)de színfolt volt!![]()
R.I.P ede 72
ede72nek már biztos megvanBarca_10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ba-2065091
Jól látok,hogy a legdrágább jegy 300 font?
Ezen még fiózni is kár mert teljesen egyértelmű hogy azok. Fehérgalléros bűnözés.Lionel85 írta:Éppen tegnap filóztam azon, hogy a FIFA és az UEFA korrupt...
Igazad van, viszont a lényeg, hogy első fokon az uniós bíróság jó ítéletet hozott, remélem megmarad ez a határozottság a másodfokra is, az esetben, ha fellebbeznek.Mihu írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... -t-2065029
Namármost....nekem egyből az ugrott be, hogy a FIFA azt mondta hogy nem lehet alkalmazni a videóbírót, meg a chip-es labdát, mert a fair play szelleme azt mondja, hogy akkor a legmagasabbból a legalacsonyabb osztályokig használni kellene ezt a rendszert, viszont értelemszerűen alacsonyabb szinten nincs meg ennek a pénzügyi feltétele, így nem fogják bevezetni, mert nem lenne esélyegyenlőség.
Itt meg most pattognak, hogy fizetős csatornákon lehessen nézni a VB-t és EB-t. Kérdezem én: Hol itt az esélyegyenlőség? Józsi bácsi a tanyán nem valószinű hogy be tudja fogni teszem azt a Sport1-et. Viszont M1-e meg RTL Klubja és TV2-je az van akkor is, ha egy grafitceruzát dug a TV hátuljába...Őt akkor már így kapásból hátrányba került Barack Obamával szemben, akinek a 2 méteres plazma tv-jén bejön a világ összes csatornája a CNN-től egészen az Al Jazeera-ig...
Csak akkor kell védeni az esélyegyenlőséget ha arról van szó hogy nekik pénzt kellene áldozni valamire? Ha jelentős bevételük van, akkor az egyszerű ember már le van sz.rva?
Mihu írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... -t-2065029
Namármost....nekem egyből az ugrott be, hogy a FIFA azt mondta hogy nem lehet alkalmazni a videóbírót, meg a chip-es labdát, mert a fair play szelleme azt mondja, hogy akkor a legmagasabbból a legalacsonyabb osztályokig használni kellene ezt a rendszert, viszont értelemszerűen alacsonyabb szinten nincs meg ennek a pénzügyi feltétele, így nem fogják bevezetni, mert nem lenne esélyegyenlőség.
Itt meg most pattognak, hogy fizetős csatornákon lehessen nézni a VB-t és EB-t. Kérdezem én: Hol itt az esélyegyenlőség? Józsi bácsi a tanyán nem valószinű hogy be tudja fogni teszem azt a Sport1-et. Viszont M1-e meg RTL Klubja és TV2-je az van akkor is, ha egy grafitceruzát dug a TV hátuljába...Őt akkor már így kapásból hátrányba került Barack Obamával szemben, akinek a 2 méteres plazma tv-jén bejön a világ összes csatornája a CNN-től egészen az Al Jazeera-ig...
Csak akkor kell védeni az esélyegyenlőséget ha arról van szó hogy nekik pénzt kellene áldozni valamire? Ha jelentős bevételük van, akkor az egyszerű ember már le van sz.rva?
T. Kalap!Kalap1988 írta:Jujj ez fáj. Mivel offtopic belefér, hogy megjegyezzem, hogy a magyarban nem létezik a meg van szűnve , passzív forma. Angolban igen, de a magyarban nem. Ne haragudj, nem akarlak bántani, csak erre mondom azt, amit a vicc második felében van: Hallod, olyan erotikus a hangod... A második felét nem írom le, mert alpári, de tudjátok mire gondolokmessideco írta:Múltkor volt téma. Kb. egy hónapja már, hogy meg van szűnve.