Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
whoa ez azdaffy írta:street fighter 4 lesz a te játékod.visca el barca írta:bocs a hulye kerdesert, de nem szoktam jatszani semmilyen jatekkal
szoval kiskoromban eleg sokat dekkoltam jatektermekben és allandoan a tekken nevu verekedos jatekkal kuldtem(volt vagy 15 éve
)
szeretném megtudni, hogy pc-re van e mostanaban ilyesmi jatek (akár tekken 125)
olyan kellene, ami laptopon is megy, nem kell hozzá atomeromu, de azert ne legyen gagyi.
szoval johet minden jatek ami ilyen le, le, fel, kisutes ultrakomboju kivégzos valami
street fighter 4 lesz a te játékod.visca el barca írta:bocs a hulye kerdesert, de nem szoktam jatszani semmilyen jatekkal
szoval kiskoromban eleg sokat dekkoltam jatektermekben és allandoan a tekken nevu verekedos jatekkal kuldtem(volt vagy 15 éve
)
szeretném megtudni, hogy pc-re van e mostanaban ilyesmi jatek (akár tekken 125)
olyan kellene, ami laptopon is megy, nem kell hozzá atomeromu, de azert ne legyen gagyi.
szoval johet minden jatek ami ilyen le, le, fel, kisutes ultrakomboju kivégzos valami
Inkább őt adtam,mint LeBront.Rajta is erősen gondolkoztam(Wade-n). Minget pedig mondom csak azért akarom,mert ha elrontották ellenem a Houstoniak a dobásokat,Ming mindet lekapta és bezsákolta.messideco írta:WTFMessithebest írta:Na sajnos visszaestem a 8ik helyre a Miami Heattel. Eladtam Wade-t![]()
![]()
Áááj, ez shokkolt...
Hát igenmessideco írta:WTFMessithebest írta:Na sajnos visszaestem a 8ik helyre a Miami Heattel. Eladtam Wade-t![]()
![]()
Áááj, ez shokkolt...
Tripladobás ugyanúgy működik mint a tempóFCB.Gabesz írta:valaki tudja h kell triplát dobni??![]()
eddig 5 meccsből 1et tudtam megnyerni rookie szinten (tudtommal ez a legalacsonyabb)
általában 40pontot dobok 1 meccsen 5perces negyedekkel,az ellenfél meg 50fölé megy,nem tudom eldönteni h most bénán támadok,vagy védekezek.
de szerintem mindkettő.
Én pc-én játszom és Shaqel volt, hogy a szezonban 100%-al dobtam a büntetőtBob_Marley írta:Van egy olyan menü hogy manager roster/player roles, és azon belül ha a játkosokra nyomogatsz megtudod nézni a moráljukat!MessiFan írta:Nekem egyenlőre elég csak ez a patch
Egyébként nálam mindenki szokott játszani szóval remélem nem lesz hiszti.
Thundernak hívja a kommentátor a játékosom...
Te S.O'neil-t milyen gyakran játszatod és hol? Mert én ugyebár Centerbe és Garnett helyén néha. Nagyokat lehet blokkolni vele és mivel 147 kiló így elég nehéz felborítani..
Persze ha beállítottad, hogy változzon, s befolyásolja, hogy mennyit játszanak!
Kizárt dolognak tartom, hogy mindenki elégedett legyen, mert én akárhányszor elkezdek egy újat, kapásból Nate pattog, hogy több perc kell neki, +Shaq is!
A dízelt (shaq) én centerben játszatom!Bár ha ss-t kezdek általában elcserélem!
Vicces nagyon a a papa dobómozdulata!Meg büntetőt dobni vele egy rémálom!
De blokkolni tud!Múltkor mondjuk nem vele, de egy másik monstrummal (Ming) úgy leütöttem egy betörésnél Igoudala-t hogy 6 hónapos sérülése lett
Ne mindig a trade findert használd, hanem a sima trade-t!De ha mondjuk sztár játékost akarsz venni, logikus, hogy a gép ellenértékben nem egy 10ik embert szeretne!Messithebest írta:Na felugrottam a Miami Heat-tel a keleti főcsoport 6ik helyére. A Lakers-től egy nagyon szoros meccsen kikaptam 57-60ra. Célom a dobogó! Végül C-nek Perkins-t vettem,hiszen a többiért mindenki LeBron-t vagy Dwayne-t kérte..... Egyébként lehet valahogy könnyíteni az igazolásokon? Elég idegesítő hogy a játékosok 3/4-éért LeBron-t vagy Dwayne-t kérik,így senkit sem tudok igazolni..... Egyébként szerintetek az megérte volna hogy: Dwayne-t és Arroyo-t,Rondo-ért és Allen-ért![]()
![]()
Robinson pedig elképesztően visszaesett. 58as lett 76ból...
Marc Gasol, Bynum, Howard, Perkins, ShaqMessithebest írta:C posztra kéne egy jó playa,de minden üzletbe bele akarják vonni LeBront,őt meg nem szeretném eladni.Valami ötlet?
Xboxon úgy kell,hogy akkor engedd fel a gombot,mikor elengedi a labdát. Ha pontosan ráérzel erre,bárhonnan bemegy.messideco írta:Jah, egy kérdés:
Pontosan hogyan dobjak kosárra? Mármint úgy, hogy a labda bele is menjen a gyűrűbe
Nekem elég egyenlőre az 5 percMessiFan írta:Szerintem játssz több perces meccseket mert úgy sokkal élvezetesebb.
Én 7 perces negyedeket játszom és átlagba 80 pontot dobok ami kevésnek tűnhet de azért keveset is kapok
Általában mindig úgy van hogy 2 negyeden át vezetek utána a harmadikban az ellenfél és a végén 10 ponttal nyerek