Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, kb. ez a lényeg. Na meg Morientest is elüldözték, illetve egy időben Raul középpályást játszott, ami szintén nem volt okos dolog. Szóval sztem hosszútávon bukás volt a galaktikus Madrid.Tocy írta:Casillas-Salgado,Helguera,Pavón,R.Carlos-Figo,Makelele,Cambiasso,Zidane-Raúl,Ronaldo kb ez volt az utolsó összerakott Madrid. A középpálya nem teljesen így volt, lehet hogy Zidane volt beljebb és Solari a szélen, vagy nem is tudom már. De mikor Figo azért át kellett vinni a túloldalra, hogy Beckham beférjen, és Makelele ki legyen paterolva, akkor lett elszúrva az egész. 2 csatár+Becks, Zizou, Figo ezt egy csapat sem bírná el, főleg Roby Carlossal hátul, aki nincs is hátul. Pavón-Helguera meg nem a legnagyobb védők közül valók.
Én is nagyjából így gondolom, de azért a Madridnál a nyolcaddöntőben sosem tudni. Sztem óriási rajtuk már a nyomás az elmúlt évek sikertelensége végett, és ilyen nyomást elviselni nem könnyű. + azért a Lyon igencsak masszív csapat, persze a Madridnak jóval erősebb a kerete, és illene ütniük őket. Ha azt mondtuk, h számunkra az Arsenal elleni párharc meghatározó a szezonunk szempontjából, akkor a Madridra talán még jobban igaz. Szezon elején, mikor jól ment a Madridnak azt mondtam, h na most ez csapat biztos túljut a nyolcaddöntőn, azóta kicsit elbizonytalanodtam, de még mindig azt mondom, h meg lesz nekik. De egy 35 százalékot adok a Lyon továbbjutására.Lyon szerintem lesimázzák, nem lepődnék meg ha oda-vissza vernék meg őket.
a bíráskodás vicc volt, de szerencsére az oda-vissza hibákból kijött kb egálra. Ezúttal nem tudta elrontani a bíró a meccset. Persze így is zavaró.daffy írta:nem foglalkozom,de nehéz tisztelettudóan írni ilyenkor,mikor egy ember csak azért,mert feléri a billentyűzetet és a szülei engedték,hogy tv-t nézzen,már egyből "valakinek" képzeli magát. dühítő,de képes vagyok nyugodtan törni-zúzni és nem a forumot hányni összeIlúvatar írta:daffynak szeretném üzenni, hogy ne foglalkozzon a xbalix nevű fórumozóval.
ON:
Szerencsére most megmaradt az 5 pont előny.
3-1 esetében azt mondanám,hogy megérdemeltétek. így annyira nem egyértelmű. a bíráskodás vicc volt. a bilbao azt tette,amit kellett. tördelte a játékot és a játékosokat. messinek kicsit komolyabb fejmosásra lesz szüksége,nehogy elszálljon.
nem foglalkozom,de nehéz tisztelettudóan írni ilyenkor,mikor egy ember csak azért,mert feléri a billentyűzetet és a szülei engedték,hogy tv-t nézzen,már egyből "valakinek" képzeli magát. dühítő,de képes vagyok nyugodtan törni-zúzni és nem a forumot hányni összeIlúvatar írta:daffynak szeretném üzenni, hogy ne foglalkozzon a xbalix nevű fórumozóval.
ON:
Szerencsére most megmaradt az 5 pont előny.
A spanyol bajnokságban MINDIG a következő a helyzet:Logan10 írta:akkor most 20:00 kor v agy 21:00 kor lesz a meccs?? mert egy két helyen más van kiírva
1. Jobbra a Következő meccsek dobozban mindig a jó időpont van írva. Elég itt megnézni.Logan10 írta:akkor most 20:00 kor v agy 21:00 kor lesz a meccs?? mert egy két helyen más van kiírva
21:00Logan10 írta:akkor most 20:00 kor v agy 21:00 kor lesz a meccs?? mert egy két helyen más van kiírva
tartalékos volt a csapat és még a pályán lévők is félgázzal nyomták. nem játszott casillas,pepe,xabi és özil sem az alap kezdőből. nagy bánatomra canales semNem láttam a tegnapi meccsüket, ha valaki igen,elmondaná,hogy tartalékoltak,hogy csak kettőt löttek?
a galaktikus bukás makelele eladása volt. zidane,figo,ronaldo megvételét nem nevezném épp hibának. beckham már az volt,főleg hogy ronaldinho helyett hozta. cr-t nem perez igazolta le! benzemába nem tudok belekötni,nem lehetett tudni előre. kaka-ban igazad van. egyébként fentebb rosszul fogalmaztam. nekem a szép játék a sikerek felett áll,így értettem a "jól"-t. meggyőződésem,hogy perez nem mourinho-s stílus játszására megfelelő embereket igazolt volna.LG írta:Jól igazol Perez? Az ő igazolásai vezettek oda, h 2004 óta nem voltatok 8-ban a BL-ban. Mert azért a galaktikus Madrid sikerei igencsak tiszavirág életűek voltak, de a negatív hatása még ma is érződik a RM-on. Perez visszatérésekor is hozta CR-t, Kakát, Benzemát, azaz 3 nagy nevet egy nyár alatt. Ezek közül CR, aki valóban erősítés volt, a másik kettő eddig abszolút pénzkidobás kategória.daffy írta:casillas,dudek,pepe,ramos,lass,gago,higuain. perez pedig jól igazolna,viszont a mostani játékosok mourinho kívánságai. perezre jellemző igazolások pl: zizu,figo,ronaldo,beckham. ezzel szemben: dimaria,khedira,albiol... látszik,hogy edzői kívánság. miért rúgná ki perez mourinhot? szó nincs róla,sőt...
Jól igazol Perez? Az ő igazolásai vezettek oda, h 2004 óta nem voltatok 8-ban a BL-ban. Mert azért a galaktikus Madrid sikerei igencsak tiszavirág életűek voltak, de a negatív hatása még ma is érződik a RM-on. Perez visszatérésekor is hozta CR-t, Kakát, Benzemát, azaz 3 nagy nevet egy nyár alatt. Ezek közül CR, aki valóban erősítés volt, a másik kettő eddig abszolút pénzkidobás kategória.daffy írta:casillas,dudek,pepe,ramos,lass,gago,higuain. perez pedig jól igazolna,viszont a mostani játékosok mourinho kívánságai. perezre jellemző igazolások pl: zizu,figo,ronaldo,beckham. ezzel szemben: dimaria,khedira,albiol... látszik,hogy edzői kívánság. miért rúgná ki perez mourinhot? szó nincs róla,sőt...
1. a realt sosem lehet leírni 2. se cé-t,sem canalest nem mondanám butának,a többivel egyetértek.Tocy írta:100% h José marad. Nála jobbat nem találnak, és ha magától nem megy el, akkor kirúgni nem fogják. Ha túllépnek a Lyonon, akkor már azért egyértelműen fejlődésként lehet elkönyvelni ezt az évet, + még van sanszuk kupát is nyerni. Az tényleg így van, hogy a Madrid kerete buta, velük szép játékot soha nem lehet játszatni, de Mounak nyilván nem is ez a célja. A csapatban kb 4 intelligens játékos van, Casillas, Xabi Alonso, Kaká, Özil. Ramos, Pepe, Arbeola, Marcelo, Khedira, Lass, Di Maria, és még CR sem sorolható ide, viszont ők tökéletesen szolgálják José céljait. Most a Madrid elindult a portugál útján, ebből nem lesz galaktikus foci, de trófeák lehetnek, de ha ezen az úton sem mennek végig, akkor egy jó időre le lehet írni a Real Madridot.
a 2008as csapatból maradt: casillas,dudek,pepe,ramos,lass,gago,higuain. perez pedig jól igazolna,viszont a mostani játékosok mourinho kívánságai. perezre jellemző igazolások pl: zizu,figo,ronaldo,beckham. ezzel szemben: dimaria,khedira,albiol... látszik,hogy edzői kívánság. miért rúgná ki perez mourinhot? szó nincs róla,sőt...detabarca írta:Pont a tegnapi meccsen csíptem el egy mondatot miszerint a 2008-as csapatból már csak Ramos maradt. Ha ehhez hozzáadjuk azt az apróságot, hogy évenként edzőváltás is volt, akkor egyáltalán nem meglepő a Madrid szenvedése. Úgy látszik a 2000es évek eleji Madrid sikerei elvették a klub eszét, Perez pedig elfelejtette miért is ragadt rá a klubra a "galaktikus" jelző. Sajnos a mai fociban már nem elég a nagy neveket és/vagy nagy tehetségeket összevásárolni a piacról. Nyáron jöhet a fordulópont, ha Mou marad. Ha őt is sikerül elüldözni (jó úton haladnak), akkor lehet ki kéne találni vmit Perez nyugdíjazására. Bár ez se jó megoldás, mert a pénzére szükség van...socio66 írta:...két év alatt kicserélődött szinte a keret...
Pont a tegnapi meccsen csíptem el egy mondatot miszerint a 2008-as csapatból már csak Ramos maradt. Ha ehhez hozzáadjuk azt az apróságot, hogy évenként edzőváltás is volt, akkor egyáltalán nem meglepő a Madrid szenvedése. Úgy látszik a 2000es évek eleji Madrid sikerei elvették a klub eszét, Perez pedig elfelejtette miért is ragadt rá a klubra a "galaktikus" jelző. Sajnos a mai fociban már nem elég a nagy neveket és/vagy nagy tehetségeket összevásárolni a piacról. Nyáron jöhet a fordulópont, ha Mou marad. Ha őt is sikerül elüldözni (jó úton haladnak), akkor lehet ki kéne találni vmit Perez nyugdíjazására. Bár ez se jó megoldás, mert a pénzére szükség van...socio66 írta:...két év alatt kicserélődött szinte a keret...
Az Interben igazad van, ők a tavalyi szezont leszámítva nem nagyon kerültek BL közelébe az utóbbi években, de a Milannal vagy a Poolal már egészen más a helyzet. Főleg előbbivel: A Milan talán a 21. század legeredményesebb csapata a BL-ban. 2 megnyert, volt egy elvesztett döntője is, játszottak elődöntőt 2006-ban ellenünk is, + pár negyedöntő is volt. Most a generáció váltás miatt esélytelenek, de korábban mindig oda lehetett az esélyesek közé sorolni.daffy írta:a poolnak és a milannak,de még az inter is ide sorolható,csak becsúszott a bl,de azelőtt és azóta is esélytelenül indulnak. én nem bl győztes csapatot szeretnék nézni,de nem is lelketlen,ostoba brigádot. a real pedig igen is törekedjen a legjobb játékosok megvételére,miért ne tenné...nem értem,mi ezzel a baj. nyilván a legjobbakra van szükség. az is baj,hogy lyukas a csapat és be akarom foltozni? bocs,hogy a jobbra törekszem. továbbra is tartom és te is tudod,ez a csapat csak hatalmas szerencsével kupaképes,de a játék attól még okádék leszsocio66 írta:talán túl sokat vársz el,fölösleges a mércét átugorhatatlan magasságba tenni. ronaldo és zidane korszakos zsenik voltak,a hozzájuk mérhető játékosok most vagy mozdíthatatlanok,vagy nálunk játszanak.
de szerintem ez a keret alkalmas lehet nagy dolgokra,főleg ha mourinho-t hagyják még pár évig dolgozni,neki azért nem szokása nem nyerő csapatot építeni.
meg nézd meg,hogy a tavalyi inter,vagy a pár évvel ezelőtti pool,milan hány helyen volt lyukas,ha a Te mércéddel nézzük,mégis bl-t nyertek.
pont ezt írtam az előbb is,ti alanyi jogon várjátok el a csodafocit és a legjobb játékosokat. ez teszi a madridot ellenszenvessé,az évről-évre való keretcserét meg szánalmassá.
a poolnak és a milannak,de még az inter is ide sorolható,csak becsúszott a bl,de azelőtt és azóta is esélytelenül indulnak. én nem bl győztes csapatot szeretnék nézni,de nem is lelketlen,ostoba brigádot. a real pedig igen is törekedjen a legjobb játékosok megvételére,miért ne tenné...nem értem,mi ezzel a baj. nyilván a legjobbakra van szükség. az is baj,hogy lyukas a csapat és be akarom foltozni? bocs,hogy a jobbra törekszem. továbbra is tartom és te is tudod,ez a csapat csak hatalmas szerencsével kupaképes,de a játék attól még okádék leszsocio66 írta:talán túl sokat vársz el,fölösleges a mércét átugorhatatlan magasságba tenni. ronaldo és zidane korszakos zsenik voltak,a hozzájuk mérhető játékosok most vagy mozdíthatatlanok,vagy nálunk játszanak.
de szerintem ez a keret alkalmas lehet nagy dolgokra,főleg ha mourinho-t hagyják még pár évig dolgozni,neki azért nem szokása nem nyerő csapatot építeni.
meg nézd meg,hogy a tavalyi inter,vagy a pár évvel ezelőtti pool,milan hány helyen volt lyukas,ha a Te mércéddel nézzük,mégis bl-t nyertek.
pont ezt írtam az előbb is,ti alanyi jogon várjátok el a csodafocit és a legjobb játékosokat. ez teszi a madridot ellenszenvessé,az évről-évre való keretcserét meg szánalmassá.
nézd: amíg a játékosok csak lábbal fociznak,addig semmi nem lesz madridban. a keretnek összesen nincs fele annyi esze a focihoz,mint zidane-nak,rc-nek vagy ronaldonak volt. és ez a baj. ők mindig egy gondolattal az ellenfél előtt jártak,ezt a mostani csapatból kitől várod el? khedirától,lasstól,ramostól,pepétől,higuaintól,dimariától? mindegyik buta. tehetséges,de nem túl eszes játékos. özilben benne van a lehetőség,hogy legyen valaki,de egyelőre ő is csak tehetség. canales... nagyon sok van benne,de nem játszik,miért nem? már 20 éves,nem ifista,bőven játszhatna. meggyőződésem,hogy mourinho igazolásai voltak a robotok,de velük nem indulunk minden évben eséllyel a címekért. perezre nem ezek az igazolások a jellemzőek,ezt mindenki tudja. ha mourinho khedirákat igazol,annak akkor sem lesz jó vége,ha összeszoknak,mert a barca,sevilla,villarreal játékban agyonver minket. az egyetlen szerencsénk,hogy a spanyol csapatok egyénileg nem erősek és mi az egyéni villanásokkal meccseket tudunk nyerni. node lassan itt a bl,majd jöhet a neheze és bizonyíthatnak a gépek,hogy spanyol focit tudnak tolni(de nem tudnak,így nem bizonyítanak).socio66 írta:még mindig nem látod be hogy a mindenkori játékosaitoknak és edzőiteknek időre lenne szükségük. még nem is derült ki igazán,mire képes ez a társaság,de már jöjjön maicon,essien,fabregas,meg a többiek..daffy írta:jó ötletnek tartom végre a minőségi játékosok igazolását,mert mindenki tehetséges aki jött,de azér na...
megkockáztatom,ennyi idő és ilyen nyomás alatt velük együtt sem lenne sokkal jobb a csapat.
két év alatt kicserélődött szinte a keret,olyan játékosok jöttek akikről álmodni sem mertetek volna és akkor mondasz egy ilyet hogy végre minőségi játékosok kellenének. miközben az újak miatt távozni kényszerűlők klasszis formát futnak.(ugye a labdát nálatok átvenni sem tudó sneijder,meg a 60 perces van der vaart és még sorolhatnám)
és nem elég ennyi példa,évről évre elkövetitek ugyanazokat a hibákat,mert a vezetőség agyában el van kattanva valami és azt hiszik hogy azért mert anno a klub összevissza nyerte magát,ez mindig így lesz és alanyi jogon jár. ha pedig nem,akkor mehet mindenki a fenébe.
de hát nekünk ez csak jó,csak amennyiszer már igazolta az élet hogy rossz úton jártok,érhetetlen hogy sem a vezetőség sem ti,szurkolók nem láttok tisztán.
még mindig nem látod be hogy a mindenkori játékosaitoknak és edzőiteknek időre lenne szükségük. még nem is derült ki igazán,mire képes ez a társaság,de már jöjjön maicon,essien,fabregas,meg a többiek..daffy írta:jó ötletnek tartom végre a minőségi játékosok igazolását,mert mindenki tehetséges aki jött,de azér na...
1.8ról 3.8ra????????daffy írta:pepe hosszabbított. végül a klub engedett a követeléseknek. 1.8 millióról 3.8ra emelték a fizetését és 2015ig szól a szerződés. mivel david luiz a chelseabe ment,kötelező volt hosszabbítani. már csak egy szélső hátvéd kell nyáron,de az muszáj.
egyes pletykák szerint perez is arab befektetőkkel "erősítene",hogy jusson 40milla bale-re és 70körül fabregasra. nem tudom mennyi igaz belőle,de abszolút el tudom képzelni. ez már inkább perez igazolásaira emlékeztetne,mert az eddigiek mourinhora jellemzőek. jó ötletnek tartom végre a minőségi játékosok igazolását,mert mindenki tehetséges aki jött,de azér na...