Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a Romának most zajlik/zajlott az eladása, és az új tulajok állítólag az ASR egykori csk-ját, carletto ancelottit akarják elhozni a nyáron, addig meg kibekkelik valahogy. rövid a pad, sok a három front, az állandó bizonytalanság stb... biztos kidumálják valahogy ezt is....ab1daL írta:Kíváncsi leszek ki lesz az utódja. Én jelenleg nem tudom van e a piacon olyan aki tudna alkotni valamit a Roma kispadján, hogy továbbmenjenek mondjuk a BL-ből. Szerintetek?
Kíváncsi leszek ki lesz az utódja. Én jelenleg nem tudom van e a piacon olyan aki tudna alkotni valamit a Roma kispadján, hogy továbbmenjenek mondjuk a BL-ből. Szerintetek?
Abban viszont egyet értek, h ti a bundabotrány miatt jelentősen gyengültetek. (Persze sajnálni nem foglak benneteket, sőt!)L.Messi 10 írta:Én a saját házam tájáról nyilatkozok: A Juventus, amelyik a Calciopoli elött állandó BL szereplő volt, ezután Serie B-s csapattá lett visszasorolva, és nagyon sok olyan játékost elveszített, mint például Ibrahimovic, Cannavaro... De az Olasz foci hanyatlásában sok más tényező is közrejátszik. A Morrattipoli csak egy része.Sanama írta:kurdt,
Én hallottma a bundabotrányról,de miért ez tette tönkre az olasz focit?
Emiatt nincs több Del Piero,Maldini,Totti? vagy mi?
A legnagyobb baja az az olasz focinak,hogy nincsennek többé ilyen játékosok ott,legalábbis szerintem.(kb. Ibra a legjobb játékos jelenleg) Most,hogy ehhez mi köze a bundabotránynak,azt nem tudom.
Ja igen,most olvastam. Szóval Drigoval teljesen egyet tudok érteni.LG írta:Igen, Drigo is erről beszélt. Elsősorban sztem a Milannal figyelhető meg, h a generációváltás miatt ilyen gyengék. Volt egy nagyon jó generációjuk, és amikor már kezdett kiöregedni, de még mindig értek el eredményeket, már sokan mondták, h ebből baj lesz, mert nincs megfelelő utánpótlás. Igazából most kaptak észbe, és most próbálnak fiatalítani, ami majd sikeres lehet. A sikert természetesen nemzetközi szinten értem, hisz a Serie A-ban nem nehéz sikeresnek lenni.Sanama írta:kurdt,
A legnagyobb baja az az olasz focinak,hogy nincsennek többé ilyen játékosok ott,legalábbis szerintem.(kb. Ibra a legjobb játékos jelenleg) Most,hogy ehhez mi köze a bundabotránynak,azt nem tudom.
Én azt nem értem, hogy amikor a Juventus Primavera csapatai ott vannak a bajnokság elejében (van amelyik korosztály első is), és folyamatosan hívják be az Olasz U19be a játékosokat, akkor miért nem lehet őket kipróbálni a nagy csapatban? Ez számomra rejtély...Barcaman14 írta:A Calciopoli természetesen jelentős szerepet vállalt, abból hogy az olasz foci megindult lefelé, de ez csak az egyik tényező. A másik ami még ennél is jelentősebb az az utánpótlásképzés, ami nincs. A SeriaA-ban veszik legkevésbé számításba a fiatalokat. Tudomásul kéne venni hogy nem fognak örökké "megélni" Tottiból, Del Pieroból, vagy sorolhatnám...
Még nem lenne késő elkezdeni a változtatásokat, csak az a baj hogy erre egyáltalán nem lehet látni semmilyen jelet.
Igen, Drigo is erről beszélt. Elsősorban sztem a Milannal figyelhető meg, h a generációváltás miatt ilyen gyengék. Volt egy nagyon jó generációjuk, és amikor már kezdett kiöregedni, de még mindig értek el eredményeket, már sokan mondták, h ebből baj lesz, mert nincs megfelelő utánpótlás. Igazából most kaptak észbe, és most próbálnak fiatalítani, ami majd sikeres lehet. A sikert természetesen nemzetközi szinten értem, hisz a Serie A-ban nem nehéz sikeresnek lenni.Sanama írta:kurdt,
Én a saját házam tájáról nyilatkozok: A Juventus, amelyik a Calciopoli elött állandó BL szereplő volt, ezután Serie B-s csapattá lett visszasorolva, és nagyon sok olyan játékost elveszített, mint például Ibrahimovic, Cannavaro... De az Olasz foci hanyatlásában sok más tényező is közrejátszik. A Morrattipoli csak egy része.Sanama írta:kurdt,
A Calciopoli a 2006ban kirobbant (Morrattipoli néven is emlegetett) bundabotrány. Röviden: A klubbok vezetőségében lévő emberek befolyásolták a bíróküldést.víscaelbarca!forever írta:lehet hülye kérdés, de valaki elmagyarázná mi az a Calciopoli ?:oops: és hogyan tette tönkre ez az olasz futballt ?L.Messi 10 írta:Az Olasz foci egy dolog miatt jutott oda, ahova: Calciopoli. Ha az nincsen most a Juventusnak megvan a 3. csillag, nem Napolik és Laziok vannak a dobogón, és nem előzi be a Bundesliga a Serie A-t.
Nekem lehet hogy nincs bizonyíték a kezemben, de a Nápolyi bíróság tulajdonában lévő több mint 300 Inter-bíróküldő beszélgetés szerintem igen nagy jelentőséggel bír. Az pedig hogy hibáztatom a bírokat, szerintem teljesen jogos. Ennek ellenére a csapat jelenlegi formája kiszabott rossz. Nem akarok én takarózni semmivel és senkivel, de ami a Calciopoli óta folyik (bíráskodás terén) az szánalom.LG írta: Mert aztán Mogginak nagy hitelt kell ám adni a szaváraNem bántottál meg, inkább feldühítettél. Mert már dühítő, h újra és újra ezzel takarózol, próbálod a juvét mártírként beállítani, ráadásul az utóbbi időkben szinte minden juve botlás után elkezded a bírókat szidni. Az Intert pedig úgy állítod be, mint magát a gonoszt, aki miatt kitört a bundabotrány, és a riválisokat ártatlanul büntették meg, miközben ő az igazi csaló. + ugye most is a juvét sújtják a bíró itéletek, ill. az Intelt segítik.
Úgy vádaskodsz, h nincs a kezedben semmi bizonyíték, ami azt alátámasztaná. Ha egyszer kiderülne, h az Inter is bűnös, akkor majd elismerem az igazad, addig viszont a vádaskodásodnak nincs létjogosultsága, még akkor sem, ha te ebben hiszel!
Úgy, hogy 'bundabotrány' megvan? Ha nem, akkor katt.víscaelbarca!forever írta:lehet hülye kérdés, de valaki elmagyarázná mi az a Calciopoli ?:oops: és hogyan tette tönkre ez az olasz futballt ?L.Messi 10 írta:Az Olasz foci egy dolog miatt jutott oda, ahova: Calciopoli. Ha az nincsen most a Juventusnak megvan a 3. csillag, nem Napolik és Laziok vannak a dobogón, és nem előzi be a Bundesliga a Serie A-t.
lehet hülye kérdés, de valaki elmagyarázná mi az a Calciopoli ?:oops: és hogyan tette tönkre ez az olasz futballt ?L.Messi 10 írta:Az Olasz foci egy dolog miatt jutott oda, ahova: Calciopoli. Ha az nincsen most a Juventusnak megvan a 3. csillag, nem Napolik és Laziok vannak a dobogón, és nem előzi be a Bundesliga a Serie A-t.
Mert aztán Mogginak nagy hitelt kell ám adni a szaváraL.Messi 10 írta:Most nem akarok megbántani egy Interest se, egy vitát se akarok kialakítani, de vallják be, nem kellett volna Morrattinak kirobbantani a Calciopolit, és ezzel évekre gallyra vágni az Olasz focit. Mindenki tudja, hogy itt (had idézzem Moggit) "Vagy senki nem bűnös, vagy mindenki".