Fecooo írta:egyébként pontosan mi történt Zemannal? mert csak 1-2 kósza "legendát" hallottam az ellehetetlenítéséről...
sajnos én csak a Leccére emlékszem Zeman-nál, de az nagyon tetszett! az volt az igazi kamikaze-foci!
a szavaidból azt veszem észre, h bírod

az egy dolog, h én is csípem Zemant, de a kinti szurkolók nagy része is rendkívüli módon tiszteli őt, nem véletlenül. amikor anno 2005ben kérdezték a népet, h ki legyen a főnök asszem magasan ő nyert, de a 90es évek végi olasz - főleg a "patyolat" juventust érintő - doppingbotrány óta, amit Zdenek Zeman robbantott ki*, egyszerűen nem edzhet komoly csapatot, így lett akkor az edző spalletti. ez az olasz futball egyik mocska, h egy ilyen kaliberű embert is kinyírhatnak, ha akarnak és senki nem szól egy kumma szót sem ez ellen, már a szurkolókat kivéve, de velük meg nem foglalkoznak ugye...
amúgy most foggiában melózik (serie c1... ugye), és ugyanazt az atomállat focit játssza velük.
*konkrétan arról volt szó, h a mister nem értette, h milyen norbiupdate menütől lett a 30 kilós, nyüzüge delpiero és a másik sovány vialli pár hónap alatt terminátor 3 és 4., plusz ugye volt akkoriban a még parmai (későbbi púpos) cannavaro ügye, aki egy moszkvai szállodai szobában röhögcsélve szúrta magát egy kupameccs előtt vmi szrral. na ezeknek a dolgoknak akart utána járni Zeman, de azt érte el, h még az év végén mennie kellett az ASRtől, és mehetett a törökökhöz edzősködni...