Azzal, hogy cserélhetne hamarabb még egyetértek, de ezt az amatőr hibázást hagyjuk már. A világ jelenlegi legjobb klubjánál van 3. éve és mindent megnyert ez idő alatt, amit lehetett, minden rekordot megdöntött és olyan főnökei, egyben kritikusai vannak, mint Cruyff pl (hivatalosan nem főnöke,de van szava a klubnál). Mindnyájan értenek valamicskét a focihoz... Mi pedig egyrészről nem értünk még 10-ed annyira sem, mint ők ( a fórumról szerintem senki), másrészről pedig elég messze vagyunk, nem látjuk az edzéseket. Meg lehet jegyezni egyszer-egyszer, de hogy állandóan ezen lovagolunk az már szerintem sok. Még egy igazán komoly sorozatot sem buktunk el pusztán Pep hibájából!Lionel85 írta:Az alapcsapat minden tagjánál fennáll a sérülés veszélye, mert eddig is az összes meccs 90%-án pályára léptek már. Ez az eredménye annak, amit már régóta szajkózunk, hogy cserélni, pihentetni kell a játékosokat. Addig hajtja őket Pep, amíg tényleg ki nem purcannak. Amatőr hiba.
Súlyos gondok lehetnek a csapatnál, hiszen most kezdődik igazán a szezon, a tavasz a kupahajhászásról szól és ha pont akkor esnek ki a kulcsemberek, akkor bizony az addig nagyszerű esélyeink romlani fognak minden sorozatban. Nagyon hosszú a szezon és már múlt nyáron látszott, hogy rövid a keret, kicsi a padunk, az elsőcsapattal három fronton nem lehet hullámvölgyek, sérülések, eltiltások nélkül végigmenni!
A másik dolog pedig az, hogy megkérnélek, hogy mutass nekem egy statisztikát Európa top klubjainak, top edzőinek cserélési szokásairól és főleg a rotációjáról. Természetesen csak azok az esetek érdekelnek, amikor nincs 10 sérült a csapatnál és nem csak ezért játszat mást is... A meccseken belüli cserélésre mindenkinek van egy szisztémája és ez valóban eltérhet, de igazán komolyan senki sem rotál. Benitez rotál,de ő bele is bukik mindenhol és ő nálam nem top edző....