Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is játszhat a visszavágón.lluisllach89 írta:Reméljük az Arsenal elleni visszavágó környékén már menstruálni fog, talán nem fárad majd el annyira szegény kölökfaithnomore írta:nyilván azért nem teljesít a maximumon mert shakira a barátnője
indítsunk is egy olyan petíciót hogy "Szakíts Shakirával Gerard!"
Reméljük az Arsenal elleni visszavágó környékén már menstruálni fog, talán nem fárad majd el annyira szegény kölökfaithnomore írta:nyilván azért nem teljesít a maximumon mert shakira a barátnője
Igazából engem az ok nem érdekel, csak az okozat. Sztem Piquere amúgy jellemző, h ha nyomás alatt van a védelem, akkor zavarba hozható.faithnomore írta:nyilván azért nem teljesít a maximumon mert shakira a barátnője
De kemény vagy, és értesz is hozzá!!!Iniesta_1986 írta:A szerelmes Piqué ma is egy kalap ...
Jó lenne, ha eldöntené mit akar: focizni, vagy a búlvárlapokban pózolni. Ha az utóbbit, mehet, de ne rontsa a helyzetünket.
Kész agyrém, amit ma is művel. Előbb Llorente, majd Toquero csinál belőle hülyét...
adomCapon írta:Elég gyenge az egész csapat nem csak ő. Mindenki nagyon fáradt, de szép lassan csak túl lesznek rajta.
Egyébként meg ha engem várna otthon Shakira nem nagyon hiszem hogy bármi másra tudnék koncentrálninemhogy még erőm is lenne focizni
![]()
![]()