Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezekszerint nagyon dilettáns vagyok,de én halál komolyan úgy emlékeztem, hogy a következő héten játszunk az Arsenal ellen. Mi ez az új bl hepp, hogy három hét van a visszavágóig? Már látom, hogy 8-án lesz, de ennek van valami különleges oka, nem? vagy tavaly is három hét volt? Az Arsenal ellen féltem volna, de veletek ellentétben én azért a bajnoki szempontjából nyugodt vagyok. Nem lesznek 4-5 gólos gálák ( bár az is lehet), de szerintem azért nyerni fogunk 1-2-3 góllal. Ez persze csak megérzés, úgy gondolom, hogy jövünk ki a kisebb gödörből, amiben voltunk/vagyunk.szajko írta:Nem gond,legalább pihen egy kicsit. A Valencia meg az Arsenal ellen meg majd oktat.
Afellay az ő helyére fog beállni a 95. percben9Dave írta: Afellayt kihagytad
Afellayt kihagytadsjd írta:Tévedsz, utána jön Maxwell, Adriano, Abidal, Pique, Puyol, Valdes, Oleguer, na és aztán Thiagocsababarca írta: Első opció Keita, utána az,hogy Busi fellép, helyére Masch. Utána jön csak Thiago.

Tévedsz, utána jön Maxwell, Adriano, Abidal, Pique, Puyol, Valdes, Oleguer, na és aztán Thiagocsababarca írta: Első opció Keita, utána az,hogy Busi fellép, helyére Masch. Utána jön csak Thiago.
Fecooo írta:elsősorban Thiagot várom Ini mellé... amikor Keitával kezdtünk akár tavaly, akár idén, mindig szenvedős meccseket láttunk...
egyébként remélem, h a májsztró gyorsan felgyógyul...