Barça vs. Real - El Clásico
- kennyke04
- Entrenador del Barça
istenem, hogy egy BL meccset hogy lehet ilyen 2-3másodperces képi csúszással adni 

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
már megint előbb van a hang, még el se végezte cé a szabadot, már mondta Hajdú B. , h kapufa... 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kár volt ezért Bastos. És majdnem gól lett belőle...
Az a pechje a Lyonnak,hogy ez a Gomis még Adebayornál is ügyetlenebb
Az a pechje a Lyonnak,hogy ez a Gomis még Adebayornál is ügyetlenebb

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én meccs előtt is írtam a Realnak egy 0:0 már tökéletes lenne, de aki a tűzzel játszi...
Amúgy nálam késik csak egy picit a kép a hangtól?
Most pl 10 mp-el hamarabb már kapufa volt a kiáltás mint a képen
Amúgy nálam késik csak egy picit a kép a hangtól?
Most pl 10 mp-el hamarabb már kapufa volt a kiáltás mint a képen

-
- Jugador del Barça
én úgy látom h a real a 0-0ra játszik. a támadójátékuk eddig közelít a 0 hoz,1:0 után talán észbe kapnak h öngyilkos taktika,főleg ilyen kerettel erre játszani,nem is értem..
-
- Jugador del Barça
Bastos egyelore odaBastos
A Madrid nem sok mindent tud kezdeni a franciakkal eddig.
Bar amig nem vezet a Lyon addig az eredmeny tokeletes a Realnak,no meg felidoben Mourinho csak megmondja neki ,hogy golra jatszanak.
Egyelore a Lyon szamomra meglepoen jo,mert az hogy nem tud igazan ervenyesulni a Madrid nem a Rael hibaja,egyszeruen jo a Lyon.

A Madrid nem sok mindent tud kezdeni a franciakkal eddig.
Bar amig nem vezet a Lyon addig az eredmeny tokeletes a Realnak,no meg felidoben Mourinho csak megmondja neki ,hogy golra jatszanak.
Egyelore a Lyon szamomra meglepoen jo,mert az hogy nem tud igazan ervenyesulni a Madrid nem a Rael hibaja,egyszeruen jo a Lyon.
- csababarca
Azt hittem majd totális real dominancia lesz,ehhez képest örülhet a real,hogy nem kaptak még gólt.
Viszont ez a 0-0 is jó nekik talán,otthon tuti győznek.
De a Lyonban benne van a gól, a realban eddig nincs, bár megszokhattunk,hogy nekik nem kell helyzet a gólhoz.
Meggyőződésem,hogy tovább megy a madrid, de utána nagy javulás kell,ha kapnak egy komolyabb csapatot. Gondolok itt a Tottenham, Chelsea, Mu, és Mi által alkotott kvartettre.
Viszont ez a 0-0 is jó nekik talán,otthon tuti győznek.
De a Lyonban benne van a gól, a realban eddig nincs, bár megszokhattunk,hogy nekik nem kell helyzet a gólhoz.
Meggyőződésem,hogy tovább megy a madrid, de utána nagy javulás kell,ha kapnak egy komolyabb csapatot. Gondolok itt a Tottenham, Chelsea, Mu, és Mi által alkotott kvartettre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Egyébként nagy szerencséje a Realnak,hogy nem játszik Lisandro,mert Gomis
... viszont a Cissokho-Bastos bal oldal igencsak jóféle.
A real meg elég nagy kaki.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2011.02.22. 21:28:03-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Eddig ez édes keés a Realtól.... közelebb áll a gólhoz a Lyon!Ronaldo cipelgeti, de nincs megjétszható ember!

- csababarca
ab1daL írta: Az AS is tud kavarni:
http://www.hatharom.hu/article/f2daa1-k ... lona-ellen
Az igen, szánalmas bagázs

Ma szerintem 2-1re nyer a real, sajnos. Most nem fog előfordulni ami az elmúlt 6 évben. Az tuti,hogy fognak gólt rúgni, kapni már nem biztos, de azért benne lehet.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Az AS is tud kavarni:csababarca írta:http://hvg.hu/sport/20110222_messi_rona ... nycipo#rss
Ezek szerint a madrid különbejáratú lapja, a Marca hiába erőlködik, az európai aranycipő góljait korrekt módon számolják
http://www.hatharom.hu/article/f2daa1-k ... lona-ellen
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- csababarca
http://hvg.hu/sport/20110222_messi_rona ... nycipo#rss
Ezek szerint a madrid különbejáratú lapja, a Marca hiába erőlködik, az európai aranycipő góljait korrekt módon számolják

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Rég láttam már egy igazán jó meccset, így ma este elsősorban ennek fogok szurkolni.
Másodsorban a Lyonnak
Én is szeretném hogy a spanyol foci dominánsabb legyen a BL-ben, de azért még mindig erősebb bennem a rivalizálás, sztem ezzel nincs gond.
A tippem: 2-1 vagy 1-1!

Én is szeretném hogy a spanyol foci dominánsabb legyen a BL-ben, de azért még mindig erősebb bennem a rivalizálás, sztem ezzel nincs gond.
A tippem: 2-1 vagy 1-1!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Milyen felállásnál tudnád megmondani?9Dave írta: Ezzel a felállással meg nem mondom kik lövik a gólokat, de szerintem:

Szerintem egy 1:1-es döntetlen lesz, aztán otthon bedarálja a Real a Lyont.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- 9Dave
- Capitá del Barça
Bocs, nem tom a Lyon felállásátdaffy írta:hát lisandro biztos nem,ugyanis nem játszik9Dave írta: Tippem: Lyon 1 - 2 Real Madrid.
Ezzel a felállással meg nem mondom kik lövik a gólokat, de szerintem:
Lyon: Lisandro
RM: Adebayor, CR

szerk:
Na látom a Lyon kezdőjét. Akkor Lisandro helyett Gomis.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 9Dave 2011.02.22. 15:21:19-kor.

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
hát lisandro biztos nem,ugyanis nem játszik9Dave írta: Tippem: Lyon 1 - 2 Real Madrid.
- 9Dave
- Capitá del Barça
Tippem: Lyon 1 - 2 Real Madrid.daffy írta:eljött a várva várt nap. a kezdő: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa; Khedira, Lass, Alonso; Ronaldo, Özil és Adebayor
------------------------------casillas--------------------------------
ramos-------------pepe----------------carvalho-------------arbeloa
----------------khedira--------lass------------xabi------------------
--------cr------------------------------------------------özil---------
-----------------------------adebayor---------------------------------

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
ha valamikor,akkor idén uralkodni fog a spanyol foci. egyedül a manchestert érzem veszélyesnek,talán még a chelsea,ha összekapják magukat. a többieknek nem szabadna megállítani a barca-real párost.az olaszok esélytelennek tűnnek,a többi "kis csapat" pedig meglepetésre lenne ott a 4ben. aztán majd meglátjuk...Bob_Marley írta:Nagy taktikai csata lesz, ezekben Mourinho nagyon erős, itt nem az a cél, hogy 10et kell rúgni, akár egy 0:0 is jó idegenben!Egy korai gól azért lökést adhat a meccsnek!Ha rúg gólt a RM és a vereséget is elkerüli idegenben tovább fog jutni, ami a spanyol foci szempontjából is jó lenne!Jó meccs lesz ez
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagy taktikai csata lesz, ezekben Mourinho nagyon erős, itt nem az a cél, hogy 10et kell rúgni, akár egy 0:0 is jó idegenben!Egy korai gól azért lökést adhat a meccsnek!Ha rúg gólt a RM és a vereséget is elkerüli idegenben tovább fog jutni, ami a spanyol foci szempontjából is jó lenne!Jó meccs lesz ezdaffy írta:eljött a várva várt nap. a kezdő: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa; Khedira, Lass, Alonso; Ronaldo, Özil és Adebayor
elég biztonságinak tűnik a felállás és szerintem idegenben egyértelmű célunk az,hogy ne kapjunk ki és valahogy egy gólt tuszkoljunk be. kevés gólos meccsre számítok és a tippem a döntetlen lenne. 1-1. vereségre nem gondolok,akkor már inkább a győzelmet tudom elképzelni. a kp nagyon stabilnak és elég védekezőnek tűnik. arbeloa nem fogja nagyon a támadásokat támogatni,de egyértelműen jobban védekezik,mint marcelo. ha nagy gáz lenne,jöhetne egy arbeloa-marcalo csere és a khedira-lass páros egyike is lejöhet és ez esetben visszaállna a szokásos 4-2-3-1. nem várok se szép,se jó meccset. nagy küzdelem lesz.

-
- Llegenda del Barça
azért engem zavar, ha ilyenekkel játszadoznak, mert elég sok olyan hülyegyerek van a világon, akik egy ilyen "élesszemű leleplezés" után kezdik el szívlapáttal dobálni a szrt a barcára.
de mit várjon az ember egy olyan kuplerájtól ahol az örök kedvencem a roncéro tomci is dolgozik.
tiszteletre méltó brigád, egy tiszteletre méltó klub mellett.
nem baj gyerekek, legalább ennyi örömötök legyen, ha már a pályán nem megy a bugi.
de mit várjon az ember egy olyan kuplerájtól ahol az örök kedvencem a roncéro tomci is dolgozik.

tiszteletre méltó brigád, egy tiszteletre méltó klub mellett.
nem baj gyerekek, legalább ennyi örömötök legyen, ha már a pályán nem megy a bugi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ebbe nem az a gáz, hogy ilyenekkel dobálóznak, hanem hogy ekkor bakit ejtenek. Ez vicces....Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/22 ... ore2679338
Ez egyben ciki és szánalmas is, de jellemzően pitiáner is!

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Mekkora marhák!Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/22 ... ore2679338

- Capon
- Llegenda del Barça
http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/22 ... ore2679338
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
eljött a várva várt nap. a kezdő: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa; Khedira, Lass, Alonso; Ronaldo, Özil és Adebayor
elég biztonságinak tűnik a felállás és szerintem idegenben egyértelmű célunk az,hogy ne kapjunk ki és valahogy egy gólt tuszkoljunk be. kevés gólos meccsre számítok és a tippem a döntetlen lenne. 1-1. vereségre nem gondolok,akkor már inkább a győzelmet tudom elképzelni. a kp nagyon stabilnak és elég védekezőnek tűnik. arbeloa nem fogja nagyon a támadásokat támogatni,de egyértelműen jobban védekezik,mint marcelo. ha nagy gáz lenne,jöhetne egy arbeloa-marcalo csere és a khedira-lass páros egyike is lejöhet és ez esetben visszaállna a szokásos 4-2-3-1. nem várok se szép,se jó meccset. nagy küzdelem lesz.
Ezt már évek óta mondogatja az öreg, aztán mégis mindig marad. Szerintem az infarktus fogja elvinni egyszer a pálya széléről...Boixos írta:...
de azért ott figyel az is, h a munájtednél az öreg nagy valószínűséggel leteszi az edzői lantot az idény végén...
Már elég régóta foglalkoztat a gondolat, hogy Mourinho az esetleges távozását készíti elő ezekkel a műbalhéival. Ha esetleg úgy alakul és távozik az év végén, akár még sikertelen évzárás után is eljátszhatja a mártírt, hogy őt nem hagyja dolgozni Valdano, ő nem futamodna meg a kihívásoktól, csak nem engedik kibontakozni etc...ha egy ilyen forgatókönyv pörögne mostanában, akkor nagyon keményen össze kell szedniük magukat a madridi menedzsmentben az embereknek és radikális változásokat kell kialakítaniuk a hozzáállásukban, mert különben a zsé lekoccol a szezon végén
Lehet kicsit rosszindulatú feltételezés, de én kinézem ebből az emberből. Különben érdekes lenne látni, hogy mire képes egy klubnál hosszú távon csinálni, mert eddig még sehol nem tudott megmaradni hosszabb ideig.