Tocy írta:Casillas-Salgado,Helguera,Pavón,R.Carlos-Figo,Makelele,Cambiasso,Zidane-Raúl,Ronaldo kb ez volt az utolsó összerakott Madrid. A középpálya nem teljesen így volt, lehet hogy Zidane volt beljebb és Solari a szélen, vagy nem is tudom már. De mikor Figo azért át kellett vinni a túloldalra, hogy Beckham beférjen, és Makelele ki legyen paterolva, akkor lett elszúrva az egész. 2 csatár+Becks, Zizou, Figo ezt egy csapat sem bírná el, főleg Roby Carlossal hátul, aki nincs is hátul. Pavón-Helguera meg nem a legnagyobb védők közül valók.
Hát igen, kb. ez a lényeg. Na meg Morientest is elüldözték, illetve egy időben Raul középpályást játszott, ami szintén nem volt okos dolog. Szóval sztem hosszútávon bukás volt a galaktikus Madrid.
Lyon szerintem lesimázzák, nem lepődnék meg ha oda-vissza vernék meg őket.
Én is nagyjából így gondolom, de azért a Madridnál a nyolcaddöntőben sosem tudni. Sztem óriási rajtuk már a nyomás az elmúlt évek sikertelensége végett, és ilyen nyomást elviselni nem könnyű. + azért a Lyon igencsak masszív csapat, persze a Madridnak jóval erősebb a kerete, és illene ütniük őket. Ha azt mondtuk, h számunkra az Arsenal elleni párharc meghatározó a szezonunk szempontjából, akkor a Madridra talán még jobban igaz. Szezon elején, mikor jól ment a Madridnak azt mondtam, h na most ez csapat biztos túljut a nyolcaddöntőn, azóta kicsit elbizonytalanodtam, de még mindig azt mondom, h meg lesz nekik. De egy 35 százalékot adok a Lyon továbbjutására.