tavaly is ezt hittékIlúvatar írta:sztem madrid továbbjuthat, mert idegenben lőtt gól sokat ér.
Nem hiszem hogy Lyon képes lenne gólt szerezni Madridban.

tavaly is ezt hittékIlúvatar írta:sztem madrid továbbjuthat, mert idegenben lőtt gól sokat ér.
Nem hiszem hogy Lyon képes lenne gólt szerezni Madridban.
a mi meccsünkön volt két elmaradt büntető meg egy gól, amit elvettek jogtalanul...haszi írta:Mind amellett, hogy ti a győzelmet is a Lyonnak adnátok, megemlíteném, azt a megnem adott 11-est, és a két kapufát amiket mikor láttam, majdnem lerúgtam a tv-t... Az meg csak mellékes, hogy amikor szinte a félpályáról kellet volna rúgja a pali a szabadot, előviszi 8-10 métert, és bemakkolnak egy gólt...
elsö félidöben jobbak voltak, de az egész másodikba a Real lefocizta a LyontFecooo írta:ha az Arsenal megérdemelte a győzelmet ellenünk, akkor a Lyon is megérdemelte volna ma...![]()
azért egy 20-25 percet leszámítva lefocizták a Madridot... sztem
livescore+eredmenyek.comIlúvatar írta:ha jól vettem ki, akkor a real vezet 1-0-ra idegenben?
OFF: amúgy mi a címe annak a szerencsétlen oldalnak, ahol kiírják az eredményeket, illetve az éppen folyó meccs állását? valami livesorce vagy mi...
meglepett?Öröm nézni hogy mennyire rossz a madrid. Very Happy
Nem olyan biztos az...daffy írta:otthon behúzzuk
http://www.livescores.comIlúvatar írta:ha jól vettem ki, akkor a real vezet 1-0-ra idegenben?
OFF: amúgy mi a címe annak a szerencsétlen oldalnak, ahol kiírják az eredményeket, illetve az éppen folyó meccs állását? valami livesorce vagy mi...
Hát azért talán az iksz jogosabb!Lehetőségecskéi voltak a Lyonnak az első félidőben, a Realnak távoli próbálkozásai, a második félidő elejét megnyomták össze is jött a vezetés, majd egy talált Lyon-i gól, s kaparás a vezetésért!Fecooo írta:ha az Arsenal megérdemelte a győzelmet ellenünk, akkor a Lyon is megérdemelte volna ma...![]()
azért egy 20-25 percet leszámítva lefocizták a Madridot... sztem
Fecooo írta:örök érvényű mondás: ha a Barca bénán játszik, akkor az esetek többségében nem nyer. ha a Real játszik bénán, még akkor is nagyobb az esélye, h nyernek, mint hogy nem... (bocsi daffy...)
ezzel együtt a 2. félidőben megérdemelten szereztek vezetést...
mert a realosok hozzá vannak szokva,hogy csapatként nem nagyon működnek,viszont egyénileg képesek az ellenfél fölé nőni. nálatok nem így van. egyénileg is jók vagytok,de csapatként nyertek meccset és ha nem megy a csapatnak,akkor van gáz(persze,ha nem jön messi)Fecooo írta:örök érvényű mondás: ha a Barca bénán játszik, akkor az esetek többségében nem nyer. ha a Real játszik bénán, még akkor is nagyobb az esélye, h nyernek, mint hogy nem... (bocsi daffy...)
ezzel együtt a 2. félidőben megérdemelten szereztek vezetést...
Nem gyenge, vagy 5 másodpercet késik...Fecooo írta:már megint előbb van a hang, még el se végezte cé a szabadot, már mondta Hajdú B. , h kapufa...