Barça vs. Real - El Clásico
-
- Jugador del Barça
mért írjátok le a lyont?tavaly ugyanerre fáztak rá..a visszavágóig még sok minden történhet,azon belül is.
- kilibarca
- Capitá del Barça
Igazságos döntetlen 0-0nak jobban örültem volna. Így nem sok esélyt látok a visszavágón a Lyon szempontjából. Bár a párharc előtt is biztos voltam a madridi tovább jutásban.
ui.: "a Lyoni gól meg egyszerüen szánalmas volt..." Benzemáé milyen volt?!:) (elcsúszott, kötény , védő ügyesebb kirúgja) de ez tényleg csak zárójelben , csak szánalmas gólról mert nem 1et lőtt a madrid ebben a szezonban.
ui.: "a Lyoni gól meg egyszerüen szánalmas volt..." Benzemáé milyen volt?!:) (elcsúszott, kötény , védő ügyesebb kirúgja) de ez tényleg csak zárójelben , csak szánalmas gólról mert nem 1et lőtt a madrid ebben a szezonban.
igazatok van, elnézést!
viszont van egy olyan sanda gyanúm, h madridban erre az elmaradt büntetőre fogják fogni, h nem győztek...
viszont van egy olyan sanda gyanúm, h madridban erre az elmaradt büntetőre fogják fogni, h nem győztek...
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem kell verni a nyalatokat. RM-nek is van magyar oldala, lehet ott is.haszi írta:
Már nem azért, de ki beszélt most itt a ti meccsetekről? Vagy az én hsz-mben volt valami apró utalás a meccsetekre?
A helyzetek alapján egyértelműen a Madridnak kellet volna nyerni, de a mutatott játék szerint igazságos a döntetlen.haszi írta:Mind amellett, hogy ti a győzelmet is a Lyonnak adnátok, megemlíteném, azt a megnem adott 11-est, és a két kapufát amiket mikor láttam, majdnem lerúgtam a tv-t... Az meg csak mellékes, hogy amikor szinte a félpályáról kellet volna rúgja a pali a szabadot, előviszi 8-10 métert, és bemakkolnak egy gólt...
-
- Jugador del Barça
naaaa msot mért mondod,gyönyörűen kidolgozott pontrúgás volt,nyilván sokat gyakorolhatták ezt a figurát,komolyan le a kalappal.haszi írta:Mind amellett, hogy ti a győzelmet is a Lyonnak adnátok, megemlíteném, azt a megnem adott 11-est, és a két kapufát amiket mikor láttam, majdnem lerúgtam a tv-t... Az meg csak mellékes, hogy amikor szinte a félpályáról kellet volna rúgja a pali a szabadot, előviszi 8-10 métert, és bemakkolnak egy gólt...
viccet félretéve, a makkról ne 1 madridista beszéljen..
Az a baj Feco,hogy most a mi meccsünknek ehez semmi köze.Fecooo írta:a mi meccsünkön volt két elmaradt büntető meg egy gól, amit elvettek jogtalanul...haszi írta:Mind amellett, hogy ti a győzelmet is a Lyonnak adnátok, megemlíteném, azt a megnem adott 11-est, és a két kapufát amiket mikor láttam, majdnem lerúgtam a tv-t... Az meg csak mellékes, hogy amikor szinte a félpályáról kellet volna rúgja a pali a szabadot, előviszi 8-10 métert, és bemakkolnak egy gólt...

Azzal van baja,hogy a Lyonnak adnád a győzelmet azok ellenére,hogy volt két kapufájuk és egy meg nem kapott büntető.
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Már nem azért, de ki beszélt most itt a ti meccsetekről? Vagy az én hsz-mben volt valami apró utalás a meccsetekre?Fecooo írta:a mi meccsünkön volt két elmaradt büntető meg egy gól, amit elvettek jogtalanul...haszi írta:Mind amellett, hogy ti a győzelmet is a Lyonnak adnátok, megemlíteném, azt a megnem adott 11-est, és a két kapufát amiket mikor láttam, majdnem lerúgtam a tv-t... Az meg csak mellékes, hogy amikor szinte a félpályáról kellet volna rúgja a pali a szabadot, előviszi 8-10 métert, és bemakkolnak egy gólt...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ferninho írta: a Lyoni gól meg egyszerüen szánalmas volt...
Hány meg hány ilyen szánalmas pattogós gólt rúgtatok ti az elmúlt években?
Egyébként ilyen alapon Benzema gólja is szánalmas volt,alig gurult el a labda a kapuig, a lassú Cris meg nem ért oda.
Örüljetek az Xnek,így simán továbbmentek otthon, aztán meg imádkozzatok egy még gyengébb csapatért.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
tavaly is ezt hittékIlúvatar írta:sztem madrid továbbjuthat, mert idegenben lőtt gól sokat ér.
Nem hiszem hogy Lyon képes lenne gólt szerezni Madridban.

a mi meccsünkön volt két elmaradt büntető meg egy gól, amit elvettek jogtalanul...haszi írta:Mind amellett, hogy ti a győzelmet is a Lyonnak adnátok, megemlíteném, azt a megnem adott 11-est, és a két kapufát amiket mikor láttam, majdnem lerúgtam a tv-t... Az meg csak mellékes, hogy amikor szinte a félpályáról kellet volna rúgja a pali a szabadot, előviszi 8-10 métert, és bemakkolnak egy gólt...
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Mind amellett, hogy ti a győzelmet is a Lyonnak adnátok, megemlíteném, azt a megnem adott 11-est, és a két kapufát amiket mikor láttam, majdnem lerúgtam a tv-t... Az meg csak mellékes, hogy amikor szinte a félpályáról kellet volna rúgja a pali a szabadot, előviszi 8-10 métert, és bemakkolnak egy gólt...
Hát sok szót nem érdemes vesztegetni erre a meccsre, igazságos döntetlen született. Játékot nem nagyon láttunk, hajtás azonban volt. Nem dőlt még el semmi, de a Madridnak összejöhet a hőn áhított továbbjutás.
elsö félidöben jobbak voltak, de az egész másodikba a Real lefocizta a LyontFecooo írta:ha az Arsenal megérdemelte a győzelmet ellenünk, akkor a Lyon is megérdemelte volna ma...![]()
azért egy 20-25 percet leszámítva lefocizták a Madridot... sztem
plusz ugye a 2 kapufa meg a vitatott 11-es.
szóval ötletem sincs, hogy jött ez össze neked...
a Lyoni gól meg egyszerüen szánalmas volt...
madridista
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
A madrid is megmutatta,hogy kell egy gyengébb csapat ellen leadni a sima győzelmet. Bár még így is kényelmesebb helyzetben vannak mint mi.
Egyébként akármennyire is tisztelem Casillast, az utóbbi időben elég nagy tahó lett. Állandóan reklamál mindenért, még a teljesen egyértelmű dolgokért is. Régebben nem volt ilyen, nem tudom kitől tanulta ezt a viselkedést
Egyébként akármennyire is tisztelem Casillast, az utóbbi időben elég nagy tahó lett. Állandóan reklamál mindenért, még a teljesen egyértelmű dolgokért is. Régebben nem volt ilyen, nem tudom kitől tanulta ezt a viselkedést

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
livescore+eredmenyek.comIlúvatar írta:ha jól vettem ki, akkor a real vezet 1-0-ra idegenben?
OFF: amúgy mi a címe annak a szerencsétlen oldalnak, ahol kiírják az eredményeket, illetve az éppen folyó meccs állását? valami livesorce vagy mi...
meglepett?Öröm nézni hogy mennyire rossz a madrid. Very Happy
Nem olyan biztos az...daffy írta:otthon behúzzuk
meglepően jó volt a lyon,győzelmet érdemeltek volna még a két real kapufa ellenére is.
a visszavágón azért más lesz a játék képe,de ebből még akármi is lehet és legalább a madrid játékosok fejében ott marad a kétely,a kiesés lehetősége.
nincs ez még lefutva.
a visszavágón azért más lesz a játék képe,de ebből még akármi is lehet és legalább a madrid játékosok fejében ott marad a kétely,a kiesés lehetősége.
nincs ez még lefutva.
http://www.livescores.comIlúvatar írta:ha jól vettem ki, akkor a real vezet 1-0-ra idegenben?
OFF: amúgy mi a címe annak a szerencsétlen oldalnak, ahol kiírják az eredményeket, illetve az éppen folyó meccs állását? valami livesorce vagy mi...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát azért talán az iksz jogosabb!Lehetőségecskéi voltak a Lyonnak az első félidőben, a Realnak távoli próbálkozásai, a második félidő elejét megnyomták össze is jött a vezetés, majd egy talált Lyon-i gól, s kaparás a vezetésért!Fecooo írta:ha az Arsenal megérdemelte a győzelmet ellenünk, akkor a Lyon is megérdemelte volna ma...![]()
Sztem tipikus iksz meccs!

- Deus
- Boixos Nois
ha jól vettem ki, akkor a real vezet 1-0-ra idegenben?

hát,bejött az 1-1es tippem. semmi játék,semmi élvezet. szokásos meccs. otthon behúzzuk és továbbmegyünk. utána ha sikerül elkerülni a chelsea-mu párost,akkor akár a 4be is mehetünk.
ha az Arsenal megérdemelte a győzelmet ellenünk, akkor a Lyon is megérdemelte volna ma...