Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fecooo írta:Bazsika gólt lőtt
Nem a sérülés a jó hír, hanem, hogy könnyen kihagyhatja(ák) a BL-meccset.Gauchomester írta:Mikor nőnek már fel a futballvilág szurkolói? Játékosok sérülése semmilyen körülmények között sem lehet jó hír. Gondolkozzunk már mielőtt véleményt formálunk. Köszönöm.
Igen. Julio Cesar nagyon rossz helyre ütötte a labdát. Persze nem volt egyszerű dolga, de egy ilyen szintű kapusnak úgy gondolom, ezt meg kellett volna oldani.
Walcott szerintem 100%, hogy játszik a visszavágón. Fabregas nagyobb kérdőjel, de szerintem Wenger nála is kockáztatni fog, mint Nasrinál. Bár a francia is annyira volt sérült, hogy végigjátszotta a Barca és a Stoke elleni meccset is.bence-barca írta:Walcott biztosan kihagyja a ligakupát, azt tudom Cesc-ről nem tudok többet.
De szerintem 90%, h mind2en játszani fognak a Camp Nou-ban.
Mikor nőnek már fel a futballvilág szurkolói? Játékosok sérülése semmilyen körülmények között sem lehet jó hír. Gondolkozzunk már mielőtt véleményt formálunk. Köszönöm.MichaaBee írta:Ez nagyon jó hír, a Stoke kihúzta a kontráik méregfogát.Ilúvatar írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/24 ... _megserult![]()
Kicsit azért sajnálnám, ha most se tudnának kiállni teljes csapattal. Igaz, mi sem, de az Arsenalnak ez talán nagyobb érvágás, mint a mi hiányzóink.MichaaBee írta:Ez nagyon jó hír, a Stoke kihúzta a kontráik méregfogát.![]()
Pont ezt mondtam vmelyik nap, h egy Barcelona-Chelsea döntőt várok 1-0-ás sikerrel.Barcaman14 írta:Nem mondom hogy tartok tőlük, de hogy kellemetlenebb ellenfelek lennének az biztos. Idén egyébként egy Chelsea-Barcelona döntőnek örülnék!LG írta:Én úgy gondolom, h vagy megnyerjük a BL-t, vagy egy angol csapat ejt ki minket. A Bayern-Real kettőstől abszolút nem tartok. Angol v. katalán győztes lesz, ebben eléggé biztos vagyok.
Nem mondom hogy tartok tőlük, de hogy kellemetlenebb ellenfelek lennének az biztos. Idén egyébként egy Chelsea-Barcelona döntőnek örülnék!LG írta:Én úgy gondolom, h vagy megnyerjük a BL-t, vagy egy angol csapat ejt ki minket. A Bayern-Real kettőstől abszolút nem tartok. Angol v. katalán győztes lesz, ebben eléggé biztos vagyok.
Ez nagyon jó hír, a Stoke kihúzta a kontráik méregfogát.Ilúvatar írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/24 ... _megserult
Én úgy gondolom, h vagy megnyerjük a BL-t, vagy egy angol csapat ejt ki minket. A Bayern-Real kettőstől abszolút nem tartok. Angol v. katalán győztes lesz, ebben eléggé biztos vagyok.Barcaman14 írta: Az első kör után látható hogy az olasz csapatok közül nem igazán lesz ellenfél senki, ha esetleg továbbjut valamelyik. Az Arsenal ugye reméljük kiesik.Viszont a többi angol csapat közül mindegyik kellemetlen ellenfél lehet. Plusz még ebbe a kategóriába venném a Real, Bayern duót.