Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így gondolom. Az igazán nagy csapatok, ha az EL-be kerülnek, tényleg nem szokták komolyabb lenni, de a nagy bajnokságok középcsapatai, vagy a közepes bajnokságok élcsapatai oda szokták tenni magukat, és gyakran nagyon jó meccseket játszanak. És valóban sokkal kiszámíthatatlanabb mint a BL, hisz ott főleg mostanában csak nagyon kevés, szinte 2-3 csapat akinek reális esélye van a végső győzelemre.Bob_Marley írta:Sok esetben viszont szerintem kifejezetten jó nézni az EL-t, mert rengeteg a brusztos masszív csapat, s jó meccsek vannak!Lehetetlen megtippelni sokszor ki megy tovább, s izgalmak is vannak!A BL természetesen a nagy pénz, de én úgy vagyok vele foci legyen mindegy, hogy EL, BL vagy brazil másodosztály
Az volt a leeső szurkolók mákja, hogy 1 méterre voltak a talajtól. Ha 2-3 méterrel magasabban ülnek és onnan esnek alá, már nem lett volna olyan, aki törés nélkül megússza.Bányász írta:Ugyan nem én lettem megszólítva/megkérdezve de valamit kezdhetnének már az El Madrigallal mert ugyebár náluk már nem ez az első eset.Szerencse,h ezúttal nem járt senki úgy mint csóri Palermo...Lionel85 írta: a lelátó-leszakadásról mit gondolsz?
Szerintem is ezek lesznek a továbbjutók. Azért a Portónak nehéz lesz Moszkvában, de a visszavágón talán leverik Akinfejevéket.messideco írta:Az angol csapatok előtt most itt az esély az El-győzelemre, habár szerintem a Dinamo Kijev megállítja a Cityt.
Szvsz. a továbbjutók
Benfica–Paris SG
Dinamo Kijev–Manchester City
Twente–Zenit
CSZKA Moszkva–Porto
PSV–Rangers
Bayer Leverkusen–Villarreal
Ajax–Szpartak Moszkva
Liverpool–Braga
Ugyan nem én lettem megszólítva/megkérdezve de valamit kezdhetnének már az El Madrigallal mert ugyebár náluk már nem ez az első eset.Szerencse,h ezúttal nem járt senki úgy mint csóri Palermo...Lionel85 írta: a lelátó-leszakadásról mit gondolsz?
gergo9 írta:Az EL meccseből igazából nem lehet következtetni semmire a csapatok 80%-a teljesen komolytalanul veszi, elég csak megnézni az eredményeket mikor egy két komolyabb csapat miket bohóckodott.
Meg hát olyan kupasorozatot amit az Atlético Madrid meg tud nyerni nyilván nem lehet túl komolyan venni
Fél szemmel én is néztem. a lelátó-leszakadásról mit gondolsz? Durva volt. Bruno nevét is illik megemlíteni, hiszen két gólpasszt is kiosztott. Nagyon jó ez a Nilmar-Rossi páros. Remélem egyben maradnak és továbbra is emeli a spanyol bajnokság fényét a Villarreal!Fecooo írta:nah továbbjutott a Villareal egy fantasztikus meccsen!
érdekességek:
-Cavani egy állat volt, egy félidőt játszott, de volt vagy 3-4 nagy helyzete, közte kapufája is...
- a Villarealt megfosztották vagy egy tizenegyestől, vagy egy szabadrúgástól a 16-os vonaláról, ugyanis a spori úgy látta, h Nilmar feldobta magát, azonban jól lehetett látni, h az olasz játékos akasztotta... ráadásul Nilmarnak adott sárgát...
- a 4. játékvezető a meccs végén elfelejtette, h kéne jelezni a hosszabbítást, és már elmúlt a 90. perc, mikor szaladt a tábláért, mutatták a kamerák
nagyon jó meccs volt, a spanyolok becsületét megmentette a Sárga tengeralattjáró!
Ez butaság, annyiban, ha nem magyar lenne ez eszedbe sem jutna. Nálunk nincs posztja, itt nem a rúgótechnika a hangsúlyos, meg a gyorsaság. Pl. Robben és Bale sem illene-kellene ide. Afellay viszont elég sokszínű ahhoz, hogy hasznos legyen itt.zsoltman írta:Én megnézném Bazsit a Barcában illene ő a játékunkba talán jobban mint Affelay csak 12 ugysem adunk érte!
Azért azt meg kelle jegyezni hogy a Lille kezdőjéből hiányzott Sow aki 16 gólos a bajnokságban, Gervinho és Hazard is. Utóbbi ahogy beállt hozott egy kis életet a franciák játékába. Ki tduja ha ők kezdenek, akkor hogy alakult volna. Meg hát elméletileg a Lille inkább a bajnokságra koncentrál.Fecooo írta:azért a lesajnált holland liga bajnokesélyese igencsak jobbnak tűnik a francia bajnokesélyesnél...(3-1)
Igen, érdekes párharc. Két egy szinten levő csapat.ziipp írta:Villareal - Napoli egész jó meccs is lehet akár. Spanyol negyedik vs olasz második.