Messithebest írta:Na a 3ik szezonon is túl vagyok. Kevesebb szimulálással most elképesztő,69-13as eredménnyel,simán hoztam az alapszakaszt. Először a Bobcatson gyalogoltam át 4-1re,majd jött a Pacers.Ő ellenük 3-3 volt,de az utolsó meccset 102-91re hoztam. Jött majd a Milwaukee Bucks,itt 3-1ről fordítottam meg 4-3ra és mehettem ismét a nagydöntőbe,ahol a Lakers várt. Elképesztőnek hangzik,de simán,4-0ra vertem őket(utolsó meccs 106-87).Ezzel ismét enyém lett az NBA!
Megint csináltam egy elég durva cserét,amit magam sem hittem el: Evan Turner(Free Agent volt,elhoztam szezon előtt)-t el tudtam cserélni Dwight Howardra!!!!!!(Trade Override ebben az esetben is Off volt)Bosh-t beáldoztam egy jobb Draft helyre és egy játékosra,így 1. körben 2-t húzhattam(2.ként és utolsóként),és húztam egy elég jót,Bert Samuel,85ös 21 éves.
Rose-Wade-LeBron-Samuel(sajnos PG és nem PF,de jó lesz itt is)-Howard
Elég brutális csapat szerintem. Rose már 95ös,Wade 99,LeBron 98,Samuel 85,Howard 91.
Szerk: Bocsi a dupláért.
Tudod mi lehet az oka a cserének? második szezon után nő a tekintélyed és megkérdi a gép, hogy force them to agree? Ha itt rányomsz az ok-ra, akkor elcserél szinte bárki bárkire. Első szezonban ez nem él, de a másodiktól igen. Mindenesetre jó sok órát játszhatsz egy nap

Nekem az új mentésem OKC, még csak pár meccset játszottam, de egy olyan csapatot sikerült összetennem, akiket nagyon érzek és viszonylag reális cserékkel. A roster: Westbrook, Iverson, Durant, Blake Griffin, Josh Smith, Delonte West, Stackhouse, Wesley Johnson, Kevin Love, Aldrich, Brad Miller ( talán van még 1-2 játékos,de őket nem használom). Ez így egészében nagyon erős csapat. Az első 5 a kezdő, a második nagyjából az első cseréik, illetve Brad szokott még játszani, ha fault problémák vannak. Centerben kicsit alacsony Josh Smith, de retteneteset ugrik (mint valójában) és jól jön támadásban, hogy mozgékonyabb. Illetve azért Aldrich is játszik 15-20 percet, Love és Griffin sem kicsi, szóval összességében szerintem jók a magas embereim. A kezdőből a Westbrook-Durant kettős tarol, rájuk játszom, de emellett Iverson,Griffin,Smith, West és Love is sűrűn stabil 10 pont körüli, vagy 10 pontnál többet dobó ( a kezdő ötös 3 tagja ált 12-15 pontot dob ezek közül) játékos. Így kb 7 játékos átlagol az eddig 6-7 meccsen 10 pont körül vagy felett. Jó a csapatmunka. Aldrich a védekezéshez tesz hozzá, Johnson jó a lopásokban, illetve gyorsindításnál ( legutóbb Lebrontól 3 vagy 4 labdát loptam vele a kb 10 perc játékidejében

) . Stackhouse tripla és szintén gyors indítás. West pedig Westbrook tökéletes pótlása. A Love-Griffin kettős NBA nézőknek nagyon soknak tűnik,de a játékban azért csak 78-80 körüli az értékük, mindenesetre nagyon jó mindkettővel játszani. Azon gondolkodom, hogy Josh Smith+Brad Miller (vagy Griffin) kettősért bepróbálkozom D12-nél,de eddig ez a csapat nagyon bejön és nem akarom megbontani (mindenesetre nem kicsit erősödnék, szerintem esélyes is lenne, ha a fizetés oké)