Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt most találtam:BarcaFANFAN írta:Szomorú... Óriási focista, nagyon sokat tett az olasz fociért, mindenidők legnagyobb olasz focistája, kár, hogy nemsokára visszavonulL.Messi 10 írta:Az Olasz Futball Legnagyobbja:![]()
http://juventushungary.hu/index.php?opt ... Itemid=168
2012 június és vége egy 20 éve tartó szerelemnek!
Szomorú... Óriási focista, nagyon sokat tett az olasz fociért, mindenidők legnagyobb olasz focistája, kár, hogy nemsokára visszavonulL.Messi 10 írta:Az Olasz Futball Legnagyobbja:![]()
http://juventushungary.hu/index.php?opt ... Itemid=168
2012 június és vége egy 20 éve tartó szerelemnek!
Tudok én még felsorolni. Csak azok már mind védők. De azok jönnek még most is futószalagon. De ilyen kaliberű játékmesterek mint az imént általam felsorolt 3 nemigen lesz még. És ha valamit terveznek az olaszok még a közel jövőben akkor ilyenek kellenének.Biztos vannak még akiket lehet sorolni, csak bennem ők maradtak meg jobban. 9 éves koromban ragadt rám az első focis élmény, a 2000-es EB. Akkor ragadt meg bennem a Totti és Del Piero nevek. Meg amikor 2001-ben bajnok lett a Roma.Bali, azért ebben nincs igazad! Sztem nem ismered eléggé az olasz labdarúgást, ha úgy gondolod, h régebben csak a külföldi sztárok miatt voltak jók, és csak 3 olasz játékost tudsz kiemelni ebből az időszakból. Hidd el, én pont ezen az időszakon nőttem fel, és állitom, h nagyon is jó volt az olasz labdarúgás, mind klub, mind válogatott szinten, utóbbival egyben utalok is arra, h igenis nagyon sok kiváló olasz játékos alkotott ez időtájt. Pont az a gond, h ezt a generációt egy sokkal, de sokkal gyengébb követte.
Sajnos a jelenlegi tabellát nézve, ha rangadóra vágysz, simán nézhetnél Lazio-Napoli meccset is... Ideje lenne már valamit produkálni, mert ennek nem lesz jó vége.LM10 írta:Nálam is lent van a serieA a listámon...nagy kivétellel szoktam nézni, mikor a nagyobb nevek egymással játszanak. Pl középcsapatok meccseit, egy Udinese-Laziot semmi pénzért nm néznék meg.
Én is szívesebben néztem Bundesligákat anno, mikor még a Sportklub közvetítette.
Én a HSV-t, mivel szeretem is őket...Barcaman14 írta:Lehet hogy a Bundesliga erősebb mint a Seria A, de nem tudom melyik csapatot néznénk szívesebben a BL-ben, egy Juventust vagy egy Hamburgot pl. Bár kit érdekel az hogy mi mit néznénék szívesebben?!
Hát igen, elég nagy blama ez a beelőzéses dolog. Itt mondjuk ott kezdődik a gond, hogy az Olasz csapatok 90%nak csak egy semleges kupa, ami nem érdekli őket, ezért nem is hajtanak annyira. Viszont a németeknek itt van lehetőség bizonyítani, és ezért hajtanak. Na meg az sem elhanyagolható tényező hogy ebben a FIFA pontrendszerben annyit pontot ér egy EL győzelem, mint a BL...Barcaman14 írta:Lehet hogy a Bundesliga erősebb mint a Seria A, de nem tudom melyik csapatot néznénk szívesebben a BL-ben, egy Juventust vagy egy Hamburgot pl. Bár kit érdekel az hogy mi mit néznénék szívesebben?!
Hát igen erről már tavaly is beszéltünk, hogy ha idén nem domborítanak az Olasz csapatok akkor ez lesz.Ez is szépen mutatja merre halad éppen a Seria A színvonala.LM10 írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... n-2066204/
Az olasz foci hanyatlása folytatódik.
El sem kezdődött még nem?bence-barca írta:Aki nézi a Bologna-Roma meccset az megtudná mondani mi történt? Mert a 16. percben hármas csere történt és valahol hármas sérülésnek írták a Bologna részéről
szerk.: Meg ahogy látom Roma-nal is
Ahogy nézem mostanában a Juventus meccseket, igen csak edzőbuktató játék szag van... Ha csak nem Capello vagy Spalletti jönne, kibirhatnák a nyárig. Mondjuk azt nem értem hogy egy Intert verünk, egy 17. Leccét nem. Leszrom hogy a Milan és az Inter is 1 pontal jött el, egy Juventusnak kötelező a győzelem gy tanyacsapat ellen...puyiii06 írta:Szerintem a pofázás helyett inkább el kéne kezdeni focinia a Juvnénak. Kezdenek hasonlítani a tavalyi Marca cikkekre miszerint a birok minden meccsen a Barcát segitik, s különben nem nyernénk.
Fecooo írta:megnéztem, h állnak a bajnokságban:
24 meccs 11 győzelem 3 döntetlen 10 vereség, 53 lőtt és 44 kapott gól![]()
hát ez tényleg az a híres Zeman-foci! ezt a stílust lehet szeretni, sőt!!!
egyébként köszi az infókat, vmi ilyesmi rémlett nekem is!
az egy dolog, h én is csípem Zemant, de a kinti szurkolók nagy része is rendkívüli módon tiszteli őt, nem véletlenül. amikor anno 2005ben kérdezték a népet, h ki legyen a főnök asszem magasan ő nyert, de a 90es évek végi olasz - főleg a "patyolat" juventust érintő - doppingbotrány óta, amit Zdenek Zeman robbantott ki*, egyszerűen nem edzhet komoly csapatot, így lett akkor az edző spalletti. ez az olasz futball egyik mocska, h egy ilyen kaliberű embert is kinyírhatnak, ha akarnak és senki nem szól egy kumma szót sem ez ellen, már a szurkolókat kivéve, de velük meg nem foglalkoznak ugye...Fecooo írta:egyébként pontosan mi történt Zemannal? mert csak 1-2 kósza "legendát" hallottam az ellehetetlenítéséről...
sajnos én csak a Leccére emlékszem Zeman-nál, de az nagyon tetszett! az volt az igazi kamikaze-foci!
a szavaidból azt veszem észre, h bírod