L.Messi 10 írta:Itt mindennel gond van már. Marrotta 57 millió euróból hozott 14 játékost, szerintem senkinek nem kell magyarázni, hogy így nem lehet minőségi embereket szerezni. Del Neri a 4-4-2-es formációt favorizálja amihez ugye kellene két jó szélső védő, és egy-egy jó szélső középpályás. A védelem részéről mind2 hiányzik, a középpálya bal oldalán egy középső középpályás játszik, a jobb oldalán egy olyan ember aki végigjátszott egy Orosz bajnokságot, majd egy VB-t, és most egy Serie A-t. A csatársorban Matrin kívül, az egyetlen valamirevaló, az Alessandro Del Piero (na meg a fél évre kidőlt Quagliarella), aki bármennyire hajt, bármennyire vért izzad meccs alatt, nem tud végigjátszani 90 percet. Ennyit a keretről. Edző: Del Neri egyszerűen nem tudja feltüzelni a csapatát kisebb csapatok elleni meccsekre, ebből jól látszik, hogy csak a nagy csapatok ellen képesek elfogadható (!) játékot játszani a fiúk. A cseréi egyszerűen katasztrófák, tegnap 4-4-2-ről átáll 4-2-4-re, amivel taccsra vágja a csapatot. Múlt hétvégén kiállítják Buffont, és nem hogy levinné az alibiző Aquilanit, nem, leviszi azt a Krasicot aki legalább színt visz a szélekbe... Ha ide nem hoznak egy színvonalas edzőt, és nem csábítják vissza Moggit, nagy gondok lesznek...
Látom te szereted a zebrákat. Nekem is a második kedvenc csapatom, de botrányos amit művelnek és nemcsak a pályán. Hiányos a keretük, amit általában a pénzre fognak. viszont közben meg olyan fiatal tehetséges játékosokat hagynak elmenni, akik a sajátjaik. Giovinco, Criscito, Ariaudo mind mind olyan akinek lenne helye a Juvéban. Bután igazolnak, egy csomó játékos közös tulajdonban van, meg összevissza kölcsönbe adva-véve mindenféle opciós joggal. Évek óta átmeneti állapotban vannak. A felesleges játékosoktól nem tudnak megválni, Olyan összevisszaság van.
Szerintem ezt kéne:
1. lépés:Szépen a nyáron a kapusposztról kezdve egyesével meg kell vizsgálni a játékosokat, kikre van még szükség. Őket megtartani.
2. lépés: akire nincs azt minél gazdaságosabban eltávolítani.
3. lépés: aki kölcsönbe van adva, vagy közös tulajdonban, megnézni kire van szükség és visszahozni. Akire nincs, végleg megszabadulni tőle.
4. lépés: Az így kialakult keretet kiegészíteni olyan igazolásokkal, akik nem kell hogy mindenképpen olaszok legyenek, de minőséget vigyenek a csapatba.
5. lépés: bár talán ezzel kéne kezdeni, egy győztes mentalitású edzőt találni,, akinek tekintélye és szakmai tudása is van.
Én sajnálnám, ha a "Juventus" név nem egy jól csengő európai nagy csapatot takarna többé.