Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem egy rakás trágya. alibipasszok hátra. labdavesztések,rossz megoldások. miért jó?Lionel Kicsi Messi írta:SZVSZ Kaká nagy meccset játszik ma! ő talán a legkiemelkedőbb ma.
Gyakran felemlegeti a régi nagy Madridot,a mostaniról elég unottan szokott megnyilvánulniozsimiki írta:Hegyi madridista is, illetve a régebbi Madridot nagyon szerette, annyi most a hibája a madridisták szemében, hogy teljesen objektívan beszél a jelenlegi,de inkább a 4-5-6 éve lezajló eseményekről Madridéknál. Ha nem régebb óta.Lionel85 írta: Asztem eddig Hegyi Madridos, de ezek szerint tévedtem. Viszont Nyilasi tuti az, ő maga mondta.
Hegyi madridista is, illetve a régebbi Madridot nagyon szerette, annyi most a hibája a madridisták szemében, hogy teljesen objektívan beszél a jelenlegi,de inkább a 4-5-6 éve lezajló eseményekről Madridéknál. Ha nem régebb óta.Lionel85 írta: Asztem eddig Hegyi Madridos, de ezek szerint tévedtem. Viszont Nyilasi tuti az, ő maga mondta.
Köszönöm! Amúgy a spanyol kommentárral sem volt baj, de mégis más így magyarul.lui1698 írta:Kérdezték, hogy mire lehet számítani majd ugye a meccsen ő meg szokás szerint csipkelődött, hogy ez a Madrid már nem olyan királyi, meg hogy nem lesz olyan tili-toli, mint a Barca meccsen.Lionel85 írta:Mit mondott? Sajna itt nincs S2 és neten néztem spanyolul.
Amúgy sport1 link (nem a legjobb minőség)
http://webstream.do.am/index/sport1/0-51
meg elkezdi magyarázni, hogy mit evett a két elnök.Fecooo írta:mostmeg Farkas Norbi elsütötte a Ramosról szóló vicceket
(Pl az egyik: "Litvánia komoly ellenfél, figyelmeztető jel, hogy minden játékosuk válogatott" )
Kérdezték, hogy mire lehet számítani majd ugye a meccsen ő meg szokás szerint csipkelődött, hogy ez a Madrid már nem olyan királyi, meg hogy nem lesz olyan tili-toli, mint a Barca meccsen.Lionel85 írta:Mit mondott? Sajna itt nincs S2 és neten néztem spanyolul.
Madridban értékelik az őszinteséget, hiszen JM azért "menő", mert kimondja, amit gondol, tehát nem kéne, h találjanak kivetnivalót Hegyi szavaibanlui1698 írta:Hegy minden alkalmat megragad, hogy bele törölje a cipőjét a Realba?
rettenetesen sajnálom miattahaszi írta: Canalest azt abszolút az ő számlájára írom, mivel ha tudta, hogy nem fog számolni vele úgy se, akkor el kellett volna engedni egy középcsapatba a télen... Pedig nagyon nagy tehetség... Ősszel amikor Özil pármeccsen hullafáradt volt már, nyugodtan lehetett volna rotálni. Most, hogy már Kaká is van, nem hinném, hogy még annyi szerephez is jutna mint ősszel...
Canalest azt abszolút az ő számlájára írom, mivel ha tudta, hogy nem fog számolni vele úgy se, akkor el kellett volna engedni egy középcsapatba a télen... Pedig nagyon nagy tehetség... Ősszel amikor Özil pármeccsen hullafáradt volt már, nyugodtan lehetett volna rotálni. Most, hogy már Kaká is van, nem hinném, hogy még annyi szerephez is jutna mint ősszel...daffy írta:igazad van,viszont akkor mivel indokolod canales megtartást?haszi írta:...
ui: soha semmit nem írok nagy betűvel,csak ha nagyon-nagyon hangsúlyozni szeretnék.
igazad van,viszont akkor mivel indokolod canales megtartást?haszi írta:...
Én már azt, hittem, hogy Mou azért nem játszatja a fatalokat, mert egyébként sem nagyon szokta...haszi írta:Erre reagálnék, mert én is nagyon kedvelem Moratat és Sarabiat, és sokszor ideges voltam, hogy na "Most egy ilyen Levante ellen miért nem kapnak 40-30 percet, de még a keretbe sincsenek"---- erre aztán a válasz lassan megfogalmazódott a fejemben. A Castilla mostanában nagyon jól muzsikál, mióta új edzőjük van Toril személyében és Morata, Sarabiaval az oldalán vezéregyénisége a csapatnak, most nagyon közel állnak a feljutáshoz, és ez nagyon fontos. Szerintem Mourinho ezért nem akarja felhozni őket, hogy ne ártson ezzel a Castillanak. Az igazi vízválasztó a jövő évi kerethirdetés lesz, mert Mou is már lenyilatkozta, hogy számol az utánpótlással és Moratat jövőre felhozza a nagyokhoz. Ha valahogy mégis elb##nánk a karrierjüket, azt sohase tudnám megbocsájtani Pereznek/Mounak mivel kettőjükben látok annyi potenciált, hogy pár év múlva a kezdőből szoritsák ki x-t és y-t + nem mellesleg a mi kölykeink, madridisták.daffy írta:itt ismét az edzőt hordanám le. az ő kérésére marad a csapatnál canales. tehetséges,de nem játszik. morata és sarabia a castilla 2 kiemelkedő tehetsége,mégsem játszanak. van itt némi utánpótlás,csak elherdálják. mata-val mi lett? valencia...d írta:...
U.i.: máskor azért madridista létedre annyival megtisztelhetnéd a játékosokat, hogy nagybetűvel írod a nevüket.
Erre reagálnék, mert én is nagyon kedvelem Moratat és Sarabiat, és sokszor ideges voltam, hogy na "Most egy ilyen Levante ellen miért nem kapnak 40-30 percet, de még a keretbe sincsenek"---- erre aztán a válasz lassan megfogalmazódott a fejemben. A Castilla mostanában nagyon jól muzsikál, mióta új edzőjük van Toril személyében és Morata, Sarabiaval az oldalán vezéregyénisége a csapatnak, most nagyon közel állnak a feljutáshoz, és ez nagyon fontos. Szerintem Mourinho ezért nem akarja felhozni őket, hogy ne ártson ezzel a Castillanak. Az igazi vízválasztó a jövő évi kerethirdetés lesz, mert Mou is már lenyilatkozta, hogy számol az utánpótlással és Moratat jövőre felhozza a nagyokhoz. Ha valahogy mégis elb##nánk a karrierjüket, azt sohase tudnám megbocsájtani Pereznek/Mounak mivel kettőjükben látok annyi potenciált, hogy pár év múlva a kezdőből szoritsák ki x-t és y-t + nem mellesleg a mi kölykeink, madridisták.daffy írta:itt ismét az edzőt hordanám le. az ő kérésére marad a csapatnál canales. tehetséges,de nem játszik. morata és sarabia a castilla 2 kiemelkedő tehetsége,mégsem játszanak. van itt némi utánpótlás,csak elherdálják. mata-val mi lett? valencia...d írta:...
Szerintem nagyon jól látod a dolgokat és szépen le is írtad.El fanático írta:...
Mondom, nem fogok nevekkel dobálózni, mert annak itt a fórumon sosincs jó vége...samy85 írta:akkor légyszi mondj egy-kettő példát!!!
A Real játékoskerete jó. Egyénileg nézve, de csak úgy...daffy írta: 5. a real kerete nem jó,csak átlag feletti. a klubhoz képest gyenge. amíg nem minőségi a kezdő 100%-a,addig hiába hagyod őket dolgozni,rés maradni fog.
akkor légyszi mondj egy-kettő példát!!!d írta:Ezzel sem értek egyet. Nem fogok nevekkel dobálózni, annak itt sosem volt jó vége, de abból a pénzből jobban is lehetett volna igazolni. Igen, akár igazi Madrid-stílusú játékosokat, ha nem is Zidane-okat.samy85 írta:akkor helyesbítek olyanok akik elérhetőek.... v nem közelíti meg a kivásárlási áruk, a 80 milliót...
Ezzel sem értek egyet. Nem fogok nevekkel dobálózni, annak itt sosem volt jó vége, de abból a pénzből jobban is lehetett volna igazolni. Igen, akár igazi Madrid-stílusú játékosokat, ha nem is Zidane-okat.samy85 írta:akkor helyesbítek olyanok akik elérhetőek.... v nem közelíti meg a kivásárlási áruk, a 80 milliót...
ez tökéletesen igaz. anglia az ő országa,de sajnos nem vigasztal. szerintem csak a lehetőségre vár és azonnal lelép,amint saf szögre akasztja a rágóját.Boixos írta:én nem csípem a fazont, de nézzétek meg majd a zsét egy olyan (angol) helyen (mondjuk a mu-nál), ahol nem túráztatják folyamatosan fentről. onnan fog nyugdíjba menni.