Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezaaaaaz --- Visca el BArcaS.Agüero írta:vissza 7 pont!kösz real.
elkiabáltad...miattad fog veszteni a depor!..avagy kopogd le gyorsanbarcafan0911 írta:Nézi valaki a reál meccset? Mert lehet hogy meghatározó ponthoz érkezett a bajnokság. Mindjárt vége a meccsnek és még 0:0!!!
a meghatározó pont már volt és a következő áprilisban leszbarcafan0911 írta:Nézi valaki a reál meccset? Mert lehet hogy meghatározó ponthoz érkezett a bajnokság. Mindjárt vége a meccsnek és még 0:0!!!
Nem tudom, de nekem az első 20-25 perc nagyon tetszett. Főleg volt egy nagyon szép támadás amiben asszem Özil-Cé-Kaká-Benz egyérintőzött, majd végén Kaká küldte kapu fölé, de tetszett. Ami idegesít az csak annyi, hogy Cé idén 2011-be ellőt vagy 20 nagyon jó helyzetből levő szabit és ezeknek 70%át beleb#szta a sorfalba 25%át kiküldte a stadionból és 5% ami kapura ment, ezek között volt asszem kapufa is, kapusbravúr is de már rég nem lőtt gólt szabadból... Én Mou helyében átruháznám pár meccs erejéig a szabadrúgó szerepkört Özilre vagy Alonsora mivel ők azért nem csak erőből hanem kicsit ésszel is lőnek...daffy írta:akar,ez tény,csak sajnos nem tud. marcelonak érik a sárga. egy hajtós,ötlettelen és pontatlan félidőn vagyunk túl. remélem a következő jobb lesz
akar,ez tény,csak sajnos nem tud. marcelonak érik a sárga. egy hajtós,ötlettelen és pontatlan félidőn vagyunk túl. remélem a következő jobb leszLionel Kicsi Messi írta: mostmár azt mondom hogy télleg nem a legjobb:S de a meccs elején eléggé akart volt 1-2 bíztató lövése is, de azóta télleg nem mutat sokat.
mostmár azt mondom hogy télleg nem a legjobb:S de a meccs elején eléggé akart volt 1-2 bíztató lövése is, de azóta télleg nem mutat sokat.daffy írta:szerintem egy rakás trágya. alibipasszok hátra. labdavesztések,rossz megoldások. miért jó?Lionel Kicsi Messi írta:SZVSZ Kaká nagy meccset játszik ma! ő talán a legkiemelkedőbb ma.
És mi ezt imádjuk a legjobban.lui1698 írta:Madridi védelemben helyenként olyan rések vannak, hogy simán lehetne indítani a csatárt, de a Depor játékosok vagy vakok vagy idióták.