haszi írta:nem állítsák ki az ilyen f#szparaszt Lauren féle patkányokat?
Azért csak a tisztán látás végett:
(az állítják, de ez tényleg csak ()-ben) Nekem is feltűnt Laure (gondolom Lauren-nel rá akartál célozni) a tegnapi meccsen. Szépen fejbenyomta Di Mariát kétszer. De ő legalább "szépen tisztán" látványosan csinálta. Míg a tuskó Di María kétszer olyan sunyin alárúgott, mint annak a rendje, az elsőnél nem, de a másodiknál már el is találta. Szóval a jelző remélem a saját játékosodra is áll. Nem védeni akarom a Deporos tagot, mert abszolút szemet szúró volt a két eset, de ugyan úgy az volt, amikor esés közben még alárúgott az argentin.
De ahogy már tegnap leírtam ez a Real nem egy csapat, ez egy csürhe. Semmi ötlet, semmi elképzelés, egyáltalán milyen felállásban játszanak? Ramossal mi baja Mourinhonak, mert feltűnően nem megy előre. Tegnap a meccs vége felé már kínjába előrement, jöttek is a veszélyes akciók a jobb oldalon, de előtte semmi, inkább a csúcs Marcelot erőlteti. Azt hittem legalább szervezettség lesz Madridban a "Mourinho-éra" alatt, de ennél még Pellegrini is többet hozott ki...
Mourninho meg ne sírjon, hogy a Depor csak döntetlent akart kihozni, ha valaki, Ő tudja, milyen az a "csak gólt ne kapjunk" taktika. Arról nem beszélve, hogy a Real eddigi meccseinek 80%-ban minimum ez volt az ellenfél elképzelt taktikája.
És a legszánalmasabb mégis az, hogy állandóan a bíró, a kapufa, Guardiola nem nyilatkozik spanyolul, lemarad egy ember "véletlen" a képről stb stb megy minden nem győztes meccs után. Mikor nem kéne más, mint egy csapat, egy felállás és egy taktika. Mert az, hogyha Ronaldonak megy, akkor lő gólt és nyerünk az nem az.