2011.02.27. 10:48:36
JM nem rossz ,minden ugy ment ahogy ő eltervezte, ám egy hiba becsúszott. A camp beli 5-0-ás kudarc.... ahol tulajdonképp egy öngólt lőtt a csapatának, és itt jön a lényeg: Ugye amint meg érkezet Madridba első nyilatkozatával megkezdte a Pszhiikai hadviselést a Barcelonával és Guardiolával szemben!
Ugye Angliában a Chelsea élén is többször keveredett Vitába, sőt majdnem tettlegességig a Trénerekkel, Pl Wenger, Benítez, valamint Saf-al szemben is! Ez volt az amikor a sajtó figyelmét az ellenfél figyelmét, a szurkolók figyelmét magára vonta és a csapata kiválóan feltudott készülni mindenfajta külső káros behatások nélkül.... Egy-egy nyilatkozatával letudta venni az ő saját fiai-ról a terhet, és áthelyezte az ellenfél vállára...
Olaszországban szintugy ezt a módszert alkalmazta, és be is vált neki!
De itt a Pep nem reagált vissza, játékosai sem reagáltak rá vissza hanem azokat a provokatív nyilatkozatokat amiket róluk mondott, eltárolták magukban és a Camp Nou beli klasszikuson égtek a vágytól h visszavágjanak a portugál sztáredzőnek a pályán nem a sajtó szobában... és még Pep sem tudta volna Xaviékat jobban feltűzelni, mint JM a nyilatkozataival! Na akkor JM rájött h ez a taktika nem jó,és azóta is keresi a megoldást. Persze ezt bonyolitotta olyan szitu is mint a Valdano féle pro és kontra! Valamint az ujságirók, a sajtó levakarhatatlansága a Barcelona elleni kudarc után! A játékosai fejben kicsit visszaestek hiszen annyit készültek a Barcelona ellen és bizonyítani akartak, de nem sikerült, pedig itt van már JM is és most mi lessz! A siker elmaradt...
Érdekes dolog ez ezt a gondolat menetet többször is átgondoltam már és van egy újságíró barátom akinek ezt felvezettem, és azt mondta ez érdekes, és lehet benne valami mert elég összetett dolog ez, ami megzavarhatja a nagy Jose-t is!!!
Ez csak egy találgatás,egy vélemény és könnyen lehet h nem ez a baj a probléma... De szerintem ha mindenki belegondol ebbe, akkor nem is olyan lehetetlen dolog ez....

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."