Srácok! a FIFA 2006-nak még csak a demója van piacon, vagy már megszerezhető a teljes játék is??? Ha még nem, akkor mikorra várható?
Egyébként... én világ életemben nagy FIFA-s voltam, még ha be is kell látnom, hogy a P.E.S. sok dologban veri a FIFA-t, azért mégis csak a FIFA - A FOCIS JÁTÉK!!!
Persze, persze sok hibája van, de szerintem nagyon jó volt mindig is a játékélménye, és ez kárpótol mindenért! Én legnagyobb hibájának mindig is a gyér közönséghangot tartottam, amivel még élvezetesebbé tehetnék a játékot, remélem ezen javítanak most, és akkor minden király lesz benne! Ja, és remélem elfelejtették ezt a baromságot, amit a 2005-ben hoztak be, hogy csak kis csapatokkal lehet elkezdeni a bajnokságot, és csak aztán lehetek pl.: a Barca edzője, mert ez egy akkora idiótaság volt, hogy az csak na!!! Ez nem manager játék a mindenit neki! A drága programozók szerintetek belegondolt abba, hogy Larssonnal például nem lehetett bajnokit játszani? Mert ugye mire oda jutottam, hogy a Barca edzője lehettem, ő már rég "meghalt" a játékban... Pffff.... És ez csak egy példa volt. Erről tud valaki, valamilyen infót...???
Köszi...