Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi. Mega néha csinálja ezt de egy idő után megunja.Danka00792 írta:Küldöm a linket.
Szerk.: Hmm, nem megy a link. Próbálgassátok, aztán hátha egyszer, vagy mindjárt feltöltöm még valahova aztán annyi.
Hát nem egyszerü feladat...lui1698 írta:Én is gondolkodtam hasonló számokon de nem nagyon jutott eszembe egy se. Esetleg, ha elküldenéd a pack linkjét nekem is azt nagyon megköszönném.
Én is gondolkodtam hasonló számokon de nem nagyon jutott eszembe egy se. Esetleg, ha elküldenéd a pack linkjét nekem is azt nagyon megköszönném.Danka00792 írta:Hát csináltam egy packot, remélem nagyjából sikerült eltalálnom, hogy mire gondoltál. Nem jött össze valami sok szám, rajtam is kifogott a feladat. (16 track) Mindjárt megy pü-ben, már töltöm fel. Ha gondolod, majd ha átnyálaztad magad rajta, valamikor irj véleményt, kiváncsi vagyok.
Köszöntem szépen!S.Agüero írta:Szerintem a cooler than me-re gondolsz.L.Messi 10 írta:Azoktól lenne kérdésem akik nézik a Való Világot: nem tudja valaki mi annak a zenének a címe, ami a tánc alatt ment? (Taio Cruz elötti)![]()
Bocs, nem vettem észre a hsz-t.Game90 írta:![]()
![]()
Szerintem a cooler than me-re gondolsz.L.Messi 10 írta:Azoktól lenne kérdésem akik nézik a Való Világot: nem tudja valaki mi annak a zenének a címe, ami a tánc alatt ment? (Taio Cruz elötti)
Vannak akik nem tudják értékelni a minőségi zenét.Eazzy írta: Nujabestól mindent bírok, lehet azt nem bírni?
Game90 írta:Danka, Victor Valdes!Danka00792 írta:2.: Norba - Stílusjegyek
Ehhez hasonló számokat tudnátok ajánlani? Ha valamelyikőtök fel tudna tölteni egy packot mediafire-re/megaupload-ra, azt nagyon megköszönném![]()
Amúgy Sub Bass Monster-rel mi a helyzet? Bírom őt, de nagyon eltűnt
Nujabestól mindent bírok, lehet azt nem bírni?Slither írta:Hát én csak a kedvencektől hallgatom meg a mixeket, meg azoktól, akik lusták rendes albumokat kiadni.Eazzy írta: Azt írod fentebb, hogy Period mindegyik mixtapeje ott vanHát ezekre is kíváncsi vagyok, nem csak a szimpla albumokra. Elég sok albumot tolok, akarok kicsit mixeket hallgatgatni. Olyasmiket mint Nujabes cuccai.
Legtöbb mixtapen Sage Francistől (Sick Of sorozat) és a Doomtreetől van, azok tényleg nagyon jók, és nem újrakevert cuccok.
Nujabes rendes albumait is bírod? Mert ahhoz hasonlókat tudok mondani. Japán jazz-hopból jó pár előadót leszedtem már, mind nagyon kellemes.
Üdv a fórumon!barca.ati17 írta:Remélem szerdán nyerünk, a valencia szerencsétlen csapat, sajnálom Xavit, meg Valdést hogy pont most sérültek meg, de hallottátok, hogy megsérült a népmuvészeti cserépedény van persie és valószínű kihagyja a visszavágót, meg walcott is megsérült, a visszavágón megoktatjuk a wenger bandát!!!!
Csak, hogy ismered-e azt a számát?S.Agüero írta:WTF?Fernando írta:Never Lies?![]()
Nem értem mit akarsz ezzel mondani, h soha nem fekszik.![]()
Danka, Victor Valdes!Danka00792 írta:2.: Norba - Stílusjegyek
Hát én csak a kedvencektől hallgatom meg a mixeket, meg azoktól, akik lusták rendes albumokat kiadni.Eazzy írta: Azt írod fentebb, hogy Period mindegyik mixtapeje ott vanHát ezekre is kíváncsi vagyok, nem csak a szimpla albumokra. Elég sok albumot tolok, akarok kicsit mixeket hallgatgatni. Olyasmiket mint Nujabes cuccai.