Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
daffy írta:nekem nem egyértelmű. hajlok arra,hogy szándékos,de el tudom képzelni valakiről,hogy annyira balf... és véletlenül rálép.
Ne haragudj,de abszolút nem értek egyet veled.Egy apró fejmozdulatból lehet is látni közvetlenül mielőtt odatapos,h egy pillanatra le is néz,h biztos legyen a dolog.Plusz még a mozdulatsor se éppen a természetes jellegű.Leo hátrál,majd szinte megáll,eközben a srác közelít Messi felé,megtorpan,majd lép egy jó nagyot és micsoda véletlen,Messi jobbik lábára,a balra tapos...Fernando írta:Az teljesen egyértelműen nem volt szándékos. Nem is arra nézett, hanem, hogy mi folyik. Ő lépett előre, Messi hátra és véletlen rálépett. Ennyi.
Fernando írta:Az teljesen egyértelműen nem volt szándékos. Nem is arra nézett, hanem, hogy mi folyik. Ő lépett előre, Messi hátra és véletlen rálépett. Ennyi.
felugrottak fejelni llorentével úgy hogy navarro elég szépen megkóstoltatta vele a könyökét. erre, miután leestek a fejelésből navarro azt szimulálta mintha összefejeltek volna és feküdtek mindketten a földön. asszem' még ő is lement a pályáról 'ápolás' miatt. llorentének meg összekellet varrni a fejét.B. Tamás írta:Valaki nem tudna a hétvégi Bilbao-Valencia meccsről eg yvidit? Különösen a balhéról kellene a videó, volt valami, Navarró volt a főszereplő. Egyebet utánaolvasás hiányában nem tudok, de érdekelt, mit csinált az a másodrangú hentes.
De-de, pontosan. Nem bír magával. Ha már a labda zavarja, valahol le kell vezetnie a feszültséget. Mondjuk, alapvető mentális deficitre utal, ha valaki beleköt a Maicon-Toldo-Materazzi-Sztankovics paraszttengelybe. Hát ő megtette. Ráadásul akkor még Ibra is ott volt az Internél. Na, ilyen az, amikor gondolkozik Navarro.LG írta:Az Inter elleni emlékezetes BL meccsen nem ő volt szintén a tettes? Azt hiszem 2007-ben.
Az Inter elleni emlékezetes BL meccsen nem ő volt szintén a tettes? Azt hiszem 2007-ben.B. Tamás írta:Valaki nem tudna a hétvégi Bilbao-Valencia meccsről eg yvidit? Különösen a balhéról kellene a videó, volt valami, Navarró volt a főszereplő. Egyebet utánaolvasás hiányában nem tudok, de érdekelt, mit csinált az a másodrangú hentes.
Külön öröm, hogy nyertek már végre Vadóczék. Bár egy edzőváltás után mindig felpörög az adott meccsre a csapat, a kérdés a többi hátralévő fordulóban válik válasszá. Szeretném, ha bennmaradna az Osasuna, főleg Krisztián miatt.Fecooo írta:a spatalánok() kaptak egy négyest az Osasunától
Fecooo írta:a spatalánok() kaptak egy négyest az Osasunától
http://209.44.113.146/P_e-d_r-o írta:Srácok,nemtudna vki dobni egy linket a Mallorca-Bilbao meccsről,megraktam a meccset tippmixen,Bilbao győzelmet raktam,remélem bejön
Ez már a nagyképűség és az ellenfelek lenézésének olyan szintje, ami engem zavar, mind2tök részéről.Fecooo írta:tökéletesen egyetértek Gergő!gergo9 Messi topicjában írta:
Ennek akkor lenne akár minimális létjogosultsága is ha a spanyolok is saját magukhoz képest nem játszottak volna ilyen mélyen.
Mert ha csak megközelítették volna tudásukat akkor meg se szorítják őket egy meccsen sem a döntőig.
Az a többi nagy csapatot is szépen beárazza főleg a németeket hogy egy 50%os spanyol csapat is komolyabb problémák nélkül átlépett rajtuk.
Többek közt VDb csak rontott a csapaton Alonso játszatásával, meg Torres erőltetésével.
Egy az egybe át kellet volna venni a Barca játékrendszerét is , csatár nélkül Villa,Pedro két szélső támadó Fabregas pedig közvetlenül mögüttük.
Xavi,Busquets,Iniesta középpálya.
Még az EB-re marad nagyjából ez a keret Xavi,Torres kérdéses Xavinál mekkora lesz a lejtmenet az EB-ig, Torresnél pedig az emelkedő.
Meg a két szélső védő is kéréses mert Ramos gondolom megy középre Piqué mellé.
Capdevila,Puyol nagyon nagy vszínüséggel kikerül a kezdőből
Alapesetben ha tudásuk 70-80%-át hozzák(sanszos hogy nem fogják) az EB-re esélytelennek tartom hogy vki megverje őket.
VB már nehezebb dolog nehéz jósolni hosszú távra de ha a keretet nézem megint akkor hasonló tudású csapat megint nincs kilátásban.
ha még azt hozzávesszük, h Xavi helyére bejön Cesc és (sztem) sanszos Thiago is, Puyol helyét meg akkor átveszi Ramos, akkor valóban csak a szélső-hátvédekre kell megoldást találni és akkor az EB-n megint nem lesz ellenfél...(a VB-re sztem Fontás és Bartra is készen lesz) VdB-n múlik az egész, ha végre nem gyengíti a csapatot a Busi-Alonso kp-val (Alonso ebben a rendszerben tökéletesen felesleges...), akkor kvalitások alapján a realitás a német-spanyol döntő megint és spanyol címvédés...
(az már csak a saját reményem, h Bojan is felnő a feladathoz és akkor akár Torres, akár a VB idejére már esetlegesen "kiöregedő" Villa helyét képes lesz átvenni...)
Most jön majd a 3.Bob_Marley írta:Legutóbbi 2 megnyert kupadöntőnk ott volt!
Mallorca ellen is ott nyertünk
Jól. A Bilbao először vezetett,majd lazán lehoztuk a döntőt 4el.Varatrix írta:Jól emlékszem, hogy két éve is ott játszottunk?S.Agüero írta:Hivatalos: A Mestallában lesz a kupadöntő!
Korrekt döntés.
győzzön a jobbik!![]()
Remélem szerencsét hoz.