Üdv!
Én is tervezem pár kiló leadását (már amennyire a suli mellett időm engedi), vissza is olvasgattam jó néhány oldalt itt a fórumon, és Daffy módszerei szimpatikusnak tűnnek. De mivel többször is hozzászólt, és néhol talán láttam ellentmondást (bocs ha nincs így... ma zh-t írtam, dolgoztam stb.

) ezért szeretném összefoglalni amiket írt, és remélem megerősíti/megerősítitek, hogy mindent jól értelmeztem-e, illetve, hogy ez az "edzésterv-diéta" számomra is megfelelő-e vagy sem.
Rólam: Régebben sportoltam, mostanában idő híján nem sűrűn teszem, de hetente egyszer eljárok focizni. Gyúrni nem szoktam, igazából most a diéta élvez(ne) prioritást, utána lehet szó a gyúrásról is. Per pillanat 185 cm és kb. 95 kg vagyok.
Amiket kiszűrtem Daffy hozzászólásaiból:
- napi 8 étkezés lassan és mértékkel
- este 6 után lehetőleg minél kevesebb szénhidrát (csirkemell/sonka + kevés rizs/krumpli/tészta + (?) tojásfehérje)
- a cukrot hanyagoljam, az így kiesett szénhidrátot a rizzsel pótoljam
- a fehér lisztből készült pékárukat úgyszintén hanyagoljam
- reggelizni mindig reggelizzek, és lehetőleg ne "éhezzek"
- napi 5 liter víz
- heti 3 alkalommal hiit edzés (30s sprint, 60s séta kombó, kb. 15-18x alkalmanként)
Azt hiszem ez minden, remélem nem hagytam ki semmit. És ha ez így oké, akkor megtenné valaki, hogy az étkezést esetleg még jobban kifejti (lsd. este 6 előtt mit szabad és mit nem)?
Előre is köszönöm, Zaen