Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
daffy
Madridista

2011.03.01. 23:37:11

RonaldinhoX írta:gyerekek 7 kilót dobtam le !ADIPOKILL!
Shopbuilderen rendeltem,kemény!
Visca Barca
grat.
a termékről:

"FELHASZNÁLÁS:

A stimulánsok iránti érzékenység nagy egyéni eltéréseket mutat. Az egyéni tolerancia megállapításához célszerű kezdetben napi 1-2 alkalommal 1-2 kapszulát bevenni. Naponta maximum 2x3 kapszula bevétele javasolt: az egyik adagot reggel, a másikat kora délután. Ciklizált szedés javasolt: 8-12 hét szedés után tarts 2 hét szünetet. A szedés ideje alatt kerülj minden egyéb stimulánst (koffein, tirozin, yohimbin, stb)! Kizárólag nem stimuláns zsírégetőkkel kombinálható (pl. L-karnitin)!

FIGYELEM: A készítmény fennálló testi vagy lelki betegségek, gyógyszerszedés alatt nem használható! Kérjük kerülje a készítmény szedését 21 éves kor alatt, illetve terhesség vagy [auto_cenzúra] esetén! A termék felszívódást módosító hatóanyagot tartalmaz, mely hatással lehet az Ön által szedett egyéb gyógyszerek felszívódására is. Használat előtt egyeztessen kezelőorvosával! KÉRJÜK NE LÉPJE TÚL A JAVASOLT DÓZIST!" /http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6884/

elég sok pontja van,amibe az átlag forumer beleesik és ezáltal kizárja a használatát
RonaldinhoX
Jugador del Barça

2011.03.01. 23:32:23

gyerekek 7 kilót dobtam le !ADIPOKILL!
Shopbuilderen rendeltem,kemény!
Visca Barca
daffy
Madridista

2011.03.01. 23:30:45

Zaen írta:...
szia
az ellentmondásokat azért fedezhetted fel,mert minden nap elég sokat olvasok a dologról és minden nap tanulok valami újat. jól összefoglaltad,jelenlegi ismereteim szerint legalábbis :)
a vacsiba a tojásfehérje a lassú felszívódású fehérjét hivatott szolgáltatni. ezt főként akkor javaslom,ha gyúrsz(persze a fehérje sosem árt). ha teheted,szerezz be egy daily vita-min pakkot. ez 2.5 hónapra elég és 3000ft körül lehet megvásárolni.(ha kell,privátban adok címet is,esetleg rendelési oldalt). ez a szükséges vitaminokat adja.
Zaen
Jugador del Barça

2011.03.01. 23:17:51

Üdv!

Én is tervezem pár kiló leadását (már amennyire a suli mellett időm engedi), vissza is olvasgattam jó néhány oldalt itt a fórumon, és Daffy módszerei szimpatikusnak tűnnek. De mivel többször is hozzászólt, és néhol talán láttam ellentmondást (bocs ha nincs így... ma zh-t írtam, dolgoztam stb. :wink:) ezért szeretném összefoglalni amiket írt, és remélem megerősíti/megerősítitek, hogy mindent jól értelmeztem-e, illetve, hogy ez az "edzésterv-diéta" számomra is megfelelő-e vagy sem.

Rólam: Régebben sportoltam, mostanában idő híján nem sűrűn teszem, de hetente egyszer eljárok focizni. Gyúrni nem szoktam, igazából most a diéta élvez(ne) prioritást, utána lehet szó a gyúrásról is. Per pillanat 185 cm és kb. 95 kg vagyok.

Amiket kiszűrtem Daffy hozzászólásaiból:
- napi 8 étkezés lassan és mértékkel
- este 6 után lehetőleg minél kevesebb szénhidrát (csirkemell/sonka + kevés rizs/krumpli/tészta + (?) tojásfehérje)
- a cukrot hanyagoljam, az így kiesett szénhidrátot a rizzsel pótoljam
- a fehér lisztből készült pékárukat úgyszintén hanyagoljam
- reggelizni mindig reggelizzek, és lehetőleg ne "éhezzek"
- napi 5 liter víz
- heti 3 alkalommal hiit edzés (30s sprint, 60s séta kombó, kb. 15-18x alkalmanként)

Azt hiszem ez minden, remélem nem hagytam ki semmit. És ha ez így oké, akkor megtenné valaki, hogy az étkezést esetleg még jobban kifejti (lsd. este 6 előtt mit szabad és mit nem)?

Előre is köszönöm, Zaen
Kép
socio66

2011.03.01. 21:48:00

Slither írta:Súlyzózástól és húzódzkodástól bőrkeményedések lett a kezeimen, ez ellen mit érdemes csinálni? Kesztyű vagy krém mennyit segít ezen? :oops:
kesztyű,egyértelmű,a legegyszerűbb megoldás.
daffy
Madridista

2011.03.01. 21:46:59

Slither írta:Súlyzózástól és húzódzkodástól bőrkeményedések lett a kezeimen, ez ellen mit érdemes csinálni? Kesztyű vagy krém mennyit segít ezen? :oops:
bőr "tenyerű" kesztyű kifejezetten gyúráshoz lett kitalálva. 2000ft-ért lehet venni a westendben,illetve rendelni a body.builder.hu -ról. megelőzni segít,de amit összeszedtél azt sima kézápolóval el lehet tüntetni
szajko
Director del Fútbol

2011.03.01. 21:46:40

Kesztyű rengeteget segít, a krém kevésbé. 2500Ft-ért vettem egy aminostar kesztyűt és azóta bőrkeményedésnek nincs nyoma. Fekvenyomáshoz viszont ne használj kesztyűt anélkül sokkal jobb.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.03.01. 21:41:46

Súlyzózástól és húzódzkodástól bőrkeményedések lett a kezeimen, ez ellen mit érdemes csinálni? Kesztyű vagy krém mennyit segít ezen? :oops:
szajko
Director del Fútbol

2011.03.01. 20:59:59

lui1698 írta:Tészta is ki van lőve csak úgy, mint a fehér lisztes kaják. Ennek a hiánya se visel meg, viszont talán ezt a legnehezebb látnom mikor a család kétpofára zabálja a milánóit. :D Azt nagyon csipázom.

Egyébként húsok mellé legtöbbször párolt vagy nyers zöldséget eszek, ritkán rizst és krumplit.
Helyes, a zöldség kell is. Mivel én a milánóiért nem vagyok oda nekem azt könnyű volt túlélni, viszont mikor az anyámféle pizzás csigát vagy pizzát ették tesómék szinte sírtam,de azért 1 ici pici szelet be-becsusszant,de az csak olaj volt a tűzre. :D

Édesség helyett egyél körtét,mandarint és narancsot. Nekem tökéletes volt helyette és jó is,bár nem vagyok édesszájú.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.03.01. 20:47:43

szajko írta:Szerintem a tésztát is hanyagold lui... rizs-ebből a legtöbbet- és krumpli az ok, mellé meg mehet a száraz csirkemell. És este csak egy keveset egyél.
Tészta is ki van lőve csak úgy, mint a fehér lisztes kaják. Ennek a hiánya se visel meg, viszont talán ezt a legnehezebb látnom mikor a család kétpofára zabálja a milánóit. :D Azt nagyon csipázom.

Egyébként húsok mellé legtöbbször párolt vagy nyers zöldséget eszek, ritkán rizst és krumplit.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
szajko
Director del Fútbol

2011.03.01. 18:43:57

Szerintem a tésztát is hanyagold lui... rizs-ebből a legtöbbet- és krumpli az ok, mellé meg mehet a száraz csirkemell. És este csak egy keveset egyél.

Bár ha megkívánsz 1 kis pizzát vagy sajtos pogit vagy ilyesmit akkor nyugodtan lehet enni,de ne vidd túlzásba. :) De ha leadtad azt a súlyt amit akartál utána nyugodtan lehet nyomni a tésztát is.
Nekem bevált,bár már a gyúráshoz visszaszedtem pár kg-ot köszönhetően a kreatinnak,de majd leadom megint,ha marad rajtam...

Amúgy spanom 35kg-ot adott le 1 év alatt ezzel a módszerrel,csak kitartás kell...

Egyébként szépen felvázolta daffy csak a tésztás dolog szúrta a szememet. :D
lui1698
Llegenda del Barça

2011.03.01. 18:23:09

daffy írta:javaslom pl egy csokis fehérje étrendkiegészítő beszerzését. nem tartalmaz cukrot és édesség megkívánása esetén tökéletes. 1kg a fehérje és 5k. 15g-s adagokat betolsz,amikor cukrot kívánsz és elég egy darabig.
erre nem hinném, hogy szükség lesz. nem vagyok egyáltalán édes szájú. inkább a nagy zabálásokról volt kicsit problémás "lejönni", de viszonylag simán ment az is.
tényleg érezni lehet, ha normális kajákat nyom az ember. teljesen más.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
daffy
Madridista

2011.02.28. 19:09:09

lui1698 írta:
daffy írta:főleg,ha diétázol is mellette. nincs cukor,nincs lisztes kaja,kevés szénhidrát.
ez megy 2 hónapja. futásra akkor rátolom a hangsúlyt kicsit jobban, mint eddig.
szerintem a fogyás: 30%testmozgás+30% jó minőségű kaja+30%diéta+10%önkontroll.
a kenyér helyett rizs,krumpli,tészta és már nagyot léptél előre. javaslom pl egy csokis fehérje étrendkiegészítő beszerzését. nem tartalmaz cukrot és édesség megkívánása esetén tökéletes. 1kg a fehérje és 5k. 15g-s adagokat betolsz,amikor cukrot kívánsz és elég egy darabig.

egyébként most,hogy rászoktam a rizsre,érzem,hogy mi is a jó minőségű kaja. ugye a legjobb szénhidrátforrás és-nagyon nehéz szavakkal leírni- jobban érzem magam tőle. könnyebben emésztem,nem telít,jó érzés na...
nem hittem volna,hogy ennyit számít a kaja minősége,de tényleg rengeteget
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.28. 19:05:44

daffy írta:főleg,ha diétázol is mellette. nincs cukor,nincs lisztes kaja,kevés szénhidrát.
ez megy 2 hónapja. futásra akkor rátolom a hangsúlyt kicsit jobban, mint eddig.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.02.28. 18:44:36

Kép
"And my heart will leave you never."
daffy
Madridista

2011.02.28. 18:33:32

lui1698 írta:Hasamról hogy tudom a cuccot ledolgozni.
Mintha olvastam volna, hogy felüléssel nem leszek sokkal beljebb, mert a zsír ott marad.
ja,izmos lesz,csak nem látszik. csak a hasadról sehogy nem tudod ledolgozni. fuss. az elkezdi leszedni a zsírt és egyszer csak a hasadról is lemegy. főleg,ha diétázol is mellette. nincs cukor,nincs lisztes kaja,kevés szénhidrát.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.28. 18:25:20

Hasamról hogy tudom a cuccot ledolgozni.
Mintha olvastam volna, hogy felüléssel nem leszek sokkal beljebb, mert a zsír ott marad.
Kép
daffy
Madridista

2011.02.24. 16:06:32

Barcaforever írta:...
értem. működhet az ismerőseidnek,de ebben az a szomorú,hogy ha egy kicsit utána olvasnak,sokkal jobban,eredményesebben és egészségesebben meg lehetne oldani ugyan ezt. a testépítő diéta,ami messze van a 90 napostól heti 1 kilótól szabadít meg és egészséges. a terhesség alatt feljött 10-15 kilót 3 hónap alatt le lehet adni és még szenvedni sem kellene. sajnos a saját családomból is tudok ilyen idióta példát mondani,de ha nem fogadják meg a tanácsom,akkor szenvedjenek csak... :roll:
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.02.24. 15:06:16

daffy írta:
Barcaforever írta: A szálkásítás és a diéta között nagyon nagy különbség van. :roll:
a diétának mi értelme van,ha nem szálkásítás a cél? nyilván zsírtól akar az ember megszabadulni,attól meg szálkásabb lesz és ehhez a diéta a megfelelő út.
Fú nem tudunk közös nevezőre jutni úgy látom, de elbeszélünk egymás mellett, de neked is igazad van! :wink:

Az emberek többsége, sztem akkor diétázik, mikor nem jár edzeni, vagyis nem az izom növelés a cél, hanem hasazik,fut, biciklizik, tehát mindegy h honnan megy le a súly nem akar a személy izmos lenni, hanem szimplán fogyni.Pl mielőtt elkezdik edzeni én mindig diétázok,kardiózok 1 hónapot és utána kezdek izomtömeg növelésbe és ezután jön a szálkásító feladatok, étrend, bár annyira azért nem veszem komolyan én se, fél évet fél évet nem. :twisted:

Én azt mondom, h az ismerőseim közül senki se szálkásítás céljából csinálta ezt a 90 napost, hanem a felszaladt 2 kilót ledolgozni, nagyobb lemondások nélkül és mindegyikük fogyott.Én nem hallottam arról, h vki azt mondta, h ezt testépítők csinálják, mert hasznos lehet az edzéshez.Am meg h hasznos vagy nem, nem tudom, de biztos nincs annyira kártékony, mint az a szmoggal teli levegő, amit nap mint nap belélegzünk. :wink:
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.02.23. 21:18:34

daffy írta:
Barcaforever írta: A szálkásítás és a diéta között nagyon nagy különbség van. :roll:
a diétának mi értelme van,ha nem szálkásítás a cél? nyilván zsírtól akar az ember megszabadulni,attól meg szálkásabb lesz és ehhez a diéta a megfelelő út.
Daffy ment egy PÜ-ezzel kapcsolatban.
daffy
Madridista

2011.02.23. 21:10:58

Barcaforever
Director del Fútbol

2011.02.23. 21:05:55

daffy írta:
Barcaforever írta:
Nem tudom miért baromság!?Próbáltad és nem jött be?

4-5 nő ismerősöm fogyott tőle rengeteget, ebből 2 szülés után.A barátnőm, mindig a 90 napossal fogy ha feljön rá 2-3 kiló.Akkor miért is baromság? (természetesen mozgással együtt)
egyrészt mert te nem nő vagy és ez hatalmas különbség. másrészt te is fogynál,de a felét izomból és gondolom nem az a cél. ne az legyen a fontos,hogy mit mutat a mérleg,hanem hogy mit mutat a tükör.
A szálkásítás és a diéta között nagyon nagy különbség van. :roll:

A 90 napos nem igazán arról szól, h edzek keményem és lenyomjam a rajtam lévő zsírokat, hanem a súlyvesztés.Bármit meg lehet cáfolni, mint láthattuk azt is, h Messi nem férne be az Arsenalba. :lol:
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.23. 20:36:38

Itt egy cikk a 90 napos diétával kapcsolatban.
http://www.90naposdieta.hu/a-90-napos-d ... lasa--cikk
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.02.23. 19:13:54

lui1698 írta: Olyantól hallottam aki csinálta, hogy állítólag azért jó így bontani ezeket, mert hozzá szokik a szervezeted és ha abbahagyod ezt utána is jobb lesz. vagymi... :)
Értem én a logikáját van is benne vmi nem azt mondom hogy nem hatásos a súlyra de a lényeg hogy milyen áron.
A test legfontosabb alapkövét 4-5napig teljesen megvonni a szervezettől ott a probléma, mégha nem is csinál az illető semmit akkor is nagyon káros.
Sport mellet önpusztítás.
Hamarabb javasolnám hogy szokjon rá a cigire mert végülis a nikotin is fogyaszt vmennyire
Az az utolsó lépcsője, előtte "rákészítem" a lábam
Pontosan az lényeg hogy nem lehet fokozatosan rákészíteni saját súllyal.
Nem tudsz erőt növelni olyan hatásosan mint teremben.
Van rálátásom azért az ilyesfajta edzésre is.
Edzésen toltuk mi is törpejárást, szökdelést,békázást, kitörést de körülbelül amennyit ezekkel fejlődtem egy év alatt annyit teremben másfél-két hónap alatt.
Ugyanez pölö a fekvőtámasznál kb nyomsz 40-50 kilót max , egy idő után hol komoly megterhelés ez a mellnek? :D
daffy
Madridista

2011.02.23. 19:11:05

Barcaforever írta:
Nem tudom miért baromság!?Próbáltad és nem jött be?

4-5 nő ismerősöm fogyott tőle rengeteget, ebből 2 szülés után.A barátnőm, mindig a 90 napossal fogy ha feljön rá 2-3 kiló.Akkor miért is baromság? (természetesen mozgással együtt)
egyrészt mert te nem nő vagy és ez hatalmas különbség. másrészt te is fogynál,de a felét izomból és gondolom nem az a cél. ne az legyen a fontos,hogy mit mutat a mérleg,hanem hogy mit mutat a tükör.
Válasz küldése