2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
grat.RonaldinhoX írta:gyerekek 7 kilót dobtam le !ADIPOKILL!
Shopbuilderen rendeltem,kemény!
Visca Barca
sziaZaen írta:...
kesztyű,egyértelmű,a legegyszerűbb megoldás.Slither írta:Súlyzózástól és húzódzkodástól bőrkeményedések lett a kezeimen, ez ellen mit érdemes csinálni? Kesztyű vagy krém mennyit segít ezen?
bőr "tenyerű" kesztyű kifejezetten gyúráshoz lett kitalálva. 2000ft-ért lehet venni a westendben,illetve rendelni a body.builder.hu -ról. megelőzni segít,de amit összeszedtél azt sima kézápolóval el lehet tüntetniSlither írta:Súlyzózástól és húzódzkodástól bőrkeményedések lett a kezeimen, ez ellen mit érdemes csinálni? Kesztyű vagy krém mennyit segít ezen?
Kesztyű rengeteget segít, a krém kevésbé. 2500Ft-ért vettem egy aminostar kesztyűt és azóta bőrkeményedésnek nincs nyoma. Fekvenyomáshoz viszont ne használj kesztyűt anélkül sokkal jobb.Slither írta:Súlyzózástól és húzódzkodástól bőrkeményedések lett a kezeimen, ez ellen mit érdemes csinálni? Kesztyű vagy krém mennyit segít ezen?
Helyes, a zöldség kell is. Mivel én a milánóiért nem vagyok oda nekem azt könnyű volt túlélni, viszont mikor az anyámféle pizzás csigát vagy pizzát ették tesómék szinte sírtam,de azért 1 ici pici szelet be-becsusszant,de az csak olaj volt a tűzre.lui1698 írta:Tészta is ki van lőve csak úgy, mint a fehér lisztes kaják. Ennek a hiánya se visel meg, viszont talán ezt a legnehezebb látnom mikor a család kétpofára zabálja a milánóit.Azt nagyon csipázom.
Egyébként húsok mellé legtöbbször párolt vagy nyers zöldséget eszek, ritkán rizst és krumplit.
Tészta is ki van lőve csak úgy, mint a fehér lisztes kaják. Ennek a hiánya se visel meg, viszont talán ezt a legnehezebb látnom mikor a család kétpofára zabálja a milánóit.szajko írta:Szerintem a tésztát is hanyagold lui... rizs-ebből a legtöbbet- és krumpli az ok, mellé meg mehet a száraz csirkemell. És este csak egy keveset egyél.
erre nem hinném, hogy szükség lesz. nem vagyok egyáltalán édes szájú. inkább a nagy zabálásokról volt kicsit problémás "lejönni", de viszonylag simán ment az is.daffy írta:javaslom pl egy csokis fehérje étrendkiegészítő beszerzését. nem tartalmaz cukrot és édesség megkívánása esetén tökéletes. 1kg a fehérje és 5k. 15g-s adagokat betolsz,amikor cukrot kívánsz és elég egy darabig.
szerintem a fogyás: 30%testmozgás+30% jó minőségű kaja+30%diéta+10%önkontroll.lui1698 írta:ez megy 2 hónapja. futásra akkor rátolom a hangsúlyt kicsit jobban, mint eddig.daffy írta:főleg,ha diétázol is mellette. nincs cukor,nincs lisztes kaja,kevés szénhidrát.
ez megy 2 hónapja. futásra akkor rátolom a hangsúlyt kicsit jobban, mint eddig.daffy írta:főleg,ha diétázol is mellette. nincs cukor,nincs lisztes kaja,kevés szénhidrát.
ja,izmos lesz,csak nem látszik. csak a hasadról sehogy nem tudod ledolgozni. fuss. az elkezdi leszedni a zsírt és egyszer csak a hasadról is lemegy. főleg,ha diétázol is mellette. nincs cukor,nincs lisztes kaja,kevés szénhidrát.lui1698 írta:Hasamról hogy tudom a cuccot ledolgozni.
Mintha olvastam volna, hogy felüléssel nem leszek sokkal beljebb, mert a zsír ott marad.
értem. működhet az ismerőseidnek,de ebben az a szomorú,hogy ha egy kicsit utána olvasnak,sokkal jobban,eredményesebben és egészségesebben meg lehetne oldani ugyan ezt. a testépítő diéta,ami messze van a 90 napostól heti 1 kilótól szabadít meg és egészséges. a terhesség alatt feljött 10-15 kilót 3 hónap alatt le lehet adni és még szenvedni sem kellene. sajnos a saját családomból is tudok ilyen idióta példát mondani,de ha nem fogadják meg a tanácsom,akkor szenvedjenek csak...Barcaforever írta:...
Fú nem tudunk közös nevezőre jutni úgy látom, de elbeszélünk egymás mellett, de neked is igazad van!daffy írta:a diétának mi értelme van,ha nem szálkásítás a cél? nyilván zsírtól akar az ember megszabadulni,attól meg szálkásabb lesz és ehhez a diéta a megfelelő út.Barcaforever írta: A szálkásítás és a diéta között nagyon nagy különbség van.![]()
Daffy ment egy PÜ-ezzel kapcsolatban.daffy írta:a diétának mi értelme van,ha nem szálkásítás a cél? nyilván zsírtól akar az ember megszabadulni,attól meg szálkásabb lesz és ehhez a diéta a megfelelő út.Barcaforever írta: A szálkásítás és a diéta között nagyon nagy különbség van.![]()
a diétának mi értelme van,ha nem szálkásítás a cél? nyilván zsírtól akar az ember megszabadulni,attól meg szálkásabb lesz és ehhez a diéta a megfelelő út.Barcaforever írta: A szálkásítás és a diéta között nagyon nagy különbség van.![]()
A szálkásítás és a diéta között nagyon nagy különbség van.daffy írta:egyrészt mert te nem nő vagy és ez hatalmas különbség. másrészt te is fogynál,de a felét izomból és gondolom nem az a cél. ne az legyen a fontos,hogy mit mutat a mérleg,hanem hogy mit mutat a tükör.Barcaforever írta:
Nem tudom miért baromság!?Próbáltad és nem jött be?
4-5 nő ismerősöm fogyott tőle rengeteget, ebből 2 szülés után.A barátnőm, mindig a 90 napossal fogy ha feljön rá 2-3 kiló.Akkor miért is baromság? (természetesen mozgással együtt)
Értem én a logikáját van is benne vmi nem azt mondom hogy nem hatásos a súlyra de a lényeg hogy milyen áron.lui1698 írta: Olyantól hallottam aki csinálta, hogy állítólag azért jó így bontani ezeket, mert hozzá szokik a szervezeted és ha abbahagyod ezt utána is jobb lesz. vagymi...
Pontosan az lényeg hogy nem lehet fokozatosan rákészíteni saját súllyal.Az az utolsó lépcsője, előtte "rákészítem" a lábam
egyrészt mert te nem nő vagy és ez hatalmas különbség. másrészt te is fogynál,de a felét izomból és gondolom nem az a cél. ne az legyen a fontos,hogy mit mutat a mérleg,hanem hogy mit mutat a tükör.Barcaforever írta:
Nem tudom miért baromság!?Próbáltad és nem jött be?
4-5 nő ismerősöm fogyott tőle rengeteget, ebből 2 szülés után.A barátnőm, mindig a 90 napossal fogy ha feljön rá 2-3 kiló.Akkor miért is baromság? (természetesen mozgással együtt)