Mikaos írta:Nem láttam a meccset, de fogom a fejemet:
kiállítás és 11-es a MU ellen?
Berúgott a bíró, vagy mi van?
Viccet félretéve, ez most elég jól jött. Nem érzem azt a nagy MU fölényt, amivel vezetik a bajnokságot. Szerintem utóbbi 10 év leggyengébb Manchestere ez, mégis elől vannak - bár ez a többiekről is szegénységi bizonyítvány.
Mondjuk az önmagában meglep, hogy reálisan egyelőre csak 2-en harcolnak a bajnoki címért...ezt legvadabb álmomban sem gondoltam volna.
Engem az, h ketten harcolnak a bajnoki címért nem lepett meg, csal az, h az Arsenal az egyik, és nem a Chelsea, persze ennek csak nagyon örülök.
Én is úgy gondolom, h most jóval gyengébb a MU, mint az elmúlt években bármikor, de könnyen lehet, h még ez is elég lesz a bajnoki címhez. Sajnos mi képesek vagyunk olyan buta pontvesztésekre, amik nem igazán férnek bele, és ez a Mu malmára fogják hajtani a vizet véleményem szerint. A Chelsea pedig sztem az őszével már elszúrta, de végülis egyszer Grant-al, egyszer meg Hiddink-el visszajöttek már nagyon mélyről, de egyik esetben sem lettek bajnokok, és ez sztem most is így lesz. A Liverpoolt lehetett sejteni, h nem fognak beleszólni, a Spurs jó csapat, de hosszútávon nem tudja felvenni a versenyt a nagyokkal, a City pedig évről évre egyre jobb, de még nem jött el az ő idejük. De biztos vagyok benne, h előbb vagy utóbb ők is oda érnek az elitbe.
SAF azt mondja, hogy a bírő döntően befolyásolta a meccset a 2. félidőben. Most persze tud kritizálni, Rooney ütése viszont semmi volt..
Fergusson sztem úgy gondolja, h az a korrekt, ha bíró nekik fúj. Ellenkező esetben, ami azért nagyon ritkán van azért kinyílik neki is csipája, ha már Wengert ezért a Mu szurkolók folyamatosan megtalálják, ha jogosan reklamál, ha nem.