Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025

Ez meg olyan tipikus nehogy kicsit is elismerjük az ellenfelet hsz. De hát a Realba bele kell kötni mindig minden körélmények között.hau30 írta:Nagyon örülök ennek a tegnapi Real meccsnek.Tipikus parasztvakító győzelem!!!Sok minden bejött nekik tegnap,így valszeg a közeljövőben lesz olyan meccsük,amikor semmi nem fog(Lyon?).Megfigyelte valaki CR gólörömeit?Még most is gratulálnak neki.Itt óriási problémák vannak a csapattagok között.
Szerintem a "semmi nem fog bejönni" meccset letudták a Depor ellen, otthon megverik a Lyont.. A többivel egyetértek.hau30 írta:Sok minden bejött nekik tegnap,így valszeg a közeljövőben lesz olyan meccsük,amikor semmi nem fog(Lyon?).Megfigyelte valaki CR gólörömeit?Még most is gratulálnak neki.Itt óriási problémák vannak a csapattagok között.
jogos,viszont ha nem is végig,de 1-1 félidőt minden meccsen játszhat és ezt kaka,dm és özil kárára. 3 hetente 1 félidőnyi pihenőbe nem fog belehalni egyikük sem és így canales 45-50 perceket játszhatna hetente. sajnos ez csak nálam működik így,mourinhonál nem.haszi írta: Azért te se gondolod, komolyan, hogy összes meccsen kezdőben... Szívem szerint én is kezdetném, de ha akarunk a BL-ben valamit, nem jönne jól Özil/DM-et Canales miatt kizökkenteni a formából... Ha kiesünk akkor mehet a kezdőbe felőlem is.
Azért te se gondolod, komolyan, hogy összes meccsen kezdőben... Szívem szerint én is kezdetném, de ha akarunk a BL-ben valamit, nem jönne jól Özil/DM-et Canales miatt kizökkenteni a formából... Ha kiesünk akkor mehet a kezdőbe felőlem is.daffy írta:az összes meccset neki adnám a bajnokságban és felállástól függően akár a bl-ben is,bár ott inkábbhaszi írta:A végén csak azt sajnáltam, hogy Marcelo ollózása nem ment beBob_Marley írta:Azért ez a 7es megsüvegelendő!
Persze nem a Malaga legkomolyabb riválisa a fővárosiaknak, de ez szép foci volt a Madridtól!Canales nagyon jól játszott+gólpasszt is adott, merem állítani, hogy sokkal jobban játszott, mint eddig Kaká 3 meccs alatt
Hétvégén is játszhatna min. 30 percet... Kár, hogy az ő ziccere is kimaradt
lass-xabi
dm-özil-cé kp a nyerő. a bajnokságban lehetne még 12 meccse. kár hogy josé nem így gondolkodik.
az összes meccset neki adnám a bajnokságban és felállástól függően akár a bl-ben is,bár ott inkábbhaszi írta:A végén csak azt sajnáltam, hogy Marcelo ollózása nem ment beBob_Marley írta:Azért ez a 7es megsüvegelendő!
Persze nem a Malaga legkomolyabb riválisa a fővárosiaknak, de ez szép foci volt a Madridtól!Canales nagyon jól játszott+gólpasszt is adott, merem állítani, hogy sokkal jobban játszott, mint eddig Kaká 3 meccs alatt
Hétvégén is játszhatna min. 30 percet... Kár, hogy az ő ziccere is kimaradt
A végén csak azt sajnáltam, hogy Marcelo ollózása nem ment beBob_Marley írta:Azért ez a 7es megsüvegelendő!
Persze nem a Malaga legkomolyabb riválisa a fővárosiaknak, de ez szép foci volt a Madridtól!

igazából csak a marcánál van az a plusz egy gól, de ez ugye nem véletlen. ahogy írod az aranycipőnél se, plusz semmilyen statisztikai oldalon nem tartják számon azt a gólját.csababarca írta: A Pichichit a marca adja a saját statisztikája alapján. De az aranycipő versenynél a liga statisztikája számít, nem egy madridi újságé.
Szóval a Pichichit vezeti, az aranycipőért vívott versenyben X-re állnak.
LG írta:Vagyis megelőzte, mert ugye a gólkirályi cimért folyó harcban a Marca a mérvadó. Legalábbis ha jól tudom 2005-ben Etoo is úgy járt, h a Marca az egyik gólját vki másnak adta, és így maradt le Forlántól.csababarca írta:
Be is érte MEssit, marca szerint meg is előzte így eggyel
El is feledkeztem a Madrid meccsről, a te hsz-ed miatt néztem meg, h mi van. Durva! Lélektanilag ez a győzelem nagyon jót fog tenni a Realnak és Ronaldonak is. A Malaga meg ahhoz képest, h télen hány nagyobb nevű játékost vettek, nagyon harmatos. Gondoltam, h a már a csúcson túl levő játékosaik nem váltják meg a világot, de azért ennél sokkal többet vártam tőlük, és most ez nem erre a meccsre mondom, hanem általánosan.kristop írta:ronaldo beért messit
Vagyis megelőzte, mert ugye a gólkirályi cimért folyó harcban a Marca a mérvadó. Legalábbis ha jól tudom 2005-ben Etoo is úgy járt, h a Marca az egyik gólját vki másnak adta, és így maradt le Forlántól.csababarca írta:
Be is érte MEssit, marca szerint meg is előzte így eggyel
lőtt 3at,sérült lett.kristop írta:ronaldo beért messit
Ha némi különbséget érzek is, de nem olyan éleset. Engem például a vb alatt és után kifejezetten bántott egy-két esetben vitáink közben a hangnemed ( nem személyemben, hanem mint szurkoló, aki a spanyolokért szorított). Persze nem sértődtem meg és vitáztam normálisan, csak furcsa pont tőled ezeket a sorokat olvasni. Rám meg aztán nem mondhatod, hogy mindenre reagálok JM esetébenLG írta:Kalap! Az Alkesz és az Ork azok becenevek, úgyhogy sztem nagyon nem illenek ide. Az között meg nem igaz, h nem érzed a különbséget az között, h ha néha vkit erősebben kritizálok, és az között, h vki napi szinten, szinte az alkalomra várva gyaláz vkit. Most Rooney-nál ez egy kirívó eset volt nálam, de nem mondhatod, h napi szinten küldeném el a pitsába. Lehet, h szoktam Ogrézni, Orkozni, de sztem azért egyik sem olyan jelző, ami annyira a durva lenne. És azt nem lehet tagadni, h a világ egyik legcsúnyább emberéről van szó, szóval még hízelgőek is számára ezek a jelzők.
De ha attól érzik jobban magatokat, ha minden egyes JM nyilatkozat után, akármit is mond, jöttök a szokásos dumátokkal, akkor tegyétek ezt. De ha időt akartok spórolni, mentsétek le a hsz-eteket, és utána mindig csak be kell másolnotok az aktuális cikk linkje alá.
ugye tudod,hogy casillas után ő lenne az utolsó,aki elmenneneobarca írta:Hali!
Olvastátok, hogy Ramos valszeg elhagyja a Realt? A Milan a Chelsea és a ManU is érdeklődik iránta...
zizu szerintem még nincs kész az edzősködésre,de a jövőben szívesen látnám a kispadon,esetleg raúllal,gutival párban.Barcaman1993 írta:Sztem Zidane-ra gondoltál, de én nem hiszem, hogy őt akarnák. Ha Mou magától nem megy el, akkor nem hoznak senkit a helyére. Én ezt szinte biztosra veszem.Brian 20 írta:Egyre inkább azt érzem mostanában, hogy Zinade-t akarja a Madrid a kispadra. Szerintetek?
Sztem Zidane-ra gondoltál, de én nem hiszem, hogy őt akarnák. Ha Mou magától nem megy el, akkor nem hoznak senkit a helyére. Én ezt szinte biztosra veszem.Brian 20 írta:Egyre inkább azt érzem mostanában, hogy Zinade-t akarja a Madrid a kispadra. Szerintetek?