daffy írta:.....
Zidanekhoz nem lehet hasonlítani se a mostanit se a következő csapatokat sem szerintem!Xabi Alonso szerintem kifejezetten intelligens játékos, Özil is, de nem tudom neki van valami betegsége vagy nem tudom, de nincs ereje!60-70 perc és elfárad!Di Maríát írta, tengnap olvastam is nagy örömödre Canales is játszott, benne is van váratlan, meg van egy Ronaldo is!Szerintem Madridban örülnének ha akár csak egy Internazionale light lenne ez a csapat!A tavalyi Inter nagyon össze volt rakva, s nagyon jól tudott meccsszituációkhoz alkalmazkodni!Jó volt a védelem, jól zártak a kp-sok, de ha kellett akkor egész meccsen támadtak, sok rövidpasszal próbáltak előrébb jutni vagy Militonak, Etoonak lövöldözték fel a labdákat, Milito a testével megoldotta Etoo vagy Pandev meg a gyorsaságával, labdatartásával!Madridnál egy picit úgy érzem, sokszor egysíkú a csapat!
Nem tud kollektíven együtt mozogva védekezni a csapat, sokszor leírod, hogy kisebb csapatok ellen fut a szekér de….ez szerintem ennek köszönhető, nem tudnak alkalmazkodni egy adott meccshez!Nem tudnak védekezni kellőképpen, ez meg összeszokottság hiánya!
Egyedül idén az Ajax ellen idegenben láttam idén őket okosan focizni!Kihasználva erényeiket, visszazárva ha kell, s kontrázva meglepni a hollandokat, de volt hogy egyész csapat letámadott!
Ezek mind „okoskodások” mint már írtam évvégéig azért van még idő!
Szerintem hozzánk meg nem érdemes és nem is lehet hasonlítani a RM-t teljesen új csapat épül Madridban, nálunk meg már van egy elég régi mag!Így hogy nálunk hány robot van stb stb….Ezért írtam türelemre van szükség Madridban 2-3 éven belül sokat elérhetnek, de azért remélhetőleg ez kitolódik még tovább is!Tegyük fel megnyeritek a kupát mondjuk ,BL-ben 8 között vagytok, s 10 ponton belül vagytok a bajnokságban, bőven előrelépés!
Én legalábbis hosszútávban gondolkodnék ezzel a fiatal csapattal meg mindenképp!