Brian 20 írta: Vannak olyan posztok, ahol hiányosságok vannak, ezt kéne nyáron megoldaniuk. Sztem egy jobbhátvédra és csatárra van szükségünk, utóbbi legyen klasszis, és akkor igazán jó csapatuk lehet.
Szerintem meg a Real Madridé a világ egyik legerősebb kerete. Klasszis csatár talán nincs is most a piacon. Az egész futballvilág Messi és Ronaldo körül forog. Különben is van három csatár egy posztra.
Nincs szükség új játékosokra, mert tökéletes csapat nem is létezik. Egy Bayern, Dortmund, Arsenal, Juventus, Milan kerétnél jóval erősebb, pedig ezek már tényleg nagy csapatok.
Szerintem fölösleges kidobni 50 milliót nyáron nem lesznek vele előrébb, és ne felejtsük el a Madrid igen nagy összegeket áldozott a közelmúltban játékosvásárlásokra. Benzema Ronaldo Kaka és még Özilt is ide vehetem.
Van 3 csatár egy posztra, de abból egy sérült, másik kettő meg nagyon messze van a klasszis szinttől. Az a klasszis csatár akire szükségük lenne sztem a dafy által emlegetett Pato. Nem lenne olcsó, de esetleg Kakát be lehetne vonni az üzletbe, vagy vki mást. Amúgy én is úgy gondolom, h a RM a kerete alapján ott van a legerősebb csapatok között.
Azt se mondanám, h robotok játszanak, azért pl. Ramos, Marcelo, Özil, Di Maria, Ronaldo elég technikás játékosok. Nincsenek olyan arányban, mint Zidane-k alatt, de Daffy, mondj a Barcán kívül egy olyan nagy csapatot, ahol a kreatívabb játékosok lennének túlsúlyban? Az Arsenal ilyen még, de nekik pedig már az eredményesség rovására megy. A másik dolog meg, h ha a világ összes nem Barcában játszó játékosból akarnál összegyúrni egy csapatot, akkor sem tudnál olyat összerakni, amely kreatív, támadójátékban tudná vele felvenni a versenyt. Ezt a Barcát stabil védekezéssel lehet elsősorban megverni, és a gyors kontrákkal.
Capellot sokan kritizálták a Real játéka végett anno, de 2 bajnoki címet mégis hozott a konyhátokra(mert én a másodikat is neki tulajdonítom, Schuster abból élt amit előtte az olasz alkotott). Ahhoz képest a mostani csapat, és a mostani játék azért színesebb, de legalább olyan eredményes. Más kérdés, h ez mosta bajnoki címhez nem elég, mert egy sokkal erősebb Barca az ellenfél.