Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, mindenesetre abban azért bízok, hogy Milito játszani fog.Messithebest írta:Ha Afellay kezd,csak is elől fog sajnos. Bojan-t semmi értelme kezdetni,úgyis mind1ik helyzetét elb*ssza. Valdes még pihenjen csak,inkább legyen 100%-kos az Arsenal ellen,mint hogy 80%. Xavival hasonló a helyezet,illetve Puyollal is. Busi-Piqué-Alves-Messi pihenhetne valóban,de az már tényleg annak tűnne,hogy lebecsüljük őket. Szóval egy ilyen lehetne ezek alapján:ab1daL írta:Persze értem én, hogy nem szabad lebecsülni a Zaragozát, illetve senkit sem, de ilyen erős kezdőt küldenétek ki? Kedden meccselünk a Zenállal! Én ennél valamivel lightosabb kezdőt küldenék fel holnap, pl.:
Valdés(ha már tudja vállalni a játékot, akkor én őt kezdetném)
Alves-Puyol/Piqué-Milito-Maxi/Adriano
Masch
Xavi-Afellay
Pedro-Messi-Bojan
Puyol szerintem kap egy félidőt, Messit pedig remélem, lehozza majd Tito, és nem mondjuk csak a 85.percben cseréli le.
Pinto
Adriano-Piqué-Abidal-Maxwell
Mascherano
Keita-Iniesta
Pedro-Bojan-Villa/Jeffren,ha nem sérült
Ha Afellay kezd,csak is elől fog sajnos. Bojan-t semmi értelme kezdetni,úgyis mind1ik helyzetét elb*ssza. Valdes még pihenjen csak,inkább legyen 100%-kos az Arsenal ellen,mint hogy 80%. Xavival hasonló a helyezet,illetve Puyollal is. Busi-Piqué-Alves-Messi pihenhetne valóban,de az már tényleg annak tűnne,hogy lebecsüljük őket. Szóval egy ilyen lehetne ezek alapján:ab1daL írta:Persze értem én, hogy nem szabad lebecsülni a Zaragozát, illetve senkit sem, de ilyen erős kezdőt küldenétek ki? Kedden meccselünk a Zenállal! Én ennél valamivel lightosabb kezdőt küldenék fel holnap, pl.:
Valdés(ha már tudja vállalni a játékot, akkor én őt kezdetném)
Alves-Puyol/Piqué-Milito-Maxi/Adriano
Masch
Xavi-Afellay
Pedro-Messi-Bojan
Puyol szerintem kap egy félidőt, Messit pedig remélem, lehozza majd Tito, és nem mondjuk csak a 85.percben cseréli le.
Ha valakit kihagynék a kezdő kp-ról az Iniesta lenne. Ő fásult volt a Valencia ellen, Xavi pedig sérülésből tért vissza, neki jól jönnek a játékpercek. Bele kell lendülnie. Elől is pihentetném mondjuk Villát, de nem halunk bele, ha az MVP kezd. Hátul pedig szeretnéd Militot, de nagy pénzben fogadnék, hogy nem lép pályára. A többi rendben.S.Agüero írta:holnapra kezdőm:
Pinto - Alves ; Piqué ; Milito ; Maxwell - Sergio ; Thiago ; Iniesta - Messi; Villa; Pedro
Tipp: 2-0
Messi, Villa
Az szívás.Charlie írta:Contini, Gabi, Ponzio, Lafita, Leo Franco, Boutahar és Brauliois hiányozni fog a Zaragozából.
C.
Brian-nek igaza van, ugyanis a londoniak játékában benne van a gól! a 3 gólt kell megcélozni!!! hogy még csak hosszabbítás sem legyen.. az csak plussz meló! nem beszélve arról hogyha netán a Arsenal szerez vezetést, akkor 2x es munka kell...Brian 20 írta:Elég egy gól is... hát az Arsenalnak biztos. Sajnos bármikor találhatnak egyet. Szóval valószínűleg minimum kettő kell.Lionel Kicsi Messi írta:Kicsit nagyok az elvárásaid a csapattal szemben szerintem! A legfontosabb, hogy tovább jussunk, nem kell kitömni őket(persze jólenne).Brian 20 írta:Milito jobban járt volna, ha eligazol. Szegény nem sok játéklehetőséget kap.
Nem a legjobb formában van a csapat és elég sűrű a program. Nem lesz könnyű így három gólt szerezni az Arsenal ellen...
Mi volt az élőkép? Sajnos valamiért lemaradtam róla.Richi írta:a tegnapi győzelem pont egy olyan győzelem amivel bajnokságot lehet nyerni és nem a Valencia magas nívóját nézem hanem azt h nem ment a játék mégis nyertünk! Az utóbbi 2-3 év egyik legnehezebb meccsének tituálnám a tegnapit, pedig szinte mindet láttam...Emery egy világklasszis edző!!! Jah és ami nagyon szimpatikus volt az a Mestalla élőképe! csípem ezt a Valenciát!!Bob_Marley írta:Oly messze van még az Arsenal, a játékosok remélhetőleg nem is arra gondolnak, mert az országos 1es meccsek sokszor a legnehezebbek!És most a Zaragoza elleni a legfontosabb!Tegnap már leírtam, nehéz szenvedélyes csata volt tegnap, a legfontosabb a 3pont!Abszolút nem vagyok csalódott, vagy mérges a csapatra az edzői stábra, ebben az időszakban az eredményesség a legfontosabb!És ezt jól csinálja a csapat, így vagy úgy gyűjtögetjük a pontokat!És ez a lényeg
a tegnapi győzelem pont egy olyan győzelem amivel bajnokságot lehet nyerni és nem a Valencia magas nívóját nézem hanem azt h nem ment a játék mégis nyertünk! Az utóbbi 2-3 év egyik legnehezebb meccsének tituálnám a tegnapit, pedig szinte mindet láttam...Emery egy világklasszis edző!!! Jah és ami nagyon szimpatikus volt az a Mestalla élőképe! csípem ezt a Valenciát!!Bob_Marley írta:Oly messze van még az Arsenal, a játékosok remélhetőleg nem is arra gondolnak, mert az országos 1es meccsek sokszor a legnehezebbek!És most a Zaragoza elleni a legfontosabb!Tegnap már leírtam, nehéz szenvedélyes csata volt tegnap, a legfontosabb a 3pont!Abszolút nem vagyok csalódott, vagy mérges a csapatra az edzői stábra, ebben az időszakban az eredményesség a legfontosabb!És ezt jól csinálja a csapat, így vagy úgy gyűjtögetjük a pontokat!És ez a lényeg
teljesen egyetértek ezzel, véleményem szerint nincs rossz padunk főleg a középpályát tekintve! Néha egyébként Bojant is belökném kezdőként akár merthát így nem lesz belőle semmi vagy akkor adjuk kölcsön egy évre!nagyatyesz írta:A baj az Peppel, hogy hiába hangsúlyozza, hogy a csapatot az egész keret alkotja, és nem csak 11 ember, de mégsem használja őket. A hátvédek esetén még ok, hiszen ott csak Milito nem játszik(nyilván ennek oka van), de a többiek szerephez jutnak. Kicsit én többet is játszatnám Adrianot, hiszen Daninak is pihenni kéne, nehogy majd akkor kerüljön gyengébb formába, mikor a leginkább szükség lenne a játékára. A középpályán az alap trió mellett talán Masc és Keita kap esélyt, de nekik is több meccset lehetne adni, mint ahogy Affelaynak és Tiagonak is. Szerintem ha az alap hármasból egy-két ember kicserélne Pep, akkor is behúznánk gyengébb csapatok elleni meccseket. Elől viszont semmit nem rotálunk. Pedro most pihent egy bő félidőt, de mindhárman fáradtak, és ez nagyon látszik. Egy klasszis csatár lehet elférne, mert sajnos Bojan ritkán jelent erősítést - pedig én nagyon szorítok neki...
Elég egy gól is... hát az Arsenalnak biztos. Sajnos bármikor találhatnak egyet. Szóval valószínűleg minimum kettő kell.Lionel Kicsi Messi írta:Kicsit nagyok az elvárásaid a csapattal szemben szerintem! A legfontosabb, hogy tovább jussunk, nem kell kitömni őket(persze jólenne).Brian 20 írta:Milito jobban járt volna, ha eligazol. Szegény nem sok játéklehetőséget kap.
Nem a legjobb formában van a csapat és elég sűrű a program. Nem lesz könnyű így három gólt szerezni az Arsenal ellen...
Hát most éppenséggel nem Messi volt a meccs legjobbja. Egyébként tényleg elképesztő,amit csinál,de szerintem kicsit elszállt magától. Én nem haragudnék rá azért,amikor az elején 3-ból egyszer sem talált be,vagy amikor a kapusba lőtte a helyzetét. Nem lehet mindig mindent belőni még neki sem, és törvényszerű,hogy vannak rosszabb meccsei.mess2009 írta:Messi a csapat legjobbja általában és ma is az volt!! mi az hogy önző??!! ki rugja be ? Talán Villa? egyelen helyzetét sem volt képes megoldani ma! és ki menjen át az ember-falon? ha nem Messi? sokat hibázott? igen egy állandó brigád lohol a nyomában! egyébként ma még külön nehézséget okozott a passzolásokban, hogy rendkívül jól zártak a Valenciaiak, és igy a passzok zömét blokkolták. ha valaki ma gyenge volt az Iniesta! sajnos az ő "hiánya" nagyon meglátszott a játékunkon.
Láttuk a meccset. Nem is kellett 5-0 ra nyerni, tőlem nyerhetünk mindig 1-0 ra, de nem ilyen játékkal...nagyatyesz írta:A kritizálóknak! Láttátok a meccset? Láttátok, hogy játszott a Valencia? Az eddigi legkeményebb meccsünk volt idén, ahol nem tudtunk szépen játszani, mert tökéletes taktikával léptek ellenünk pályára. Viszont idegenben így is nyertünk. Magasan a legnehezebb győzelmünk volt idén! Miért akar mindenki mindig gálát? Nem lehet mindig 5 gólt rúgva nyerni! (csak halkan jegyzem meg, hogy ha mindent belövünk lehetett volna annyi) Az Arsenal ellen jó lesz, csak vasárnap egy-két embert pihentetni kéne, pl Xavi max 45 percet töltsön a pályán, Init egész meccsen jegelném, mint ahogy Messi is csak egy félidőnyit kapjon. Félek az Arsenal elleni meccstől, de ha így küzdünk mint tegnap, ennyit futunk és hajtunk, akkor behúzzuk azt is! Aki meg állandóan 5 gólt akar látni, az nézze vissza a Real elleni meccset!
Ilúvatar írta:Mert gondolom ők is be fognak találni.simonyitibi írta:"Nem lesz könnyű így három gólt szerezni az Arsenal ellen..."Brian 20,miért kellene 3 gólt szerezni az ágyúsok ellen,nem értem? ,egy síma 1-0 -val már mi megyünk tovább!
ez nem biztos,remélem nem,de persze benne lesz a mecsben ez az eshetőség is