viccelek, nem kell véresen komolyan venni
Bizony! Én végig olvastam az összes nyilatkozatot a spanyol honlapokon, már persze azokat amik igazán számítanak és jelentem semmi ilyesmit nem találtam vagy iszonyatosan vaksi vagyok!Andris írta:Csoppy, ne legyen ekkora szád.
Egyébiránt az interneten minden .. elterjed két perc alatt. úgyhogy: ha hitetlenkedőknek (jómagam is közéjük tartozok) azt keresd meg, hogy kinek nyilatkozta ezt, és az eredeti nyelvű szószerinti nyilatkozatot rakd be. Ha ez nem megy v esetleg ennyi energiát már nem fektetnél bele, akkor törődj bele hogy nem hisszük el a dolgot.
Bárkinek is nyilatkozta, valószínűleg spanyolul, hiszen angolul még BL meccseken is ritkán szólal meg asszem.
Ok. Igazad van, csak elsőre nagyon furcsának tűnt ez a nyilatkozat, ezért reagáltam így le!Csoppy írta: Tudsz bármire támaszkodni ezügyben? Mármint értem én, hogy nem az ő stílusa, de ha mondjuk használnád az eszed (de legalább a googlet) lehet meglepődnél. Nem a pepsifociról van a link, hanem az espnről, de fennvan még pár oldalon, ha lusta vagy beütni a googlebe, az meg nem nekem ciki.
tessék:
http://lmgtfy.com/?q=guardiola+wilshere+reserve
Tudsz bármire támaszkodni ezügyben? Mármint értem én, hogy nem az ő stílusa, de ha mondjuk használnád az eszed (de legalább a googlet) lehet meglepődnél. Nem a pepsifociról van a link, hanem az espnről, de fennvan még pár oldalon, ha lusta vagy beütni a googlebe, az meg nem nekem ciki.Barcaman14 írta:Pep még egy ekkora csatáért sem adná fel az eredeti stílusát. Valami nem stimmel ezzel a nyilatkozattal.Talán az hogy nem is nyilatkozott ilyet?!
http://soccernet.espn.go.com/news/story ... es?cc=5739Lionel85 írta:1000%, hogy ezt nem ő nyilatkozta. Ez nem az ő stílusa. Tuti, hogy a blogger találta ki.ab1daL írta:Szerintem meg elkezdték csinálni a meccs előtti feszkót a kedves cikkírók, ha lehet ezeket annak nevezni...
1000%, hogy ezt nem ő nyilatkozta. Ez nem az ő stílusa. Tuti, hogy a blogger találta ki.ab1daL írta:Szerintem meg elkezdték csinálni a meccs előtti feszkót a kedves cikkírók, ha lehet ezeket annak nevezni...
Báhh ezen főleg úgy lehet visítani, ha az ember hozzáképzeli Pep világracsodálkozó arckifejezését...Csoppy írta:http://mueses.blog.nepsport.hu/archives ... _dejongol/
"Nem ismertem Wilshere nevét a szezon kezdetekor, és meglepett a teljesítménye, kiválóan játszott Londonban. Top játékos, és már most az Arsenal és az angol válogatott kiemelkedő játékosa, de számos vele egy szinten futballozó játékosunk van a tartalék csapatban.
Szerencsés, mivel nálunk (a második csapatban) rengeteg olyan játékos van mint ő, és az Arsenalnál azért van lehetősége folyamatosan játszani, mert náluk nem elvárás, hogy trófeákat nyerjenek."
Alázat ide, alázat oda, azért ezen besírtam
Szerintem meg elkezdték csinálni a meccs előtti feszkót a kedves cikkírók, ha lehet ezeket annak nevezni...Csoppy írta:http://mueses.blog.nepsport.hu/archives ... _dejongol/
"Nem ismertem Wilshere nevét a szezon kezdetekor, és meglepett a teljesítménye, kiválóan játszott Londonban. Top játékos, és már most az Arsenal és az angol válogatott kiemelkedő játékosa, de számos vele egy szinten futballozó játékosunk van a tartalék csapatban.
Szerencsés, mivel nálunk (a második csapatban) rengeteg olyan játékos van mint ő, és az Arsenalnál azért van lehetősége folyamatosan játszani, mert náluk nem elvárás, hogy trófeákat nyerjenek."
Alázat ide, alázat oda, azért ezen besírtam
Le a kalappal előtte. Egy látszólag könnyű bajnokira is elkíséri a sérve ellenére a csapatot. Remélem sokáig lesz még itt edző. Egy ilyen személyű edző szvsz a legjobb egy olyan csapatnál, ahol sok a saját nevelés.Fecooo írta:sztem szenved Pep, látszik rajta, h nincs jól![]()
köszönöm, h megfogalmaztad a lényegét annak, amit én csak röviden írtam le!komutnemukod írta:A gerinc sérv egy elég makacs dolog és rendkívüli fájdalmakkal jár. Sajnos a családomban van aki evvel a "sérüléssel" él. A dolog komolyságát jelzi az is, hogy evvel rokkant nyugdíjas már évek óta pedig előtte irodai munkát végzett. Lényegében arról van szó, hogy a csigolyák közötti zselés anyag kicsúszik v. eltűnik bizonyos csigolyáknál és a két csont egymáshoz érve az idegek ingerlését idézik elő ami igen komoly fájdalmakkal jár. Ami tovább bonyolítja a dolgot, hogy a műtétben(legalábbis hazai viszonyok között a honvéd kórházban) komoly a rizikó, ugyanis a gerinc mellett kell ügyködni és bizony benne van a pakliban a bénulás veszélye, ha nem sikerül a beavatkozás. Így az esetek túlnyomó részében nem is végeznek ilyen beavatkozást. Bár ez változhat egyénenként és esetenként, tehát gondolom a súlyosság komoly befolyásoló tényező a műtét rizikó faktorában.