Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
van egy olyan rovat hogy a hét lúzerei,vagy mi.sjay írta:Tudom hogy ez nem feltétlenül ide illik, de van egy baromi nagy baki a mostani KS-ben.
Valami van a Realról írva, és ki van téve Lass Diarra képe, mellé pedig az van írva, hogy Mohamadou Diarra
Ezt csak én vettem észre?
a Toro mellett a Juve drukkereinek száma elenyésző, többen járnak szinte máshonnan meccsekre, mint magából a városból...sneco7 írta:
Bizony! Idén nyáron készül el az új Delle Alpi,egyike lesz a legkorszerűbb és legfelszereltebb stadionoknak,viszont csak 45 ezres lesz a befogadóképessége,gondolom sokan tudják,h miért...
Bizony! Idén nyáron készül el az új Delle Alpi,egyike lesz a legkorszerűbb és legfelszereltebb stadionoknak,viszont csak 45 ezres lesz a befogadóképessége,gondolom sokan tudják,h miért...kurdt írta:Bármilyen hihetetlen ezt így hallani, hogy Juventus hazai pályán a Stadio Olimpicoban, de ez bizony így van....Auron írta:Serie A, Juventus-Parma 1:4 Juventus hazai pályán a Stadio Olimpicoba
Hozzáértő a Digisport kommentátora![]()
Ugyebár 2006-ban Torinóban volt a téli olimpia, és erre az alkalomra felújítottak egy régi stadiont (amit annak idején még Benito Mussolini stadionnak is hívtak...), ami azóta a Stadio Olimpico di Torino nevet viseli.
Az olimpia óta pedig mindkét torinói csapt ott játsza hazai meccseit.
A Delle Alpi meg tavaly v tavalyelőtt le is zúzták.
Bármilyen hihetetlen ezt így hallani, hogy Juventus hazai pályán a Stadio Olimpicoban, de ez bizony így van....Auron írta:Serie A, Juventus-Parma 1:4 Juventus hazai pályán a Stadio Olimpicoba
Hozzáértő a Digisport kommentátora
Nekem is az S.Agüero által említett verzió rémlik...levproff írta:Én úgy emlékszem, hogy: "Ha már Real, akkor 5-öt be."
"Ha már Real, legyen 5!"LM10 írta:Valaki emlékszik Horváth Feri beszólására a Sociedad elleni 5-0-kor? Valami olyasmit mondott, hogy " ha már real, akkor gurítottak nekik egy 5-öst". Ez kéne nekem pontosan. Előre is kösz annak aki emlékszik erre.