Az igazságalapja minimális, de azért ne mondjátok nekem, hogy a Valencia elleni meccseteken pl. nem volt benne a pontvesztés, sőt... Szerintem Mou erre a meccsre gondolt és a miénkre a Depor ellen, ahol csak a góllövés nem jött össze a fiúknak, mivel a Depor át se tudott jönni a félpályán.Messiaskii írta:"Ha szoros a találkozó, és az apró részleteken múlik a végeredmény, nem nyerünk. Ez történik a Real Madriddal. Eközben a Barcelona nemcsak akkor győz, ha jól játszik, hanem akkor is, amikor nehézségei vannak, mert az ilyen mérkőzéseken történnek bizonyos dolgok. Nekünk nagyon jól kell játszanunk a sikerhez, nekik nem. " by Mou
Most tényleg ennyire vicces fiu vagy ezt komolyan gondolta ?merthogy igazságalapja minimális akármien szemmel nézem az is biztos
Hihetetlen, hogy még mindig van aki nem érti.barca 1986 írta: áprilisban, 20-án tuti!
áprilisban, 20-án tuti!ahetaton írta:Ilyesmire gondoltam köszipetejke írta: Ne bántsátok egymást.
Itt amúgy ellenőrizheted:
http://www.soccer-spain.com/ssdocs/kick-off.php
(Jobbat nem találtam, ha valaki tud, engem is érdekel...)
Szerk:
Közben megtaláltam, nagy örömömre mind a 2 csapat 20.-án játszik.
Azok az időpontok még nincsenek megerősítve,kb 1 héttel előtte derül ki,h pontosan mikor is játszanak. Egyébként a Barca nagy eséllyel szombaton játszik,mert előtte hétközben nincs meccse. A Realra viszont nagyobb az esély,h vasárnap játszik,mert hétközben szerdán játszik a Lyon ellen.ahetaton írta:Ilyesmire gondoltam köszipetejke írta: Ne bántsátok egymást.
Szerk:
Közben megtaláltam, nagy örömömre mind a 2 csapat 20.-án játszik.
Ilyesmire gondoltam köszipetejke írta: Ne bántsátok egymást.
Ne bántsátok egymást.ahetaton írta:
Normálisan nem tudsz írni?:D
Akkor tagoltan, hogy megértsd:
Tudom, hogy az el clásico mikor van!
Engem az érdekel, hogy külön külön mikor játszanak 19.-én.
Nem egymással
Normálisan nem tudsz írni?:DIlúvatar írta:ember, te nehezen olvasol vagy mivan? ÁPRILISBAN lesz a madrid-barca, nem márciusban.ahetaton írta:
Azzal tisztában vagyok, lehet nem fogalmaztam világosan.
Azon a napon Március 19.-én, játszik a Barcelona és a Madrid, ha igen hánykor?
Vagy csak vasárnap ami nekem ideális lenne.
Nem az olvasási tudásával van gond, hanem a fogalmazó képességével...Ilúvatar írta:ember, te nehezen olvasol vagy mivan? ÁPRILISBAN lesz a madrid-barca, nem márciusban.
Ezt is csak később határozzák meg. Jövőhét ilyenkor már tudható lesz.ahetaton írta:Azon a napon Március 19.-én, játszik a Barcelona és a Madrid, ha igen hánykor?
ember, te nehezen olvasol vagy mivan? ÁPRILISBAN lesz a madrid-barca, nem márciusban.ahetaton írta:
Azzal tisztában vagyok, lehet nem fogalmaztam világosan.
Azon a napon Március 19.-én, játszik a Barcelona és a Madrid, ha igen hánykor?
Azzal tisztában vagyok, lehet nem fogalmaztam világosan.petejke írta:Van egy jó hírem: Egy hónap múlva lesz csak a madridi el classico. (április 16-17) A pontos időpontot majd később határozzák meg.ahetaton írta:Sziasztok urak!
Március 19.-én buli lesz és kérdésem az lenne, hogy nem tudjátok hogy a Barcelona és a Madrid azon a hétvégén mikor játszik és hány órakor?
Van egy jó hírem: Egy hónap múlva lesz csak a madridi el classico. (április 16-17) A pontos időpontot majd később határozzák meg.ahetaton írta:Sziasztok urak!
Március 19.-én buli lesz és kérdésem az lenne, hogy nem tudjátok hogy a Barcelona és a Madrid azon a hétvégén mikor játszik és hány órakor?
Fecooo írta:nem mintha nem tudtam volna, h ez fog következni, de akkor is utálom, amikor mindig igazad vancsababarca írta:Ez a Racing gól arra jó,hogy így a real rúg még egyet.
De amúgy szép kis akció volt.![]()
![]()
nem mintha nem tudtam volna, h ez fog következni, de akkor is utálom, amikor mindig igazad vancsababarca írta:Ez a Racing gól arra jó,hogy így a real rúg még egyet.
De amúgy szép kis akció volt.