Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát bizony. Az a garnitúra sem volt semmi, nekem is onnan vannak a legelső barcás élményeim. Ronaldo, Rivaldo, Kluivert... Nálam ők az igazi sztárok.Brian 20 írta:A fiatalabbak lehet, hogy főleg miatta. Én és sokan még Kluviert és a hollandok miatt, valamint Rivaldo miatt vált gránátvörös-kékké a vérünkFernando írta:Isten éltesse sokáig. Szép időszak volt amit itt töltött, jóformán a mostani sikerességünk egyik fő kovácsa Ő volt. Most nem fogok sajnálkozni, hogy "de miééééért", de remélem lesz legalább egy fele olyan jó szezonja, mint itt 2004-2005-ben.
![]()
Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy sokan itt a fórumon is -főleg a fiatalabb felhasználók (én se vagyok azért még túl idős)- miatta lettek Barcások? Én nem tartozom ide, kicsivel régebb óta követtem és szerettem meg a Barcát mielőtt még idekerült volna, de nem volt semmi a srác.
Én is ide tartozom,miatta szerettem meg a Barcát,minden mozdulatát csodáltam,és csodálom még ma isFernando írta: Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy sokan itt a fórumon is -főleg a fiatalabb felhasználók (én se vagyok azért még túl idős)- miatta lettek Barcások? Én nem tartozom ide, kicsivel régebb óta követtem és szerettem meg a Barcát mielőtt még idekerült volna, de nem volt semmi a srác.
Boldogat Ronnie!Fernando írta:Isten éltesse sokáig. Szép időszak volt amit itt töltött, jóformán a mostani sikerességünk egyik fő kovácsa Ő volt. Most nem fogok sajnálkozni, hogy "de miééééért", de remélem lesz legalább egy fele olyan jó szezonja, mint itt 2004-2005-ben.
![]()
Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy sokan itt a fórumon is -főleg a fiatalabb felhasználók (én se vagyok azért még túl idős)- miatta lettek Barcások? Én nem tartozom ide, kicsivel régebb óta követtem és szerettem meg a Barcát mielőtt még idekerült volna, de nem volt semmi a srác.
A fiatalabbak lehet, hogy főleg miatta. Én és sokan még Kluviert és a hollandok miatt, valamint Rivaldo miatt vált gránátvörös-kékké a vérünkFernando írta:Isten éltesse sokáig. Szép időszak volt amit itt töltött, jóformán a mostani sikerességünk egyik fő kovácsa Ő volt. Most nem fogok sajnálkozni, hogy "de miééééért", de remélem lesz legalább egy fele olyan jó szezonja, mint itt 2004-2005-ben.
![]()