Próbálom röviden, bár annyi mindent lehetne mondani a meccsről!
Először is: bármilyen elkoptatottnak hangzik és állandó kifogásnak, a Barca ellen NEM LEHET más a taktika, mint fegyelmezett védekezés. Értem ezt persze egy eltökélt, jó formában lévő Barcára. Ha két alapvetően támadó felfogású csapat találkozik és az egyik ennyivel jobb, mint a másik, irreális elvárás, hogy az a csapat amelyiknél labda sincs támadjon többet. Tény: nem volt zsinórban 3 jó passzuk, de ezt is csak a Barca érdemének könyvelhetjük el. Nézd meg, h mikor náluk volt a labda, egyből hárman támadták le -> rgo esély=0.
Szinte mindenki elmondott minden pozitívumot a meccsről, tehát röviden: lehengerlő fölény, az ellenfél teljes elnyomása, helyzetek kialakítása, csodálatos első gól és tényleg nagy lelkesedéssel játszottunk, Masc utolsó megmozdulása...

... kalap megemelve!Ehhez tényleg nincs mit hozzátenni, az eredmény megérdemelt és magáért beszél.
Azonban nekem volt egy észrevételem és ezt még nem írta más, nem tudom, lehet h csak én láttam így, de a kiállítás után, mintha legalább két sebességgel visszavett volna a csapat (psze a Barca). Ezt nem igazán tudtam hova tenni magamban, merthogy előtte is 10 emberrel védekezett az Arse és utánna is. Ha tartották volna az első f.i.-ei iramot hamarabb lezárhatták volna a meccset. Már máskor is megfigyeltem egyébként, h volt olyan hogy minket 'zavart'

vna jobban meg a kiállítás. Erre szívesen várok reakciót, mert mintha már lett vna ilyen, remélem nem én emlékszem rosszul.
Minden esetre arccal előre! Vár a következő forduló

.
És persze: Hajrá Barca!!!