Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na meg abból,h néhány másodpercre megdermed,h ezt elszabtam,mert már van egy sárgám és ki fog állítani,aztán hirtelen beugrik neki a jó öreg "nem hallottam a sípszót" . Ha nem hall sípszót,akkor nem hiszem,h gondolkodás nélkül belebikázott volna egyet.hau30 írta:Nem csak,hogy hallotta,de tudta is,hogy a labdaelrúgással elszabta a dolgot.Figyeljétek a vidit 1:01-nél.Fintorból látszódik,hogy tudta ezt nem kellett volna.recrea írta:„Megérteném a játékvezető döntését, ha hat-hét másodperccel a sípszó után a lelátóra rúgtam volna a labdát. De csak egy másodperc telt el a sípszó után, amikor ellőttem. Ez egy vicc. Egész este ellenünk fújt. Nevetséges volt az egész" – háborgott a visszavágóra épphogy felépült Van Persie.
Nekem ebből úgy tűnik, hallotta ő a sípot...
http://www.youtube.com/watch?v=cE5ai59cds0
Nem kell ezen túlpörögni. Pufogtass általam jól bevált frázisokat:janesz25 írta:Bejöttem dolgozni és komolyan mondom, mintha a munkatársaim más meccset láttak volna tegnap este. 10 -ből 3 ember igazságtalannak tartja a Barca tegnapi továbbjutását. Őrület... Másnak is ilyen tapasztalata van?
Váltsak munkahelyet
Én egyébként nagyon élveztem a tegnapi meccset.
Egyetértek, de én már nem veszek fel ilyesmit, hogy "ezt halljuk vissza" stb.Gauchomester írta:Annyira szánalmas, hogy mindenki, aki szétalázva megy haza a Nou Campból elkezd bírózni. Gusztustalan. Nem lőttek kapura öcsém..90 + 5+5, azaz 100 játékperc alatt nem tudtak egy épkézláb támadást vezetni, és akkor nekiállnak bírózni. Ráadásul egy meg nem adott Barca tzenegyes ellenére. Annyira vicces, a bosszantü viszont az, hogy ezt rengeteg ember benyeli, és majd ezt hallgatjuk vissza mindenhol. Az persze senkinek nem tánik fel, hogy a Barca 800-at passzolt, az Arsenal meg 200-at...peeersze, menjünk haza sírni, aztán puffogjunk. Európa 2. legszebb fociját játszó csapata, persze. Guradiola nyilatkozata tetszik. Végre kimondta, hogy elege van egy kicsit az ellenfelekből, akik [auto_cenzúra] sem akarnak támadni, és még nekik áll fejjebb.
Igen hatlamas...hatalamas sunyi, alattomos, igazi angol...levproff írta:Adriano, ha jól emlékszem.Sanama írta:Bendtner helyzete előtt amúgy ki vesztette el a labdát?
Amúgy Wilshere rohadt nagy játékos (lesz).
Azt se bánnám, ha Cesc helyett Őt hoznánk.
Nem csak,hogy hallotta,de tudta is,hogy a labdaelrúgással elszabta a dolgot.Figyeljétek a vidit 1:01-nél.Fintorból látszódik,hogy tudta ezt nem kellett volna.recrea írta:„Megérteném a játékvezető döntését, ha hat-hét másodperccel a sípszó után a lelátóra rúgtam volna a labdát. De csak egy másodperc telt el a sípszó után, amikor ellőttem. Ez egy vicc. Egész este ellenünk fújt. Nevetséges volt az egész" – háborgott a visszavágóra épphogy felépült Van Persie.
Nekem ebből úgy tűnik, hallotta ő a sípot...
Nem teljesen ugyanaz a kettő, a Porto győzelmének ugyanis voltak előzményei, plussz volt ott néhány olyan játékos, aki még évekig meghatározó szerepet játszott az európai futballban. Nameg Dzsozé.ez első látásra így is van!de...
Ne feledjük a fociban, és azon belül is a bl-ben minden megtörténhet!!
2004 Porto Monaco volt a döntő! ki hitte volna??? a Valencia ráaásul csapatként jol funkcionál, és Unai Emery egy kiváló szakember!!
láthattuk a Mu ellen is hogy játszottak...pedig csődben vannak.. de mégis!!
ez első látásra így is van!de...IvánC írta:Teljesen mindegy melyik megy tovább, mert a nyolc között az egyik sem fog sok vizet zavarni, sajnos ez a Valencia sem régi, úgyhogy én inkább egy Raúlt szeretnék a Bernabeuban.Én inkább a Valenciát látnám a 8 közöt mint a Schalkét!!
Spanyol csapatból kell mind a 3, h minél nagyobb legyen a valószínűsége a Spanyol házidöntőnek a Wembleyben!!
Egy kis fricska lenne az Angoloknak!
Az angolok meg...igaz, hogy az ágyúsok jelenleg a bajnoki cimért játszanak(viszont újra kezdik produkálni a szokásos szezon végi összeomlás első jeleit), de a szigetországi csapatok közül ilyen kieséses rendszerben nem ők a legkellemetlenebb ellenfél, szóval egy Valencia megint nem oszt-nem szoroz.
Teljesen mindegy melyik megy tovább, mert a nyolc között az egyik sem fog sok vizet zavarni, sajnos ez a Valencia sem régi, úgyhogy én inkább egy Raúlt szeretnék a Bernabeuban.Én inkább a Valenciát látnám a 8 közöt mint a Schalkét!!
Spanyol csapatból kell mind a 3, h minél nagyobb legyen a valószínűsége a Spanyol házidöntőnek a Wembleyben!!
Egy kis fricska lenne az Angoloknak!
Vagy azt hogy "otthon" lecserélik'' nem tom!Rewolution5 írta:szvsz ..nem őt fütyülték ki, hanem a cserét.....galamb írta:Cesc valóban szerény maradt,... a játéka is. Kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy lecserélésekor mennyiben szólt neki a fütty? Kell-e ő ide vagy nagyon jól megvagyunk mi nélküle is ?Rewolution5 írta:Wengert de nagyon nem értem! azt nyilatkozta köszönjétek a bírónak..hát ha legalább 1-et rúgtak volna kapurahatalmasat csalódtam benne .. Cesc szerény maradt ...
szvsz ..nem őt fütyülték ki, hanem a cserét.....galamb írta:Cesc valóban szerény maradt,... a játéka is. Kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy lecserélésekor mennyiben szólt neki a fütty? Kell-e ő ide vagy nagyon jól megvagyunk mi nélküle is ?Rewolution5 írta:Wengert de nagyon nem értem! azt nyilatkozta köszönjétek a bírónak..hát ha legalább 1-et rúgtak volna kapurahatalmasat csalódtam benne .. Cesc szerény maradt ...
Cesc valóban szerény maradt,... a játéka is. Kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy lecserélésekor mennyiben szólt neki a fütty? Kell-e ő ide vagy nagyon jól megvagyunk mi nélküle is ?Rewolution5 írta:Wengert de nagyon nem értem! azt nyilatkozta köszönjétek a bírónak..hát ha legalább 1-et rúgtak volna kapurahatalmasat csalódtam benne .. Cesc szerény maradt ...