Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem. Ezzel nem értek egyet. Azt a három helyzetet sem Messi sem más nem tudta volna berúgni mert nagyon tapadtak rá ráadásul jól védte őket Almunia.S.Agüero írta:mert kihagyott 3 ordító ziccert.FCB.Gabesz írta:villát mért húzzátok így le?
am a meccset hol lehetne újra nézni? magyar komentárral.
http://tv2.hu/blmeccsek/video/barcelona ... lso-felido Ott van alul a 2. félidő is.FCB.Gabesz írta:am a meccset hol lehetne újra nézni? magyar komentárral.
eszem ágában sincs elmérgesíteni ezt a dolgot, inkább azt ajánlom figyeljétek egy kicsit ilyen szemüvegen át ti is és talán igazat adtok, de persze jobban örülnék ha Villa magára találna és ontaná a gólokat!igen Messi is átment mostanában egy gólszegényebb perióduson de ő ha ne lő(annyi)gólt akkor is zseni,viszi a csapatot,töri át a beton védelmeket, osztja a gólpasszokat és "mellesleg" olyn gólt lő mint tegnap!!barcadv7 írta:És nyilván a Messiközpontú játék miatt, Villának (és Pedrónak is) kevesebb helyzetből kell gazdálkodnia. Messi is hagy ki nagy helyzeteket, de mivel több lehetősége van nagyobb eséllyel talál be.
Angol focihoz szokottbence-barca írta:útwenger meccs utáni értkelés egy részlete:
van Persie:
Az első sárgája egy hatalmas vicc volt...
![]()
![]()
![]()
Csávó ismeri a focit?
Ha jól emlékszem, nyíltan sosem jelentette ki, hogy vissza akar jönni. Vagy? De lehet, hogy ő is elgondolkodik, hogy basszus, x ezer culé most fütyült ki...Mr. Master írta:Azért Fabregast a cseréjénél elég csúnyán kifütyülték a szurkolók. Meg is érdemelte szvsz. Elmegy, rinyál, hogy vissza akar jönni, de közben a nyafogós Wenger asszony szoknyájához dörgölőzik, eljön ide, aztán pedig szarik bele a meccsbe és könnyelmű..
Nem hinném, hogy meg kéne vennünk 40 millió euróért, pedig a nyáron még örültem volna neki...
Hát ez nem lepett meg,amúgy azért megértem az Arsenalt is,de aztér túlzás a bíróra kenni mindent,hogy azért estünk ki.A 11-es vitathatatlan az 1sarga is a 2-dik az már más tészta sokszor nem kapnak az emberek ilyenért sárga lapot,de nem ez volt az első hogy kapott valaki,ez van el kell fogadni.Érzésem szerinte még,ha a pályán is marad akkor is szereztünk volt legalább 1gólt,de ki tudja mi lett volna ha....ez van el kell fogadni. Visca el Barça!
Valdés: 6, Alves:10, Busquets:7, Abidal:9, Adriano: 9, Masch: 11, Iniesta: 10, Xavi: 10, Pedro: 8, Messi: 10, Villa: 4,59Dave írta:Az enyimé:MessiFan írta:
Kérdés: Ha pontoznátok a kezdő 11 játékosainak játékát akkor mennyit adnátok?
Én: Valdés: ?, Alves: 10, Busquets: 9, Abidal: 10, Adriano: 10, Masch: 10, Iniesta: 10, Xavi: 10, Pedro: 10, Messi: 9, Villa: 8
Valdés: ?, Alves:9, Busquets:9, Abidal:8, Adriano: 9, Masch: 10, Iniesta: 9, Xavi: 10, Pedro: 9, Messi: 10, Villa: 8,5
Még nézni is félelmetes volt azt amit tegnap csináltunk.És nem csak a kiállítás után.Egész meccsen nyomtuk ezt az őrült letámadást.Eszméletlen.Mentálisan szörnyű lehet egy ilyen meccs a védekező csapatnak.Game90 írta:Ez pedig mekkora igazság:
A Barca ezúttal inkább elviselhetetlen letámadásával, és nem a kombinatív futballjának köszönhetően nyerte meg a párharcot, és még ehhez is szükség volt Iniesta kiemelkedő játékára.
Az enyimé:MessiFan írta:
Én: Valdés: ?, Alves: 10, Busquets: 9, Abidal: 10, Adriano: 10, Masch: 10, Iniesta: 10, Xavi: 10, Pedro: 10, Messi: 9, Villa: 8
ezek a kritikák nyilván alaptalanok,de én megértem az embereket.zola8787 írta:Mostanában olvasgatom az NSO fórumait, sokat lehet nevetni rajta, de meguntam. Tegnapi Bl meccs után 1 kommentet olvastam el:
"Csodálkozok rajta, hogy te beszélsz sportszerűtlen játékosokról. Körül kéne nézni a Barca háza táján is...
Tény, hogy szép focit játszanak, de ritka gusztustalan egy csapat. Erre is jó példa volt a tegnapi este..."
Mondhatnám, hogy vicces, de nem tudok ezen poénkodni. Valamit muszáj szólniuk, hogy okosnak tűnjenek, de ezzel saját magukat égetik le... Nem tudják elviselni a tényeket, nagyon rossz emberi tulajdonság...
Sziasztok!MessiFan írta:
azért a 88-89%os passzjáték nem rosszGame90 írta:Komment a képhez:
I can say only .... they are Alians.