Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
messideco
Presidente del Barça

2011.03.09. 17:49:38

barcadv7 írta:Na a humorizálás már szimpatikusabb :) Amúgy mi lett az Arsenal kapusával? Az ujját fájlalta?
Kificamodott az ujja szegénynek :( , elég szerencsétlenül jött Dani lövése :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.03.09. 17:49:04

barcadv7 írta:Na a humorizálás már szimpatikusabb :) Amúgy mi lett az Arsenal kapusával? Az ujját fájlalta?
Az Arsenal hálóőre, Wojciech Szczesny reménykedik benne, hogy nem komoly az ujjsérülése.

Szczesnynek kiugrott az ujja a Barcelona elleni mérkőzés első félidejében, amit az Ágyusok 3-1-re vesztettek el. Szczesnyt Manuel Almunia pótolta.

A fiatal lengyel játékos, aki a közelmúltban az Arsenal elsőszámú kapusává vált, aggódik a sérült inak miatt. Akár a szezon végéig sérült maradhat.

Most arra várnak, hogy megtudják, mennyire sérült meg, és aggódnak, hogy hosszútávú sérülést szenvedett.

"Reménykedjünk. Lehetne rosszabb is." -mondta Szczesny. "Természetesen félek, hogy nem játszhatok egy idejig."

"Ez a játék része, nem tudok semmit tenni ellene."

"Tudtam, hogy azonnal le kell jönnöm és a félidőben az orvos megpróbálta kideríteni, hogy mi a baja az ujjamnak."

Szczesny sérülése után Manuel Almunia maradt az egyetlen bevethető kapusa Arséne Wengernek, mert Fabianski is egy vállműtét után lábadozik.

Vito Mannone combsérüléssel bajlódik a Hullnál kölcsönben, és az ifjú kapus, James Shea is kölcsönben van a Southamptonnál.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
barcadv7
Barça B

2011.03.09. 17:47:13

Na a humorizálás már szimpatikusabb :) Amúgy mi lett az Arsenal kapusával? Az ujját fájlalta?
detabarca
Capitá del Barça

2011.03.09. 17:40:22

Mindent leírtatok már a tegnapi meccsről, úgyhogy csak egy humoros cikk-kommentet fűzök hozzá:

"A tuti ellenszer a barca ellen, hogy a saját kapujuk elé kell terelni őket. Olyan gólveszélyesek, hogy előbb-utóbb betalálnak a legközelebbi kapuba. :)"

Van benne igazság, láthattuk.

Szerk.: Akkor is Busi a király!! :lol:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.09. 17:35:13

Nem szabad senkit sem szidni,pláne ilyenkor! Egyébként megnéztem Xavi gólját,ha ott nem lép bele a védő,akkor Almunia azt is megfogja...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
barcadv7
Barça B

2011.03.09. 17:32:36

Szerintem is minden egyes játékos nagyon fontos szerepet töltött be a tegnapi meccsen. Nem kéne lehúzni senkit, továbbjutottunk, győztünk, kész..... összevonva az odavágót és a visszavágót én elégedett vagyok mindenkivel.
EszteR#7
Barça B

2011.03.09. 17:23:50

FtcSikiHun írta:
S.Agüero írta: 1iknél rosszul vette át a labdát, a másiknál meg nem emelte meg eléggé a labdát. A 3. már kicsit nehezebb volt, de nem lett volna lehetetlen ellőni azt sem a kapus mellett a jobb oldalról. :roll: :)
De mivel senki sem tökéletes...Nehogy már egy rohadt jó meccsen, amit megnyertünk és továbbmentünk, még azon is szidjunk valakit. Főleg, hogy nálam mindenki 10/10et nyújtott.
teljesen egyetértek !!!! egy csapatnak szurkol mindenki.. és minden játékos aki a pályán volt teljes értékű munkát végzett, hiszen végig uralták a meccset, küzdöttek elszántan EGYTŐL EGGYIG !!!!!!!!!!!!!
Visca Barca :) / " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.09. 17:08:52

S.Agüero írta: abból a három helyzetből 1-et akkor is illett volna belőni.
1iknél rosszul vette át a labdát, a másiknál meg nem emelte meg eléggé a labdát. A 3. már kicsit nehezebb volt, de nem lett volna lehetetlen ellőni azt sem a kapus mellett a jobb oldalról. :roll: :)
Az átemelésesnél egyet értek a többivel viszont nem.
De nem számít mert az a lényeg hogy nyert a csapat.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.03.09. 17:02:59

S.Agüero írta: 1iknél rosszul vette át a labdát, a másiknál meg nem emelte meg eléggé a labdát. A 3. már kicsit nehezebb volt, de nem lett volna lehetetlen ellőni azt sem a kapus mellett a jobb oldalról. :roll: :)
De mivel senki sem tökéletes...Nehogy már egy rohadt jó meccsen, amit megnyertünk és továbbmentünk, még azon is szidjunk valakit. Főleg, hogy nálam mindenki 10/10et nyújtott.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MatyiG
Adminisztrátor

2011.03.09. 17:00:17

MessiFan írta:
S.Agüero írta: mert kihagyott 3 ordító ziccert. :roll:
Nem. Ezzel nem értek egyet. Azt a három helyzetet sem Messi sem más nem tudta volna berúgni mert nagyon tapadtak rá ráadásul jól védte őket Almunia.
Nagyon kivették a játékból Villát. Messi pont ezért jött vissza egészen a félpályáig labdát kérni nem is 1x.
Mindenki parádésan játszott. Nincs kivétel.
abból a három helyzetből 1-et akkor is illett volna belőni.
1iknél rosszul vette át a labdát, a másiknál meg nem emelte meg eléggé a labdát. A 3. már kicsit nehezebb volt, de nem lett volna lehetetlen ellőni azt sem a kapus mellett a jobb oldalról. :roll: :)
ab1daL
Director del Fútbol

2011.03.09. 16:57:00

LM10 írta:Na csak sikerült. 2 pont volt a meccsen mikor összesz..tam magam: A semmiből jött 1-1 után, illetve a szintén a semmiből jött helyzetükre a meccs végén. De szerencsére a futball győzött, azok az angol bohócok meg megkapták amit érdemeltek a 0 kapura lövésükkel. Öcsém azon nyugtatja most magát, hogy épp hogy csak kiestek a 4-3-as összesítés miatt... :roll: :twisted: :lol:
Angol??? :D Wilsheren kívűl egy darab angol nem volt az Arsenalban. Bendtner meg ha belövi a végén a gólt, akkor én nem is tudom mit csináltam volna. DE, volt egy Mascherano aki remekül mentett. 8)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.09. 16:53:07

S.Agüero írta:
FCB.Gabesz írta:villát mért húzzátok így le?
am a meccset hol lehetne újra nézni? magyar komentárral.
mert kihagyott 3 ordító ziccert. :roll:
Nem. Ezzel nem értek egyet. Azt a három helyzetet sem Messi sem más nem tudta volna berúgni mert nagyon tapadtak rá ráadásul jól védte őket Almunia.
Nagyon kivették a játékból Villát. Messi pont ezért jött vissza egészen a félpályáig labdát kérni nem is 1x.
Mindenki parádésan játszott. Nincs kivétel.
LM10
Director del Fútbol

2011.03.09. 16:40:44

Na csak sikerült. 2 pont volt a meccsen mikor összesz..tam magam: A semmiből jött 1-1 után, illetve a szintén a semmiből jött helyzetükre a meccs végén. De szerencsére a futball győzött, azok az angol bohócok meg megkapták amit érdemeltek a 0 kapura lövésükkel. Öcsém azon nyugtatja most magát, hogy épp hogy csak kiestek a 4-3-as összesítés miatt... :roll: :twisted: :lol:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.03.09. 16:39:32

FCB.Gabesz írta:am a meccset hol lehetne újra nézni? magyar komentárral.
http://tv2.hu/blmeccsek/video/barcelona ... lso-felido Ott van alul a 2. félidő is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.03.09. 16:41:22-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
mess2009
Director del Fútbol

2011.03.09. 16:33:58

barcadv7 írta:És nyilván a Messiközpontú játék miatt, Villának (és Pedrónak is) kevesebb helyzetből kell gazdálkodnia. Messi is hagy ki nagy helyzeteket, de mivel több lehetősége van nagyobb eséllyel talál be.
eszem ágában sincs elmérgesíteni ezt a dolgot, inkább azt ajánlom figyeljétek egy kicsit ilyen szemüvegen át ti is és talán igazat adtok, de persze jobban örülnék ha Villa magára találna és ontaná a gólokat!igen Messi is átment mostanában egy gólszegényebb perióduson de ő ha ne lő(annyi)gólt akkor is zseni,viszi a csapatot,töri át a beton védelmeket, osztja a gólpasszokat és "mellesleg" olyn gólt lő mint tegnap!!
shawn
Jugador del Barça

2011.03.09. 16:32:19

bence-barca írta:útwenger meccs utáni értkelés egy részlete:
van Persie:
Az első sárgája egy hatalmas vicc volt...

:lol: :lol: :lol:
Csávó ismeri a focit? :lol:
Angol focihoz szokott :lol: ..
MatyiG
Adminisztrátor

2011.03.09. 16:30:32

FCB.Gabesz írta:villát mért húzzátok így le?
mert kihagyott 3 ordító ziccert. :roll:
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.09. 16:28:14

villát mért húzzátok így le?
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.03.09. 16:19:48

Most tudtam csak megnézni a tegnapi meccset.
Azt kell mondanom, hogy minden elismerésem a csapaté. Amilyen fölényben játszottunk végig... hát komolyan ha az Arsenalnak szurkolnék, már a hajamat téptem volna :D
Meggyőződésem, hogy ha nincs (az amúgy teljesen jogos) kiállítás, akkor is nyertünk volna. Régen játszottunk utoljára ilyen magabiztosan.
A cukrosbácsi meg nem tudom mit akar. 1 darab kapura lövésük nem volt, és még jár a szája? Még rájuk nézve hízelgő az eredmény. Örülhet hogy egy 6os lett a vége, mert ha nincs Almunia akkor kb annyi lett volna.
Különben meg nemtudom mit akar a bírón számon kérni. A meg nem adott tizit? Mert az kérheti, mást nagyon nem...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
PCsabi
aka Game90

2011.03.09. 16:10:14

Mr. Master írta:Azért Fabregast a cseréjénél elég csúnyán kifütyülték a szurkolók. Meg is érdemelte szvsz. Elmegy, rinyál, hogy vissza akar jönni, de közben a nyafogós Wenger asszony szoknyájához dörgölőzik, eljön ide, aztán pedig szarik bele a meccsbe és könnyelmű..
Nem hinném, hogy meg kéne vennünk 40 millió euróért, pedig a nyáron még örültem volna neki...
Ha jól emlékszem, nyíltan sosem jelentette ki, hogy vissza akar jönni. Vagy? De lehet, hogy ő is elgondolkodik, hogy basszus, x ezer culé most fütyült ki...

Másrészről tényleg belekakilt a meccsbe. Messi 1. gólja előtt sarkazik a 16-osnál... :roll: RvP kiállítása után nem megy oda reklamálni, pedig csapatkapitány...

Sípszó és RvP labdaelrúgása között pedig kb. 1-2 mp volt. Ez helyett inkább Koscielny-nek adtam volna lapot a 11-es előtt.

Pontozás:
Valdes -, Alves 9, Busquets 8, Abidal 9, Adriano 7, Mascherano 9, Xavi 9, Iniesta 10, Messi 9, Pedro 7, Villa 6.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.03.09. 16:09:40

Na megírom szokásos meccsértékelőmet :D Remélem senkit sem zavar :D

Valdes: Nem volt semmi dolga, a gól nem az övé volt.
Alves: Nagyon sokat robotolt, megérdemelt volna egy gólt, vagy legalább egy gólpasszt, de most nem jött annyira össze neki.
Busi: Öngólt szerzett, de én nem bántanám, mert azon kívül jól mozgott.
Abidal: Szokásos elengancia. :D
Adriano: Védekezése jó volt, támadni viszont csak elég ritkán ment fel.
Xavi: Mascheránóval és Messivel a meccs embere. Tanárian játszott.
Masche: Nagyon jól védekezett , ráadásul a végén hatalmasat mentett.
Iniesta: Az első félideje nem volt vmi jó, de a gólpassza után szárnyra kapott.
Villa: Tegnapi nagy csalódás. Az első félidőben azért idegeskedtem, hogy vagy 3-4 alkalommal megkapta a labdát a 16-oson belül, de nem tüzelt. A második félidőben kihagyott 2 nagy helyzet, majd Pep nyomós okkal lecserélte. Olyan érzésem volt, mintha Messit láttam volna az első meccsen.
Messi: Fergeteges volt ismét. A kapu előtt manapság már nem igazán szereti leadni a labdát, de remélhetőleg "kinő" belőle.
Pedro: Ő is nagyot játszott, de most nem is a góljai és helyzetei miatt volt emlékezetes a játéka, hanem a passzai és a védekezései miatt.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.03.09. 16:09:34

Hát ez nem lepett meg,amúgy azért megértem az Arsenalt is,de aztér túlzás a bíróra kenni mindent,hogy azért estünk ki.A 11-es vitathatatlan az 1sarga is a 2-dik az már más tészta sokszor nem kapnak az emberek ilyenért sárga lapot,de nem ez volt az első hogy kapott valaki,ez van el kell fogadni.Érzésem szerinte még,ha a pályán is marad akkor is szereztünk volt legalább 1gólt,de ki tudja mi lett volna ha....ez van el kell fogadni. Visca el Barça!
MatyiG
Adminisztrátor

2011.03.09. 16:09:00

pontozás:
Valdes 6, Alves 8, Busquets 8, Abidal 10, Adriano 7, Mascherano 9, Xavi 10, Iniesta 10, Messi 9, Perdo 8, Villa 7
:wink:
Capon
Llegenda del Barça

2011.03.09. 16:02:15

Méltó befejezése az Arsenal tegnapi produkciójának.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.03.09. 15:38:11

Válasz küldése