MAGYAR VÁLOGATOTT
-
- Jugador d'estrella
Hogyha a bíró nem szerb lett volna, simán hoztuk volna a meccset!!

imadom a spanyol jatekvezetest (L)
-
- Director del Fútbol
Az a szomorú, hogy még az olyan undorító balkániak is, mint a szerbek vagy a bolgárok, minket tartanak cigányoknak. Még a legundorítóbbak is lenéznek minket.
Az meg, hogy ellenünk fújnak, sajnos már kezd evidenssé válni. Teljesen megértem Loddárt, én sem fogtam volna kezet a bíróval. Sőt, szerintem vagy hárman fogtak volna vissza...
Egyszerűen nem bírom megszokni, hogy minden fontosabb meccs után mi szívjuk a fogunkat. Nem lehetne egyszer úgy, hogy a magyar szurkolók örülhessenek???
Az meg, hogy ellenünk fújnak, sajnos már kezd evidenssé válni. Teljesen megértem Loddárt, én sem fogtam volna kezet a bíróval. Sőt, szerintem vagy hárman fogtak volna vissza...
Egyszerűen nem bírom megszokni, hogy minden fontosabb meccs után mi szívjuk a fogunkat. Nem lehetne egyszer úgy, hogy a magyar szurkolók örülhessenek???
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Épp ez az,ha mi mindenkit agyon vernénk ,akit utálunk akkor kihalna a negyed ország .. utálom ezt .. nem szeretnek mert magyar vagy .. akkor mi utálhatnánk fél Európát mert velunk b*/#&@k ki a legtöbben ..Boixos írta:ennél ez sokkal durvább, mert katalánokat, v spanyolokat még nem vernek az ellenkező származásúak, magyarokat viszont annál inkább odakint. meghát a szláv haverságról sem kéne elfeledkezni ugyebár. elmehetnek a k.a-ba mindannyian, johansonostúl, uefástúl, szerb bíróstúl.Badi írta:na igen....ez kb olyan mint amikor reklamál a real a barca drukker bíró ellen. a szerbek köztudottan utálnak minket

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Llegenda del Barça
ennél ez sokkal durvább, mert katalánokat, v spanyolokat még nem vernek az ellenkező származásúak, magyarokat viszont annál inkább odakint. meghát a szláv haverságról sem kéne elfeledkezni ugyebár. elmehetnek a k.a-ba mindannyian, johansonostúl, uefástúl, szerb bíróstúl.Badi írta:na igen....ez kb olyan mint amikor reklamál a real a barca drukker bíró ellen. a szerbek köztudottan utálnak minket
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
én csípem a gyepet, mert fradista volt, meg minden, de azért az nagyon kemény, h attól kell fázni, ha játszik a válogatottban, h mikor ad egy gólpasszt az ellenfélnek, v köszön be a saját kapujába. el kéne felejteni ezt a gyereket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
na igen....ez kb olyan mint amikor reklamál a real a barca drukker bíró ellen. a szerbek köztudottan utálnak minket
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ettől félek én isantiimperialista írta: Az a szomorú, hogy ezután talán lesz bátorsága az MLSZ-nek nem meghosszabbítani Loddár szerződését. Akkor pedig viszlát magyar foci...

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Director del Fútbol
Ja, majdnem elfelejtettem: rohadjon meg lennart johansson és az egész bandája és természetesen a paraszt szerb bírói hármas is!
-
- Director del Fútbol
A szokásos... Megint nyerhető meccset buktunk.
Stoitchkov vergődésének meg lett az eredménye: amit a svédek ellen elvettek tőle, azt most visszakapta.
Sajnos Sanyi kiállításánál tényleg les volt, ott, ahogy láttam, hogy nem adják meg a gólt, tudtam, hogy kiállíttatja magát. Pedig jól játszott. Meg rajta kívül még Bodnár is, és ennyi.
De ha mondjuk van egy kis szerencsénk, akkor is más lett volna az eredmény. Az a szomorú, hogy ezután talán lesz bátorsága az MLSZ-nek nem meghosszabbítani Loddár szerződését. Akkor pedig viszlát magyar foci...
Stoitchkov vergődésének meg lett az eredménye: amit a svédek ellen elvettek tőle, azt most visszakapta.
Sajnos Sanyi kiállításánál tényleg les volt, ott, ahogy láttam, hogy nem adják meg a gólt, tudtam, hogy kiállíttatja magát. Pedig jól játszott. Meg rajta kívül még Bodnár is, és ennyi.
De ha mondjuk van egy kis szerencsénk, akkor is más lett volna az eredmény. Az a szomorú, hogy ezután talán lesz bátorsága az MLSZ-nek nem meghosszabbítani Loddár szerződését. Akkor pedig viszlát magyar foci...
-
- Llegenda del Barça
engem csak az idegesít az egészben, h ez a bulgár brigád is akkora fos, h vmi hihetetlen! és ezek vernek minket 2-0ra.. a franc egye meg!
a szerb bíró meg... mindegy, a meccs alatt minden anya csuklott szerbiában.

a szerb bíró meg... mindegy, a meccs alatt minden anya csuklott szerbiában.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Ez a baromállat Gyepes nem tud koncentrálni. Nem kell többé a válogatottba.
Ez a felállás meg eléggé öngyilkos jellegű. Nem volt hajlandó Dárdait meghívni, így inkább Baloggal játszat szűrőt, aki szerintem még sosem játszott a védelemnél feljebb.
Jó lenne behozni egy támadót, mert elöl nagyon karcsúak vagyunk! Most már nincs sok esély, akkor nyerhettünk volna, ha nem kapunkgólt. Hát Gyepes elintézte...
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Ez a felállás meg eléggé öngyilkos jellegű. Nem volt hajlandó Dárdait meghívni, így inkább Baloggal játszat szűrőt, aki szerintem még sosem játszott a védelemnél feljebb.
Jó lenne behozni egy támadót, mert elöl nagyon karcsúak vagyunk! Most már nincs sok esély, akkor nyerhettünk volna, ha nem kapunkgólt. Hát Gyepes elintézte...
HAJRÁ MAGYAROK!!!
-
- Barça B
minek erőltetni ezt a gyepest....
gyepes..........
Matthaus sztem most próbálkozni fog,. olyan játékosokat fog játszatni, akik egyébként nem nagyon kerülhetnek a kezdőbe. gondolok most pl. Bárányos-ra
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Entrenador del Barça
Sztem kikapunk
Örülnék ha nem,de jobbak a bulgárok(főleg most)

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Llegenda del Barça
biztos dolgozott a szesz az öregben, azért keverte a szezont a fazonnal. megesik az ilyen balesetBarcaboy!!! írta:Mészöly Kálmán, aki 1966-ban a vb-csoportmérkőzésen szintén gólt szerzett:
"A csoportból való továbbjutáshoz, mindenképpen meg kellett verni a bolgárokat.

PUYOL-XAVI-INIESTA
gyepes...vanczák...bárányos...hát ez nagy gyenge
a két Petrov úgy fog minket szivatni, ahogy csak akar...
a két Petrov úgy fog minket szivatni, ahogy csak akar...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Badi 2005.10.08. 11:46:34-kor.
- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Király-Bodnár-Stark-Gyepes-Vanczák-Huszti-Korsós-Halmosi-Bárányos-Hajnal-Torghelle.Ahogy néztem az összeállításunkat azt merem mondani hogy szinte semmi esélyünk
De ne legyen így
A másik itt van Mészöly Kálmán nyilatkozata: Mészöly Kálmán, aki 1966-ban a vb-csoportmérkőzésen szintén gólt szerzett:
"A csoportból való továbbjutáshoz, mindenképpen meg kellett verni a bolgárokat. Válogatott mérkőzésen sohasem léptem pályára Bulgáriában, így az idegenbeli mérkőzésekkel kapcsolatosan nincs tapasztalatom, igaz, a régi emlékek kedvezőek, de nem lesz egyszerű dolgunk. Sok a sérültünk is, ám én – ahogyan minden meccs előtt – most is bizakodó vagyok, lám, a totón is X, 2-re vettem a meccset." HA jól tudom már amugysincs esélyünk a továbjutásra...D ő ezt biztos jobban tudja

"A csoportból való továbbjutáshoz, mindenképpen meg kellett verni a bolgárokat. Válogatott mérkőzésen sohasem léptem pályára Bulgáriában, így az idegenbeli mérkőzésekkel kapcsolatosan nincs tapasztalatom, igaz, a régi emlékek kedvezőek, de nem lesz egyszerű dolgunk. Sok a sérültünk is, ám én – ahogyan minden meccs előtt – most is bizakodó vagyok, lám, a totón is X, 2-re vettem a meccset." HA jól tudom már amugysincs esélyünk a továbjutásra...D ő ezt biztos jobban tudja

VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
4 perc alatt fordítottuk meg... 4.percben 0-1 aztán 76. és 80-ik percBarcaboy!!! írta:U21es mérkőzés:Bulgária-Magyarország 1-2 (Olegov,ill. Magasföldi,Vadócz(11es)

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."