Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Adom....amit a Sevilla ellen művelt, az a minősíthetetlen kategóriába tartozott. Az első gólnál óriásit hibázott például. Sajnos annak a magabiztosságnak, és átjátszhatatlanságnak, amit mutatott tavaly, semmi nyoma, sőtLG írta:Amúgy jó, h Shakiraval és mosolygós szmájlikkal van tele ez a topic, de amit Pique mostanában művel inkább ezzel lehetne jellemezni:Bocs, h beleszóltam a nagy örömködésre, de sztem nincs rá ok.
Igazad van! Azért ügyesek voltak, majdnem másfél hónapig sikerült visszatartani a médiától ezeket a képeket.EszteR#7 írta:ahogy nézem ezeket a képeket Shakira & Piqué közös szülinapi buliján készült, Puyol is ott van a barátnőjével ..![]()
szerintem jólnéznek ki együtt, bár ezek a paparazzik leszállhatnának már róluk, de gondolom ami friss arról nem szállnak le egy ideig :S :
Aragorn83 írta:
Kíváncsi vagyok milyen parti lehetett ez, de úgy tűnik nagyon jól érezték magukat.
http://all-about-pique.tumblr.com/post/ ... ri-shakira
Ez de nagy. :DDD Van egy olyan érzésem, hogy a következő VB dalt Piqué és Shakira fogja majd együtt énekelni.levproff írta:Tegnap mondta a kommentátor, hogy kérdezték Abidaltól, hogy mit tud Shakiraról és Piqueről. Erre mondta, hogy én csak annyit tudok, hogy az öltözőben waka-waka-nak szólítják Gerardot.![]()
Sztem az is durva,h 2001-ben amikor Shakirát megismerte a világ akkor ugye Pique 14 éves lehetett.Gyaníthatóan Ő is azt gondolta akkoriban mint a többi tinédzser(nem csak ők),h "szúrnám ezt a Shakirát".socio66 írta:azért de durva ...
Ki is ment a fejemből, akkor viszont izgalmas nőnapja lesz a csajnakBarcaforever írta:
Nem is játszhat a visszavágón.
Nem az mondtam hogy kizárólag emiatt van rossz formában. De nem hinném hogy ne lenne köze hozzá. Elég nehéz lehet félre tenni a pályán, hogy folyamatosan az ő magánéletéről csámcsognak, és lépten nyomon közös fotókra vadásznak Shakirával.d írta:Komolyan áruld már el nekem, hogy mi az amitől "kétségtelenül" kihat ez a játékára? Kitaláltok itt mindenfélét, az egész csapat hullámvölgyben van, abszolút semmi nem bizonyítja, hogy Piqué nem ugyanabban a cipőben jár. Ha Abidal járna Shakirával, akkor most tuti miatta adta volna el a labdát, Messi is miatta lenne gyengébb formában az elmúlt 1 hónapban.
Ne találjunk már ki mindent...
Komolyan áruld már el nekem, hogy mi az amitől "kétségtelenül" kihat ez a játékára? Kitaláltok itt mindenfélét, az egész csapat hullámvölgyben van, abszolút semmi nem bizonyítja, hogy Piqué nem ugyanabban a cipőben jár. Ha Abidal járna Shakirával, akkor most tuti miatta adta volna el a labdát, Messi is miatta lenne gyengébb formában az elmúlt 1 hónapban.Barcaman14 írta:Egyébként kétségtelen hogy kihathat Pique játékára ez is. Fejben nincs ott maximálisan a pályán, de reméljük hogy ez hosszútávon nem fog kihatni a játékára.
Ez mind szép és jó és én is belekóstolnéksocio66 írta:azért de durva lehet egy fullos villában shakira mellett ébredni,majd egy sportkocsival elgurulni a világ legjobb csapatának edzésére a világ egyik legszebb városában.
számunkra felfoghatatlan színvonalon élnek ezek a srácok és hát ez szerintem bőven ellensúlyozza a paparazzik okozta kellemetlenségeket.
én legalábbis cserélnék vele.
és add meg neki a telefonszámomat ;DBob_Marley írta:Május 5-én jön Budapestre Shakira, el kellene vele beszélgetni, elmegyünk megtaláljuk a kolumbiai kisasszonyt, ez így tovább nem mehet
Valóban!Lionel85 írta:Folytatódik a bulvárhadjárat
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2011 ... akira.html
Az lenne a legjobb mindenkinek, de főleg Piqué játékának, ha véget érne már ez a románc, mert nincs jó hatással Shakira a karrierjére... Lehet véletlen egybeesés, de amióta címlapon van a kapcsolatuk, elég gyengusz a védő teljesítménye a pályán.