2011.02.22. 14:39:53
Szerintem meg nekünk szurkolóknak kellene mélyen magunkba néznünk, mert ha valóban szívünkben viseljük a sorsát, akkor talán nem kellene a magánéletében vájkálni. Én iszonyatosan offenzívnak venném, ha bárki kifogásolná a kapcsolataimat, mit gondoltok ki tartja életben ezeket a paparazzikat, akik nem hagynak nyugtot a hírességeknek? Mi, állítólagos szurkolók, akik elvileg a csapat mellett kellene állnunk.
Ráadásul teljesen légből kapott ez az egész spekuláció, hogy a nője miatt lenne rossz a teljesítménye, mikor szinte semmi rálátásunk nincs a dologra, másrészt a keret 20 másik tagja is ramaty formában van új asszony nélkül is, harmadrészt eddig is voltak minden bizonnyal nőügyeik, aztán mégis tudtunk kupákat nyerni.
Iszonyatosan ellenszenves számomra ez az egész, és biztos vagyok benne, hogy Piqué sem örül annak, hogy bárhova megy lesifotósokat kell kerülgetnie. Tudom persze, úgyse olvassa az Eurobarca fórumot Gerard, de azért legalább mi, szurkolók békét hagyhatnánk neki a magánéletével kapcsolatban. Ugyanis semmi közünk hozzá.