Nazario írta:Én értem, mit akarsz, nem kell aggódnod.
Egyértelmű provokáció? Ahogy gondolod. Nem is tudom melyik csapatot gyalázták és provokálták a szurkolóit.
Újságírói kijelentésekre nem szokás kiadni hivatalos közleményeket. Ha ez nem jut el odáig, akkor tényleg kár karaktereket pazarolni.
Nem tudod melyiket?Akkor segítek egy picit:első körben a BARCÁT.A megjelenés után máris fosták rengetegen az igét a katalánokra azok,akik szintén kész tényként kezelték a hírt,h Messi milyen génkezelt,meg h a doppingos Pep múltját ismerve tuti ma is ezt alkalmazzák,de most majd jól lebukunk és vége lesz az uralkodásunknak,stb,stb...
Visszakézből meg persze jött is a válasz,nem szépeket írva a blankókról,mint állítólagos ötletgazdákról.Erről írtam alább,h mostanában sokkal könnyebb elhinni szeretett klubodról az ilyen gané húzás,semmi meglepő nem lenne benne a moudrid-tól...
NEm szokás kiadni hivatalos közleményeket?Kollega,asszem elég kemény vádak érték a klubot,amivel hitelrontás,rágalmazás ténye forog fent.És a vádaskodásoktól elhatárolódás miatt adták ki és a nyilvánosságra hozó fél ellen fontolgatta a klub a jogi lépést.És ez egyáltalán nem ritka húzás,h amennyiben egy közszereplőt alaptalanul elég csúnya vádakkal illetik,akkor viszontlépésként ezt alkalmazzák.De gondolom nálatok,az úriemberek klubjában szép csöndben eltűrték volna a hasonló vádaskodást,hisz erről híres a díszes társulat odaát...
haszi írta:miihii írta:...
Mourinhot nem kell a Real Madriddal azonosítani, bár lehet ez egyeseknek nagyon megerőltető feladat...
Miért,nem őket képviseli?A szimpatikus megnyilvánulásaiban általában úgy fogalmaz,h "mi" v h a "reálmadrid",v h "nekünk".V ő szted ilyenkor csakis a saját egyéni,független véleményét hangoztatja?Hát persze

És mivel még nem fogta be a száját se Perez,se senki,így valszeg nem ellenkeznek a marhaságai ellen.Tehát lényegében ugyanazt gondolják,akkor meg már lehet azonosítani,ugye?