Egeszen biztos,hogy igaz mert maskepp nem hozta volna le ezt az UEFA.Biztos engedelyt kell kerni es a majmok nem adtak megcsababarca írta:UEFA MAFFIA!!!
Respect a realnak és a lyonnak ha ez tényleg igaz, hogy ezt akarták.

Egeszen biztos,hogy igaz mert maskepp nem hozta volna le ezt az UEFA.Biztos engedelyt kell kerni es a majmok nem adtak megcsababarca írta:UEFA MAFFIA!!!
Respect a realnak és a lyonnak ha ez tényleg igaz, hogy ezt akarták.
szerintem is!!! és ha megszegik a szabáyt??? kitérdekel!!!??? kifizetik a büntetést aztán ennyi!!!Bob_Marley írta:Ez az idióta szabálynak köszönhető!Leomessi14 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... 29?nocache
Rohadjon meg az UEFA,hogy eshet ez Abidalnak,ha olvassa...nem mintha sokat szamitana,hogy van polo vagy nincs,de akkor is.....
Gratulacio a Realnak es a Lyonnak is,nem lepodnek meg ha ennek ellenere lenne uzenet es a Bernabeuban is lesz biztos vagyok benne....vagy azt se szabad?
HIHETETLEN.
De tényleg elszomorító felháborító szánalmas stb stb, hogy mindent a pénz irányít…..
Szerintem azért ,lesz majd transzparens, vagy akár tökösség valakiben aki gólt lő!
Ez az idióta szabálynak köszönhető!Leomessi14 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... 29?nocache
Rohadjon meg az UEFA,hogy eshet ez Abidalnak,ha olvassa...nem mintha sokat szamitana,hogy van polo vagy nincs,de akkor is.....
Gratulacio a Realnak es a Lyonnak is,nem lepodnek meg ha ennek ellenere lenne uzenet es a Bernabeuban is lesz biztos vagyok benne....vagy azt se szabad?
HIHETETLEN.
Tavaly otthon 1-0-ra nyert a Lyon Makoun góljával idegenben pedig 1-1 lett.Ilúvatar írta:az előző lyon-real meccs mennyi lett? mert nem emlékszem az eredményre.
Ejj Ilú, hogy az ilyesmire nem tudsz rákeresni.Ilúvatar írta:az előző lyon-real meccs mennyi lett? mert nem emlékszem az eredményre.
1-1Ilúvatar írta:az előző lyon-real meccs mennyi lett? mert nem emlékszem az eredményre.
Ugyanigy tippeltem en is az eselyeket. Sok sikert a Realnak, kell meg egy spanyol csapat a nyolcaddontobe!daffy írta:a kultúra nem gondolom,hogy ilyen szinten életkorfüggő. mindegy is.Tocy írta: Nekem az a tapasztalatom, hogy ezen fórumon legalábbis az ilyen hozzászólók átlagéletkora 14 év alatt van...ebből azért nem lehet igazán kiindulni, bár gondolom, ugyanúgy (sőt talán még inkább) rendkívül idegesítő.
este meccs:
lisandro játszik,cissokho játszik
, cris is játszik. nehezebb lesz,mint lyonban,de így sem szabadna,hogy gondot okozzon. a bernabeuban meg kell őket csapni,nem döntetlen,nem kontrázgatás,a félidőig legalább egy góllal kell menni és kész. sajnos egy eleveszhar felállásban fogunk nagy valószínűséggel kezdeni,de meg kell lennie: 75-25% nálam az esély a real továbbjutásra.
a kultúra nem gondolom,hogy ilyen szinten életkorfüggő. mindegy is.Tocy írta: Nekem az a tapasztalatom, hogy ezen fórumon legalábbis az ilyen hozzászólók átlagéletkora 14 év alatt van...ebből azért nem lehet igazán kiindulni, bár gondolom, ugyanúgy (sőt talán még inkább) rendkívül idegesítő.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ezen fórumon legalábbis az ilyen hozzászólók átlagéletkora 14 év alatt van...ebből azért nem lehet igazán kiindulni, bár gondolom, ugyanúgy (sőt talán még inkább) rendkívül idegesítő.daffy írta:ez rendben is van és meg is értem,de gyakran olvasni kizárólag kötekedő véleményeket,melyeknek vagy a provokálás a célja vagy kizárólag a forumer elvakultsága miatt,úgymond muszájból szidja a realt.Tocy írta: A Realt most már jóval kevesebben szidják, mint a Barcelonát...elég csak az utwengerre, és a közelmúltbeli hasonló fasssságokra gondolni. Madridékkal meg senki nem foglalkozna, ha Mourinho nem nyitná ki állandóan a pofáját és szidná a Ligát, hogy a Barcának kedvez a sorsolással, emberelőnyt ad végig a Barcának, és különben is lesgólokkal nyerünk állandóan.
ez rendben is van és meg is értem,de gyakran olvasni kizárólag kötekedő véleményeket,melyeknek vagy a provokálás a célja vagy kizárólag a forumer elvakultsága miatt,úgymond muszájból szidja a realt.Tocy írta: A Realt most már jóval kevesebben szidják, mint a Barcelonát...elég csak az utwengerre, és a közelmúltbeli hasonló fasssságokra gondolni. Madridékkal meg senki nem foglalkozna, ha Mourinho nem nyitná ki állandóan a pofáját és szidná a Ligát, hogy a Barcának kedvez a sorsolással, emberelőnyt ad végig a Barcának, és különben is lesgólokkal nyerünk állandóan.
A Realt most már jóval kevesebben szidják, mint a Barcelonát...elég csak az utwengerre, és a közelmúltbeli hasonló fasssságokra gondolni. Madridékkal meg senki nem foglalkozna, ha Mourinho nem nyitná ki állandóan a pofáját és szidná a Ligát, hogy a Barcának kedvez a sorsolással, emberelőnyt ad végig a Barcának, és különben is lesgólokkal nyerünk állandóan.daffy írta:pont mint ahogy mindenbe bele kell kötni,ami realos. nem mondom,sok jogos felszólalás van,de ha kiderülne,hogy ronaldo bal kézzel törli a seggét,akkor mindenki felháborodna,hogy miért nem jobbal...Tocy írta:Szerintem nincs ez túlreagálva, 1xerűen besokallt a Klub, az utóbbi időben divat lett a Barcelonát szidni, csalózni, bírózni, valahol véget kell ennek vetni...
tény,nagyon sok fszságot csinál a real és a játékosok is,élükön mourinhoval,de legalább akkora divat a realba belerúgni,mint a barcánál bíróskodni.
pont mint ahogy mindenbe bele kell kötni,ami realos. nem mondom,sok jogos felszólalás van,de ha kiderülne,hogy ronaldo bal kézzel törli a seggét,akkor mindenki felháborodna,hogy miért nem jobbal...Tocy írta:Szerintem nincs ez túlreagálva, 1xerűen besokallt a Klub, az utóbbi időben divat lett a Barcelonát szidni, csalózni, bírózni, valahol véget kell ennek vetni...
Szerintem magával a szóval volt baja mert az ping-pong és nem pimpong.Bob_Marley írta:Akkor úgy fogalmazok mindenki mindenki ellen próbálja bizonygatni a saját "okosságát"!Fecooo írta:Bob, ez off lesz, de nagyon bántja a szemem az egyik szavad, ugyanis érintett vagyok/voltam a sportban: PING-pong...
Mint írtam egyik klubhoz sem méltó ez, s az egész egy ostoba rádióműsorból pattant ki!
Remélhetőleg lecseng az ügy és holnap már arról beszélhetünk még egy spanyol csapatot köszönthetünk a legjobb 8 között, s elfeljtődik ez a kilátástalan sztori!
Akkor úgy fogalmazok mindenki mindenki ellen próbálja bizonygatni a saját "okosságát"!Fecooo írta:Bob, ez off lesz, de nagyon bántja a szemem az egyik szavad, ugyanis érintett vagyok/voltam a sportban: PING-pong...