Barça vs. Real - El Clásico
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Marcelo szépen megcsinálta, az a lövőcsel a végén, egész pofás volt!
Innentől nyugodtan visszaállhat a RM és kontrázhat!
Innentől nyugodtan visszaállhat a RM és kontrázhat!

- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
Hogy lehet ilyet írni ha vki Barca szurkoló????????????????????????????????visca el barca írta:én viszont marseille és barca szurkolokent, azt kivanom, h egyik csapat se jusson továbbLG írta:Én is így vagyok vele. Mondjuk én nem kárörömből, de számomra a Lyon szimpatikusabb csapat, illetve egy komoly riválissal kevesebb lenne a BL-ben. Szóval hajrá Lyon!ab1daL írta: Nem tudom ki hogy van vele, de én nem lennék letörve, ha csak egy spanyol csapat lenne a legjobb 8 között.
nem lehetne ez a verzio?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na eltelt 25 perc, jó kis pörgős meccs!
Az elején szorított a Madrid, de mostanában kezdenek veszélyeztetni a franciák, de ez a kontrázgatás meg fekszik a Madridnak!
Ők állnak továbbjutásra nem nagyon kell kockáztatni!De eddig nagyon jól zárnak vissza a franciák minden madridi megindulásnál!
Közben Ronaldo!
Az elején szorított a Madrid, de mostanában kezdenek veszélyeztetni a franciák, de ez a kontrázgatás meg fekszik a Madridnak!
Ők állnak továbbjutásra nem nagyon kell kockáztatni!De eddig nagyon jól zárnak vissza a franciák minden madridi megindulásnál!
Közben Ronaldo!

- Deus
- Boixos Nois
Meglepett. Szép gesztus Real Madrid és Lyon -tól. Köszönjük szépen!miihii írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/16 ... merkozesen
Megtalálták a kiskaput,a meccs után üzennek Abinak.
Kabbe UEFA,respekt Real és Lyon!

-
- Llegenda del Barça
Hallod egy az ízlésünkvisca el barca írta:
én viszont marseille és barca szurkolokent, azt kivanom, h egyik csapat se jusson tovább
nem lehetne ez a verzio?

De akkor inkább már Lyon.
[Mert van francia csapat, akit jobban utálok (PSG)

- Blaugranafan
- Barça B
Valóban le a kalappal mindkét csapat előtt, szép gesztus.miihii írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/16 ... merkozesen

- miihii
- KHAL
http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/16 ... merkozesen
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ma este olyan meccs lesz aminek mindegy, hogy mi a vége. Szurkolok a Lyonnak, hogy üssék ki a Realt, de a Realnak is szurkolok, már rég láttunk BL-ben egy igazi nagy Real rangadót. Szívesen megnéznék egy Real-Mu, vagy Real-Chelsea párharcot. Úgyhogy ma egy gólgazdag, izgalmas meccset akarok látni vmi hasonlót, mint tegnap.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- visca el barca
- Presidente del Barça
én viszont marseille és barca szurkolokent, azt kivanom, h egyik csapat se jusson továbbLG írta:Én is így vagyok vele. Mondjuk én nem kárörömből, de számomra a Lyon szimpatikusabb csapat, illetve egy komoly riválissal kevesebb lenne a BL-ben. Szóval hajrá Lyon!ab1daL írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én nem lennék letörve, ha csak egy spanyol csapat lenne a legjobb 8 között.hau30 írta:Akkor most életemben először,és utoljára:HAJRÁ REAL MADRID!!!!!Legyen má' még egy spanyol a 8 között.

nem lehetne ez a verzio?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én is így vagyok vele. Mondjuk én nem kárörömből, de számomra a Lyon szimpatikusabb csapat, illetve egy komoly riválissal kevesebb lenne a BL-ben. Szóval hajrá Lyon!ab1daL írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én nem lennék letörve, ha csak egy spanyol csapat lenne a legjobb 8 között.hau30 írta:Akkor most életemben először,és utoljára:HAJRÁ REAL MADRID!!!!!Legyen má' még egy spanyol a 8 között.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem lennék letörve, ha csak egy spanyol csapat lenne a legjobb 8 között.hau30 írta:Akkor most életemben először,és utoljára:HAJRÁ REAL MADRID!!!!!Legyen má' még egy spanyol a 8 között.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A logikai menetét értem, a szabály az szabály, s esetleg más is beadhatna kérvényt, ezt értem realista emberként, de amit írtatok is a gesztus!
Ezért is írtam a pénz hatalom, s nemcsak az Uefa a hibás, hanem az a rengeteg sportszergyártó autós cég stb stb!Pénzről van szó akkor nincs helye emberi méltóságnak!
Ők fizetnek ők diktálnak!És teljesen igaz, hogy ilyen esetekben a tiszteld a játékot, tiszteld a futballt szlogenek "közhellyé" válnak!
De akkor is úgy gondolom fognak majd valamit csinálni a fiúk, s a RM előtt és játékosai előtt pedig le a kalappal!Pedig Abidal akár lehetne ellenség is sok szurkoló szemében (5 mutogatása, sorfal nem fogok kezet), de látható ez sport, s nem háború!
Mondom még egyszer én "bízok" benne jó meccs lesz, s a fiúk majd megtréfálják az Uefát!S akkor győzhetne a sport a pénz felett!
Ezért is írtam a pénz hatalom, s nemcsak az Uefa a hibás, hanem az a rengeteg sportszergyártó autós cég stb stb!Pénzről van szó akkor nincs helye emberi méltóságnak!
Ők fizetnek ők diktálnak!És teljesen igaz, hogy ilyen esetekben a tiszteld a játékot, tiszteld a futballt szlogenek "közhellyé" válnak!
De akkor is úgy gondolom fognak majd valamit csinálni a fiúk, s a RM előtt és játékosai előtt pedig le a kalappal!Pedig Abidal akár lehetne ellenség is sok szurkoló szemében (5 mutogatása, sorfal nem fogok kezet), de látható ez sport, s nem háború!
Mondom még egyszer én "bízok" benne jó meccs lesz, s a fiúk majd megtréfálják az Uefát!S akkor győzhetne a sport a pénz felett!

-
- Jugador del Barça
Egy másik fórumról idézek, tökéletesen kifejezi az én véleményemet is: "Ebből is látszik, hogy micsoda begyöpösödött agyú gittegylet ez az UEFA (és a FIFA is persze). Szabály van, úgyhogy emberiességnek helye nincs!"
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
-
- Llegenda del Barça
A döntést nem közvetlen Platini hozza, vannak ott elegen, h meghozzák a - például ilyen - döntéseket. UEFA meg egy vicc...nem olyan nagy dolog, de azt hiszem nagyon jólesett volna mindenikek ezt látni, h az ellenfelükért is így szorítanak...samy85 írta: nem az üzenet a lényeg hanem a gesztus!!!
az ősi riválistól!!! ezt nem engedik! ráadásul az uefa elnöke is francia, és a honfitársa ennyire jelenthetne valamit, hogy ezt megengedje!!!
(persze ilyenkor eltűnnek a mezek és csak a szív marad ott, h egy kicsit művészien fogalmazzak)

-
- Llegenda del Barça
igen felháborodok, mert a csapból is a respect folyik. gusztustalannak tartom, amikor azok az emberek vesznek nagy szavakat a szájukba, akiknek a hitvallására kummára nem jellemző. persze ez nem újdonság, csak miután minden elcseszett adásuk a tisztelettel kezdődik nagyon szemet szúró a meghasonlás.MessiFan írta:Ilyen hülyeségen háborodtok fel?![]()
Legyen ez a legnagyobb gondotok, de milyen hülyeség már azon rágódni és szidni az UEFA-t (még akkor is ha okkal) azért, mert nem üzenhetnek Abidalnak.
Na ezt mondom. Ez nektek tényleg ennyire fontos? Szerintem ha megtörténik akkor húdeszép gesztus de ennyi. Ha meg nem akkor is húdeszép gesztus mert megpróbálták.
- samy85
- Capitá del Barça
nem az üzenet a lényeg hanem a gesztus!!!MessiFan írta:Ilyen hülyeségen háborodtok fel?![]()
Legyen ez a legnagyobb gondotok, de milyen hülyeség már azon rágódni és szidni az UEFA-t (még akkor is ha okkal) azért, mert nem üzenhetnek Abidalnak.
az ősi riválistól!!! ezt nem engedik! ráadásul az uefa elnöke is francia, és a honfitársa ennyire jelenthetne valamit, hogy ezt megengedje!!!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Ilyen hülyeségen háborodtok fel?

-
- Entrenador del Barça
Egeszen biztos,hogy igaz mert maskepp nem hozta volna le ezt az UEFA.Biztos engedelyt kell kerni es a majmok nem adtak megcsababarca írta:UEFA MAFFIA!!!
Respect a realnak és a lyonnak ha ez tényleg igaz, hogy ezt akarták.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- samy85
- Capitá del Barça
amugy a spanyol liga is "kitett" magáért! Messi golja amit az anyukája szülinapjára ajánlott! az is milyen volt már!!!
jó lenne ha alakitana a szövetség valamit ez ügyben!
jó lenne ha alakitana a szövetség valamit ez ügyben!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Ha jól emlékszem Iniesta ellen is eljárást indított a FIFA a Jarques póló miatt.
Valaki kitalálta, hogy sziklaszilárdan ragaszkodnak a szabályok minden betűjéhez ilyen felesleges dolgokban.
Pedig szép gesztus lett volna a volt csapattól és a jelenlegi legnagyobb riválistól. :/
Valaki kitalálta, hogy sziklaszilárdan ragaszkodnak a szabályok minden betűjéhez ilyen felesleges dolgokban.
Pedig szép gesztus lett volna a volt csapattól és a jelenlegi legnagyobb riválistól. :/