Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
azért nem kell túlozni, meg kelteni a felesleges feszkót....Fecooo írta: pepézett... sztem még csúnyább volt ez a mostani mutatványa, mint a Getafe elleni...

pontosan mit is művelt már megint ez a hentes paraszt?Fecooo írta:pepézett... sztem még csúnyább volt ez a mostani mutatványa, mint a Getafe elleni...

pepézett... sztem még csúnyább volt ez a mostani mutatványa, mint a Getafe elleni...Sanama írta:mit csinált?daffy írta:na,pepét ezután halálra ítéli az uefa. kellett ez?
mit csinált?daffy írta:na,pepét ezután halálra ítéli az uefa. kellett ez?
cét oda kell adni egy essien-david luiz pakkérFecooo írta:ne haragudj daffy, h ezt mondom, de a 3 gólból 2-höz kellett a Lyon botrányos védelme...
voltak kifejezetten szép támadásai a Madridnak, -ismétlem magam, amikor azt mondom, h azok, amikben nem volt benne Cé- de a gólok közül az első az, ami valóban szép gól volt...
persze igazad van, az eredményesség miatt kell a luzitán a csapatba, viszont hosszú távon jobb lehetne nélküle a Real... sztem
és ehhez a botrányos védelemhez kellett az első gólFecooo írta:ne haragudj daffy, h ezt mondom, de a 3 gólból 2-höz kellett a Lyon botrányos védelme...
voltak kifejezetten szép támadásai a Madridnak, -ismétlem magam, amikor azt mondom, h azok, amikben nem volt benne Cé- de a gólok közül az első az, ami valóban szép gól volt...

Esküszöm először úgy láttam azt írtad ha Di Maríának, hát neki van 2 bal lába!daffy írta:erről beszéltem,ha özilnek 2 ballába lenne,akkor már 3-0