Real-Spurs: Őszintén szólva ebből csak jó sülhet ki.

Természetesen rendkívül fogok szorítani az angoloknak hogy kiüssék a Realt. És erre meg is van minden esély. Nem fog tetszeni a Realnak az a fajta játék amit a Tottenham nyújt. Ha agresszívan letámadnak, és a szokásosan gyors játékukat fogják nyújtani akkor bizony kellemtlen párharcra számíthatnak Mourinhoék. Mellesleg ez úgyanúgy érvényes lenne ránk is, bár ellenünk jóval kevesebb eséllyel indulnának.
Viszont ha nem nyújtják a legjobb arcukat, akkor ebből akár egy sima Real továbbjutás is lehet. Ez esetben sem lennék boldogtalan, hiszen nem kid dolog lenne egy klasszikuson elütni őket a BL döntőtől!
Azonban még mindig jóval erősebb bennem az az érzés hogy: Hajrá Spurs!
Chelsea-MU: Nagy meglepetés lenne ha ez egy látványos párharc lenne. Kőkemény, drámai csatára van kilátás, és megjósolhatatlan hogy ki fog tovább menni. Mindenesetre nem rossz párosítás!
Inter-Schalke: Úgy néz ki idén is a 4 között lesz Eto'o. Ebből a párharcból csak azt tudom leszűrni hogy az Inter biztos kieső az elődöntőben, mert egyik angol csapat ellen sem lesz esélye.

Német küzdés ide vagy oda, továbbmegy az Inter.
Szóval a 4 továbbjutó: Barca,Chelsea,Inter, Real/Tottenham ( meghagyom a kiskaput a Spursnek...

) Előzetesen Barca-Chelsea döntőt szerettem volna, és nagy esély van rá hogy összejön.
EL csak röviden:
Kijev,PSV,Porto,Villarreal továbbjutók lesznek szerintem. PSV-Villarreal döntőnek örülnék. Hajrá PSV!