Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
real - tottenham 1-0fcbarca0827 írta:Levi egy kicsit eltévett, de nem gáz.
BL tippjeim ezek:
Real 2:0 Tottenham
Inter 2:0 Schalke
Chelsea 2:1 Manchester
Barcelona 2:0 Sahtar
Nem túl változatos.
Hát figy, ha máshogy már nem megy...taktikának taktika..Brian 20 írta:És ismerve Jose Murinho mestert, nem csodálkoznék, ha pár játékosunkat "véletlenül" eltalálná egy pár késő érkező madridi láb.
Azért ne értékeljük ennyire túl őket. Kellemetlen ellenfél, de azért egy Chelsea v. egy Mu sokkal rosszabb lett volna.P.U.Y.O.L. írta:Gareth Bale játéka kérdéses a Madrid ellen(ha már linkelték valamelyik topikban, akkor elnézést érte...)
Mostanában nem nagyon volt időm netezni, de látom, hogy nem csak én gondolom úgy, hogy a Shaktar az egyik legkellemetlenebb választás volt ami szóba jöhetett. A sorsolás előtt én is mindenkinek azt mondtam, hogy mindegy kit kapunk, de leginkább az ukrán csapatot kerülném el. Szerintem nagyon izzadságos lesz a meló...
A rövid kispadon azt a 18 játékosot értem akik a felnőtt keretet alkotják. A normális 22-24 fős keretekkel szemben.Rewolution5 írta:a rövid padra Abidal, és Puyol hiányát érted?-mert Puyol addigra rendben lessz .. egy csapat 11 játékosból áll, akik saját posztjukon NO1, ha minden úgy zötyög ahogy kell ..ha összekerülünk a madriddal,akkor az abszolút háromesélyes mecss .. nemlehet legerosebb és leggyengebb, azert bajnokok ligája ..a jobbnak kell győzni (Barca)..ja és a BArcát van mi inspirálja!
1 csapat NEM 11 emberből áll! A rövid pad arra értendő, hogy normális helyeken nem kéne Busquetsnek középhátvédet játszania stb...ez a mostani keret rövid alapban.Rewolution5 írta:a rövid padra Abidal, és Puyol hiányát érted?-mert Puyol addigra rendben lessz .. egy csapat 11 játékosból áll, akik saját posztjukon NO1, ha minden úgy zötyög ahogy kell ..ha összekerülünk a madriddal,akkor az abszolút háromesélyes mecss .. nemlehet legerosebb és leggyengebb, azert bajnokok ligája ..a jobbnak kell győzni (Barca)..ja és a BArcát van mi inspirálja!
jó lenne... de elöttünk még itt a Donyeck és a Real/ spurs....addig. de szinte én is egy döntőt látok... hogy King Eric cetlijén állo sorok igazak legyenek!9Dave írta:Amúgy érdekes, hogy eddig akárki tippelte meg a BL döntőt, vagy Barca-Chelsea vagy Barca-MU. Én az elsőre szavazok
Ez érdekes! Mármint hogy esélyesebbnek látják a Madridot. Egyébként olvasgatva a nyilatkozatokat, szinte mindenki szánt arra egy fél mondatot hogy el akarták kerülni a 2 spanyol óriást stb...socio66 írta:érdekességként; a bwinen elöljáróban a mi továbbjutásunkra van a legkisebb odds(1,08 ),a második legbiztosabb továbbjutó pedig szerintük a real madrid. (1,20)
az inter továbbjutás ennél valamivel többet hoz(1,30),az angol párharcban pedig a chelsea az esélyesebb a bukmékerek szerint. (1,75)
Az Atletico indult az Európa Ligában és ki is estek...Rinku írta:Nem láttam az Atletico Madridot a csoportkörben... Ezek szerint selejtezőre jogosult? Mert ha nem, akkor ez érdekes kérdés.