daffy írta:levproff írta:...
semmire nem mennek a gyors szélsőikkel,ha nem tudnak gólt rúgni. nem véletlenül állnak úgy,ahogy. egyébként lehetséges,hogy nem minden meccsen hagynak ki helyzeteket,de az is tuti,hogy ha fele olyan jók lennének,mint gondolod/reméled,akkor top2es csapat lennének angliában. a spurs jelenleg egy erős középcsapat és a bl-beli teljesítménye alapján+a mutatott játék alapján az jön le,hogy túlértékelitek. mit tettek le az asztalra,ami alapján így gondoljátok? nekem is szimpatikusak,de az eredmények magukért beszélnek. jövőre jó helyen lesznek az európa ligában. épp annyira tartom a tottenhamet,mint a city-t. jobb napokon bárkit leizzasztanak,de ilyen nap csak 2havonta egyszer van és a bl 2 meccses lesz. ha az egyiken nagyot játszanak,még mindig ott a másik és a statisztika mutatja,hogy nagyon nem kiegyensúlyozott csapat.
Daffy.
Nem azt mondja senki, hogy simán kizúgtok.
Csak bízunk a Tottenhamben, hogy jó napot fognak ki, és akkor kicsit megizzadtok, nem úgy mint a Lyon ellen.
Azért a ti védelmetek, hogy is mondjam, nem a legjobb. Mármint nem is a védelem, hanem a védekezés maga a gázos nálatok.
Ezt megfigyelheted te is, hogy egy spanyol kiscsapat,ahol pl van 3 egymásnak passzolni képes ember, akkor már a kp-tok szét van focizva.
Illetve a két szélen bizony lehetnek gondok. De véleményem szerint lesz helyzete a Tottenhamnek bőven. Illetve abban is bízok, hogy meg kell a madridnak küzdeni 1-1 gólért, mert Marcelo gólján kívül a másik kettőt tálcán, piros szalaggal átkötve adta a Lyon a madridnak.
Ha a tottenham képes sallangmentes, kevés hibával való játékra, akkor megszorongatják a madridot.
Mondjuk amiben biztos vagyok, hogy egy gólt lő a madrid Londonban, szóval innentől felejtős lesz a történet. Mondjuk Pepében lehet bízni, ha más nem, ő egy-egy mozdulattal meg tudja változtatni a papírformát. Gondolok itt egy esetleges kiállításra, amit a Lyon ellen 2szer is kiérdemelt, pláne hogy eleve sárgás volt.
De azért egy Lyon felett aratott, papírforma győzelem után nem kéne ennyire magabiztosnak lenni. Ez lehet a másik nagy fegyvere a Spursnek, mert erre nem csak a madrid szurkolók, de a játékosok is hajlamosak. Lenézni az ellenfelet, az nagyon megy.
Tudom, hogy te nem vagy ilyen, tisztában vagy csapatod gyengeségeivel, ezért volt furcsa most ilyeneket olvasni tőled.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."