Barça vs. Real - El Clásico
- detabarca
- Capitá del Barça
Nem nézem a meccset, de tudom az eredményt, úgyhogy lenne egy kérdésem? Ilyen jól játszik a Real, vagy ennyire [auto_cenzúra] az Atletico??? Esetleg mindkettő?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Nem azt mondom, hogy feltétlenül ez fog történni- háát, ja a józan ész... és az esélyek, DE! a fociban minden megtörténhet!!
Az érvelésed korrekt és a "szereposztás" is tetszik, remélem a forgató könyvedet olvassák "odafönn" is! Rolling Eyes Laughing

A bajnokságban lemaradnak és inkább beáldozzák a BL-ért és a kupáért.
És ez azt jelenti, hogy mi is visszavehetünk egy kicsit.
Szerk: legalább is ezt írtam ha jól emlékszem.
- samy85
- Capitá del Barça
westrngom: az a baj hogy pep is keveset rotál.
ám a Madrid sorsolása nem mindegy... tényleg elég jó kis menetrend.. remélem elfáradnak
ám a Madrid sorsolása nem mindegy... tényleg elég jó kis menetrend.. remélem elfáradnak

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- westerngom
- Entrenador del Barça
- háát, ja a józan ész... és az esélyek, DE! a fociban minden megtörténhet!!bali 15 írta:Józan ésszel megállapítható, hogy a helyzetük eléggé kilátástalan.- Te tudsz valamit??, miért adná fel Múúú a bajnokságot?? Rolling Eyes Laughing
Szerintem soha nem ad fel semmit, ezért győztes típus...., ebben ne is reménykedjünk! Bolond a margit president-je, ha elengedi a kispadról, ő a tökéletes tréner oda....
Íme a Madridi menetrend:
atletico(i),gijon(o),tottenham(o),bilbao(i),tottenham(i),barca(o-liga),barca(semleges-kupa),valencia(i),elődöntő(?)(o-bl),zaragoza(o),elődöntő(?)(i-bl), sevilla (i)
A kupában nagyon oda fogják tenni magukat, hiszen szinte már a trófea fülét fogják. Döntőben vannak. Viszont ott vagyunk mi is.
Végre sikerült átjutni a nyolcad döntőkön 8 év után. Ott is akarnak alkotni
vmit. Régóta vannak trófea nélkül, hogy vmit muszáj már nyerni.
Tavaly sokkal durvább volt: isteni csoda ez az 5 pontnyi előny.
Mourinho évközben szinte nem rotált semmit. CR most volt pihenőn először. Kizárt dolog, hogy ez a bajnokságban ne látszódjék meg.
Valószínűnek tartom, hogy a Classico(Liga) már csak presztizs kérdés lesz. A szerencse nekünk kedvez. Pontvesztés nélkül ezt nem ússzák meg. Nekünk tulajdonképpen a Villareal az egyetlen egy keményebb ellenfél.
Az érvelésed korrekt és a "szereposztás" is tetszik, remélem a forgató könyvedet olvassák "odafönn" is!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
WBA-Arsenal 2-0.levproff írta:Remélem ez csak ilyen alatatás a részedről, hogy a végén nagyon koppanjanak, mert komolyan mondom..![]()
Arsenal túl van értékelve? Jelenleg a második helyen állnak a világlegerősebb bajnokságában, a BL-ben rendre messzire jutnak. Közben meg folyamatosan szidva vannak meg lenézve. Tényleg túl vannak értékelve.![]()
A realitás ez.

- Chino
- Llegenda del Barça
Amiben szerintem bízhat a Tottenham,az a jobb oldal, mert ramos nem egy életbiztosítás, és a Ramos - Pepe párosban mindig benne van a piros is. Ezen kívül pedig a szögletek beívelések veszélyesek lehetnek. Jóval esélyesebb a Real, ezt szerintem senki nem vitatjua, de nem esne le az állam egy Tottenham továbbjutástól sem.
Ráadásul egy angol bajnokságban edződtek ahol nem csak egy ellenfelük van.
A kupára viszont jó esélye van a Madridnak. Persze mi vagyunk az esélyesebbek és bízom a fiúkban, de olyan 55%-45% a reális szvsz.
A bl-elődöntőben viszont annyira nem félek a realtól. Két meccsen sokkal jobbak vagyunk.
Ráadásul egy angol bajnokságban edződtek ahol nem csak egy ellenfelük van.
A kupára viszont jó esélye van a Madridnak. Persze mi vagyunk az esélyesebbek és bízom a fiúkban, de olyan 55%-45% a reális szvsz.
A bl-elődöntőben viszont annyira nem félek a realtól. Két meccsen sokkal jobbak vagyunk.
Forca Barca!!!!
először a magabiztosságról írnék: részemről az idényben talán először láthattál ilyet. nem azt várom,hogy 4-0,4-0ás eredménnyel megyünk tovább,de itt sokan csak azt veszik észre,hogy a real védelme kusza. nézzünk át a túloldalra: 28meccs 34kapott gól a ligában,8meccs 11gól a bl-ben. nem a reallal akarom összehasonlítani,csak rávilágítani arra,hogy az ő védelmük sem acélos. helyzetet nem tudnak kihasználni. az öregfiúk(milan) saját magának köszönheti,hogy mindent mellérúgva kiestek.csababarca írta:...
a realt szidtam eleget,nem tudnék újat mondani.
ha a real 2 szélső védője képes visszazárni időben,akkor rendben leszünk.
pepét nem féltem,mert egy crouchot megfogni nem lesz vészes,de ramosban benne van a piros. ha nem állítják ki,akkor nincs baj.
ami számomra a legfontosabb: az angolok nem nagyon használják ki a helyzeteiket,nálunk viszont cé,benzema és dm be-berúgja a ziccereket mostonában. a bernabeuban kezdünk. ott nem sok babér terem az ellenfeleknek idén,75-8as gólkülönbség,22meccsen 0d 0vereséggel. isten irgalmazzon madridban az angoloknak. ahhoz,hogy a tottenhamnek esélye legyen,minimum döntetlent kéne elérniük az első meccsen.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
daffy írta:semmire nem mennek a gyors szélsőikkel,ha nem tudnak gólt rúgni. nem véletlenül állnak úgy,ahogy. egyébként lehetséges,hogy nem minden meccsen hagynak ki helyzeteket,de az is tuti,hogy ha fele olyan jók lennének,mint gondolod/reméled,akkor top2es csapat lennének angliában. a spurs jelenleg egy erős középcsapat és a bl-beli teljesítménye alapján+a mutatott játék alapján az jön le,hogy túlértékelitek. mit tettek le az asztalra,ami alapján így gondoljátok? nekem is szimpatikusak,de az eredmények magukért beszélnek. jövőre jó helyen lesznek az európa ligában. épp annyira tartom a tottenhamet,mint a city-t. jobb napokon bárkit leizzasztanak,de ilyen nap csak 2havonta egyszer van és a bl 2 meccses lesz. ha az egyiken nagyot játszanak,még mindig ott a másik és a statisztika mutatja,hogy nagyon nem kiegyensúlyozott csapat.levproff írta:...
Daffy.
Nem azt mondja senki, hogy simán kizúgtok.
Csak bízunk a Tottenhamben, hogy jó napot fognak ki, és akkor kicsit megizzadtok, nem úgy mint a Lyon ellen.
Azért a ti védelmetek, hogy is mondjam, nem a legjobb. Mármint nem is a védelem, hanem a védekezés maga a gázos nálatok.
Ezt megfigyelheted te is, hogy egy spanyol kiscsapat,ahol pl van 3 egymásnak passzolni képes ember, akkor már a kp-tok szét van focizva.
Illetve a két szélen bizony lehetnek gondok. De véleményem szerint lesz helyzete a Tottenhamnek bőven. Illetve abban is bízok, hogy meg kell a madridnak küzdeni 1-1 gólért, mert Marcelo gólján kívül a másik kettőt tálcán, piros szalaggal átkötve adta a Lyon a madridnak.
Ha a tottenham képes sallangmentes, kevés hibával való játékra, akkor megszorongatják a madridot.
Mondjuk amiben biztos vagyok, hogy egy gólt lő a madrid Londonban, szóval innentől felejtős lesz a történet. Mondjuk Pepében lehet bízni, ha más nem, ő egy-egy mozdulattal meg tudja változtatni a papírformát. Gondolok itt egy esetleges kiállításra, amit a Lyon ellen 2szer is kiérdemelt, pláne hogy eleve sárgás volt.
De azért egy Lyon felett aratott, papírforma győzelem után nem kéne ennyire magabiztosnak lenni. Ez lehet a másik nagy fegyvere a Spursnek, mert erre nem csak a madrid szurkolók, de a játékosok is hajlamosak. Lenézni az ellenfelet, az nagyon megy.
Tudom, hogy te nem vagy ilyen, tisztában vagy csapatod gyengeségeivel, ezért volt furcsa most ilyeneket olvasni tőled.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
semmire nem mennek a gyors szélsőikkel,ha nem tudnak gólt rúgni. nem véletlenül állnak úgy,ahogy. egyébként lehetséges,hogy nem minden meccsen hagynak ki helyzeteket,de az is tuti,hogy ha fele olyan jók lennének,mint gondolod/reméled,akkor top2es csapat lennének angliában. a spurs jelenleg egy erős középcsapat és a bl-beli teljesítménye alapján+a mutatott játék alapján az jön le,hogy túlértékelitek. mit tettek le az asztalra,ami alapján így gondoljátok? nekem is szimpatikusak,de az eredmények magukért beszélnek. jövőre jó helyen lesznek az európa ligában. épp annyira tartom a tottenhamet,mint a city-t. jobb napokon bárkit leizzasztanak,de ilyen nap csak 2havonta egyszer van és a bl 2 meccses lesz. ha az egyiken nagyot játszanak,még mindig ott a másik és a statisztika mutatja,hogy nagyon nem kiegyensúlyozott csapat.levproff írta:...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Saját magunknak tettük nehézzé az Arsenal elleni párharcot. Már Londonban is sokkal jobb eredményt is elérhettünk volna, nem voltunk formában. Abban viszont egyetértek, hogy talán nehezebb lesz, mint a Lyon ellen, bár nem láttam mit játszottak a franciák ellen. Mégis Redknapp hazai pályán kicsikarhat egy kemény döntetlent, de a Bernebéuban sanszuk nem leszLG írta:Ahhoz képest, h az Arsenal annyira gyenge túlértékelt fos, jól megszenvedtünk velük, még 10 ember ellen is a végén izgulni kellett. A Spurs is azért odacsapott már a két a milanoi csapatnak. Majd meglátjuk mi lesz, de azért abban legalább egyet értesz ugye, h ez most komolyabb próbatétel lesz, mint a Lyon.Lionel85 írta:Nem is kell. Fél lábbal is meglesz a továbbjutás. Semmitmondó a Tottenham. Legalábbis nemzetközi porondon. Akárcsak az Arsenal, ők is túl vannak értékelve. A realitás nem ez.

- levproff
- Director del Fútbol
Remélem ez csak ilyen alatatás a részedről, hogy a végén nagyon koppanjanak, mert komolyan mondom..Lionel85 írta:Nem is kell. Fél lábbal is meglesz a továbbjutás. Semmitmondó a Tottenham. Legalábbis nemzetközi porondon. Akárcsak az Arsenal, ők is túl vannak értékelve. A realitás nem ez.daffy írta:no,a tottenham villámgyors szélsői jól "elbántak" a kiesés ellen küzdő westhammel.még mindig nem izgulok. és ez nem egy meccs,volt már jónéhány ilyen.

Arsenal túl van értékelve? Jelenleg a második helyen állnak a világlegerősebb bajnokságában, a BL-ben rendre messzire jutnak. Közben meg folyamatosan szidva vannak meg lenézve. Tényleg túl vannak értékelve.

A realitás ez.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- samy85
- Capitá del Barça
féllábbal??? én nem így gondolom és szerintem meg is izzad a madrid.... tuti.... angol csapat... már csak ezért is....nem olyan "beletörődöm" mentalítású csapat...Lionel85 írta:Nem is kell. Fél lábbal is meglesz a továbbjutás. Semmitmondó a Tottenham. Legalábbis nemzetközi porondon. Akárcsak az Arsenal, ők is túl vannak értékelve. A realitás nem ez.daffy írta:no,a tottenham villámgyors szélsői jól "elbántak" a kiesés ellen küzdő westhammel.még mindig nem izgulok. és ez nem egy meccs,volt már jónéhány ilyen.

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Ahhoz képest, h az Arsenal annyira gyenge túlértékelt fos, jól megszenvedtünk velük, még 10 ember ellen is a végén izgulni kellett. A Spurs is azért odacsapott már a két a milanoi csapatnak. Majd meglátjuk mi lesz, de azért abban legalább egyet értesz ugye, h ez most komolyabb próbatétel lesz, mint a Lyon.Lionel85 írta:Nem is kell. Fél lábbal is meglesz a továbbjutás. Semmitmondó a Tottenham. Legalábbis nemzetközi porondon. Akárcsak az Arsenal, ők is túl vannak értékelve. A realitás nem ez.daffy írta:no,a tottenham villámgyors szélsői jól "elbántak" a kiesés ellen küzdő westhammel.még mindig nem izgulok. és ez nem egy meccs,volt már jónéhány ilyen.
Amúgy meg a Madrid se tett le sokkal többet eddig az asztalra, mint a Spurs. Nagyon megnézném már őket egy igazán erős csapat ellen, a Spurs sem rossz, de az igazi próbatétel, a Chelsea, MU, Barca elleni párharcok lennének.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem is kell. Fél lábbal is meglesz a továbbjutás. Semmitmondó a Tottenham. Legalábbis nemzetközi porondon. Akárcsak az Arsenal, ők is túl vannak értékelve. A realitás nem ez.daffy írta:no,a tottenham villámgyors szélsői jól "elbántak" a kiesés ellen küzdő westhammel.még mindig nem izgulok. és ez nem egy meccs,volt már jónéhány ilyen.

Ráadásul az utolsó találkozásunk a BL-ban olyanra sikeredett, h bőven van miért vissza vágni.kanty írta:Szerintem is. Ez egy kivételes alkalom, h rövid időn belül négy klasszikust láthassunk, én reménykedek benne, h összefog jönni. A BL-ben is lassan tíz éve, h nem találkozott a két csapat, itt az ideje.daffy írta:miért? egyedülálló a történelemben. szerintem ennek is van varázsa.
Egyesek attól tartanak, h megszakad az ötmeccses győzelmi sorozat. és? nyerjük meg a bajnokságot, a kupát, a Bl-ben pedig menjünk tovább, ha négy döntetlennel érjük el nekem az se baj.
Daffy! Azért ne feledd, h a PL nem olyan mint PD. Ott sokkal erősebbek a töltelék csapatok, és a nagy csapatok sokkal többször botlanak. Szóval e miatt nem írnám le a Spurst.
- levproff
- Director del Fútbol
Huha, a Hercules meg a világlegjobb csapata..daffy írta:no,a tottenham villámgyors szélsői jól "elbántak" a kiesés ellen küzdő westhammel.még mindig nem izgulok. és ez nem egy meccs,volt már jónéhány ilyen.

Szerintem Te is jól tudod, hogy nem fognak minden meccsen 25 helyzetet kihagyni, és ez a szám nem ma nem volt túlzás.
Egyébként én sem értem miért vagy ennyire biztos a Real továbbjutásában. Ez a Tottenham sokkal jobb, mint a Lyon. Sőt, az a második meccsen szereplő Lyon talán a Schalkéval van egy szinten. A Real játéka meg ennek ellenére sem volt lenyűgöző.
Nem vagyok benne biztos, hogy a Real tovább megy, sőt!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
no,a tottenham villámgyors szélsői jól "elbántak" a kiesés ellen küzdő westhammel.
még mindig nem izgulok. és ez nem egy meccs,volt már jónéhány ilyen.

Szerintem is. Ez egy kivételes alkalom, h rövid időn belül négy klasszikust láthassunk, én reménykedek benne, h összefog jönni. A BL-ben is lassan tíz éve, h nem találkozott a két csapat, itt az ideje.daffy írta:miért? egyedülálló a történelemben. szerintem ennek is van varázsa.
Egyesek attól tartanak, h megszakad az ötmeccses győzelmi sorozat. és? nyerjük meg a bajnokságot, a kupát, a Bl-ben pedig menjünk tovább, ha négy döntetlennel érjük el nekem az se baj.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Mindegyik meccset megnyerni csodálatos lenne, de megelégednék azzal ha 2 meccset nyernénk és 2 döntetlen lenne. De minden esélyünk meg a 4 meccs megnyerésére, csak szerencse kell. Az a bajnoki mecsen elég lenne 1-0 vagy 2-0 is. Tartalékoljuk a erőnket és a gólokat a kupadöntőre, ahol maxon kell pörögnünk. A BLben idegenben nyerjünk 6-2re odahaza 5-0Kalap1988 írta:Ezzel egyetértek és szerintem is képesek vagyunk mindegyik meccset megnyerni ellenük, csak azért le kell játszani a meccseket, jöhet egy rosszabb meccs, egy sérüléshullám és a többi. Ennyiben értettem egyet Haszi felvetésével. Viszont, ha esélylatolgatásba bonyolódnék,akkor kb 80%-ot adnék a mi sikerünkre mindegyik meccsen.víscaelbarca!forever írta:a különbség a 2 csapat között hogy nálunk saját nevelésű játékosok játszanak, akiknek mindene a Barca és az ősi rivális ellen úgy játszanak mint még egyik meccsen se. A Realban 2 ilyen játékosról tudok: Cassilas és Ramos. A többi csak zsoldos. Ez döntheti a mi javunkra a mérleget. A következő 2 meccsünk szenvedős lehet/ lesz. Majd jön az Almeria ellen egy gála meccs és utána nincs kegyelem senkinekKalap1988 írta:Haszi! A felvetéseddel egyetértek, nem lehet elkönyvelni 3 vagy 4 barca győzelmet és továbbjutást,de azért visszaütni nem fog az, hogy pár szurkoló elbizakodottA játékosok és az edző nem az, márpedig csak az ütnetne vissza.
Jöhet 1 vagy 2-0 a bajnokságban a kupa döntőt mindegy hogy, de meg kel nyerni, az odavágón jó lesz egy x de akár megtörhetjük az idegenbeli BL átkot
, a visszavágón
pedig tovább kell jutni. Utána a BL döntő a legfontosabb és hogy megnyerjük a bajnokságot.

A Bl döntőben az ellenfél és a játék kimenetele megjósolhatatlan.
-
- Director del Fútbol
Ezzel egyetértek és szerintem is képesek vagyunk mindegyik meccset megnyerni ellenük, csak azért le kell játszani a meccseket, jöhet egy rosszabb meccs, egy sérüléshullám és a többi. Ennyiben értettem egyet Haszi felvetésével. Viszont, ha esélylatolgatásba bonyolódnék,akkor kb 80%-ot adnék a mi sikerünkre mindegyik meccsen.víscaelbarca!forever írta:a különbség a 2 csapat között hogy nálunk saját nevelésű játékosok játszanak, akiknek mindene a Barca és az ősi rivális ellen úgy játszanak mint még egyik meccsen se. A Realban 2 ilyen játékosról tudok: Cassilas és Ramos. A többi csak zsoldos. Ez döntheti a mi javunkra a mérleget. A következő 2 meccsünk szenvedős lehet/ lesz. Majd jön az Almeria ellen egy gála meccs és utána nincs kegyelem senkinekKalap1988 írta:Haszi! A felvetéseddel egyetértek, nem lehet elkönyvelni 3 vagy 4 barca győzelmet és továbbjutást,de azért visszaütni nem fog az, hogy pár szurkoló elbizakodottA játékosok és az edző nem az, márpedig csak az ütnetne vissza.
Jöhet 1 vagy 2-0 a bajnokságban a kupa döntőt mindegy hogy, de meg kel nyerni, az odavágón jó lesz egy x de akár megtörhetjük az idegenbeli BL átkot
, a visszavágón
pedig tovább kell jutni. Utána a BL döntő a legfontosabb és hogy megnyerjük a bajnokságot.
miért? egyedülálló a történelemben. szerintem ennek is van varázsa.albicelesteX írta: Nem zavarna a Madrid továbbjutása és az sem,hogy akkor valószínű,hogy elődöntőt játszanánk,mert nekünk azért illik a Donyecket megverni,de mondom engem ez a sok klasszikus zavar.Elveszti a varázsát.
- albicelesteX
- A Vadász
Nem zavarna a Madrid továbbjutása és az sem,hogy akkor valószínű,hogy elődöntőt játszanánk,mert nekünk azért illik a Donyecket megverni,de mondom engem ez a sok klasszikus zavar.Elveszti a varázsát.daffy írta:a védelem biztos nem,de a másik oldalon sem. ezért lesznek sok gólos meccsek.albicelesteX írta: Szerintem a sebességgel nem fog bírni a madrid.Én nem szeretnék Clásicó-t ennyiszer...

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
a különbség a 2 csapat között hogy nálunk saját nevelésű játékosok játszanak, akiknek mindene a Barca és az ősi rivális ellen úgy játszanak mint még egyik meccsen se. A Realban 2 ilyen játékosról tudok: Cassilas és Ramos. A többi csak zsoldos. Ez döntheti a mi javunkra a mérleget. A következő 2 meccsünk szenvedős lehet/ lesz. Majd jön az Almeria ellen egy gála meccs és utána nincs kegyelem senkinekKalap1988 írta:Haszi! A felvetéseddel egyetértek, nem lehet elkönyvelni 3 vagy 4 barca győzelmet és továbbjutást,de azért visszaütni nem fog az, hogy pár szurkoló elbizakodottA játékosok és az edző nem az, márpedig csak az ütnetne vissza.